% Star Wars: Az ébredő Erő (keménytáblás)

Szerző:

Ár: 4.990 Ft 2.495 Ft
Megtakarítás: 50 %
Megjelenés:
2016
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
300
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
január 23 - 29.

A könyvben 8 oldalas színes melléklet található fotókkal a film legjobb jeleneteiből!

 

A Csillagok háborúja közel negyven évvel ezelőtt robbant be a mozikba, és rövid időn belül meghatározó kulturális jelenséggé vált az egész világon. A Star Wars első hat részén generációk nőttek fel és százmilliók váltak a filmek rajongóivá. 2015. végén, több, mint egy évtizednyi szünet után Az ébredő Erővel folytatódott a sorozat, megpróbálva rabul ejteni a régi és az új rajongókat egyaránt. Most végre kezünkbe vehetjük a hetedik epizódot regény formájában is, hála Alan Dean Fosternek, a sci-fi nagymesterének.

A történet visszarepít minket Leia hercegnő, Han Solo, Csubakka, C-3PO, R2-D2 és Luke Skywalker világába, közben pedig bevezet egy sor új, érdekes szereplőt. Lehet, hogy Darth Vader és a császár meghalt, de a béke még törékeny, és a Sithek gonoszságát nem könnyű eltörölni. Térjünk vissza abba a messzi-messzi galaxisba, és lássuk, mi történik, amikor az Erő ébredni kezd...

Az ébredő erő regényváltozatában a filmből kimaradt extra jelenetek mellett sok plusz információt és részletes leírásokat találunk, ennek köszönhetően teljesebb képet kapunk a film eseményeiről és bepillantást nyerünk olyan részletekbe is, melyek a filmből nem derültek ki.

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kovács Noémi Anna
Nagyon jó volt a könyv! Le se bírtam tenni!
2016-09-12 07:52:09
Lénárt Attila
Odor Renáta
Hajós József
Hortobágyi Krisztián
Tenyér Gábor
Molnár Katalin
Ölvedi Krisztián
Molnár György
Köhler Zoltán
Csiszár Ferenc
Én tegnap kaptam készhez a könyvet, és már ki is olvastam, nekem nagyon bejött a könyv.
2016-04-15 14:42:58
Maszek Mátyás
Jordán Gyula
Nagy Jenő
Vasas Péter
Horváth Róbert
Kedves Krisztián! A star wars könyveket két részre osztjuk, kánonra és legendákra. A kánonba tartoznak azok a könyvek amik hivatalosan is elfogadottak a disney által, a filmekhez kapcsolódik, ami azt jelenti hogy ha a közeljövőben újabb történetet megfilmesít a disney, az mindenképp a kánon könyvek történeteihez igazodik. A legenda pedig a disney által nem elfogadott történetek, amibe a birodalom örökösei is tartozik. Rengeteg nagyon jó történet van ami nem a kánonhoz tartozik és esélyes hogy a disney nem is fogja beleszőni a star wars filmekbe azt, de még sok olyan esemény jöhet amit akár a legendákból kiemel és beteszi a kánonba, mondjuk a régi köztársaságot. Mivel arról az időszakról nincs még a disney által megfilmesített változat, sem animációs sorozat, de még könyv sem. A lényeg, hogy ez mind a disney döntése, hogy mit tekint "hivatalosnak" és "nem hivatalosnak".
2018-08-03 13:17:07
Ölvedi Krisztián
Üdv mindenkinek. Elolvastam a könyvet nagyon klassz volt , de találtam benne egy kis hibát, itt csak egy gyerekük van Han Soló házaspárnak míg a Birodalolom Örökösei című könyvtől idővel három lesz. Direkt keverték meg ezt a idő vonalat? Sőt akkor a 7 résztől rosszúl döntöttek akik irták a forgató könyvet és a filmet is. Vagy nem olvasták a birodalom örökösei című könyvet. Ha valaki tud erről valamit írja meg nekem kérem szépen. tudom hogy nem vagyok senki hogy bele szólhassak a hogy könyvbe mit és hogyan írnak. ezt Amerikában döntik el ugyebár hogy mi legyen benne és mi nem meg hogy egyezzen a filmel. Amúgy imádom az egész Star Wars univerzumot
2016-12-30 18:49:37

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

E. A. Poe akció

Alien és Predator akció

Képregény, figura akár féláron

Star Wars galéria

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban