% Star Wars: Az ébredő Erő (keménytáblás)

Szerző:

Ár: 4.990 Ft 3.992 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2016
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
300
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
130 x 197 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 20 - 26.

A könyvben 8 oldalas színes melléklet található fotókkal a film legjobb jeleneteiből!

 

A Csillagok háborúja közel negyven évvel ezelőtt robbant be a mozikba, és rövid időn belül meghatározó kulturális jelenséggé vált az egész világon. A Star Wars első hat részén generációk nőttek fel és százmilliók váltak a filmek rajongóivá. 2015. végén, több, mint egy évtizednyi szünet után Az ébredő Erővel folytatódott a sorozat, megpróbálva rabul ejteni a régi és az új rajongókat egyaránt. Most végre kezünkbe vehetjük a hetedik epizódot regény formájában is, hála Alan Dean Fosternek, a sci-fi nagymesterének.

A történet visszarepít minket Leia hercegnő, Han Solo, Csubakka, C-3PO, R2-D2 és Luke Skywalker világába, közben pedig bevezet egy sor új, érdekes szereplőt. Lehet, hogy Darth Vader és a császár meghalt, de a béke még törékeny, és a Sithek gonoszságát nem könnyű eltörölni. Térjünk vissza abba a messzi-messzi galaxisba, és lássuk, mi történik, amikor az Erő ébredni kezd...

Az ébredő erő regényváltozatában a filmből kimaradt extra jelenetek mellett sok plusz információt és részletes leírásokat találunk, ennek köszönhetően teljesebb képet kapunk a film eseményeiről és bepillantást nyerünk olyan részletekbe is, melyek a filmből nem derültek ki.

 

A szerző további termékei:

Alan Dean Foster
Star Wars: Az ébredő Erő (puhafedeles)
Ár: 3.192 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kovács Noémi Anna
Nagyon jó volt a könyv! Le se bírtam tenni!
2016-09-12 07:52:09
Lénárt Attila
Odor Renáta
Hajós József
Hortobágyi Krisztián
Tenyér Gábor
Molnár Katalin
Ölvedi Krisztián
Molnár György
Köhler Zoltán
Csiszár Ferenc
Én tegnap kaptam készhez a könyvet, és már ki is olvastam, nekem nagyon bejött a könyv.
2016-04-15 14:42:58
Maszek Mátyás
Jordán Gyula
Nagy Jenő
Vasas Péter
Horváth Róbert
Kedves Krisztián! A star wars könyveket két részre osztjuk, kánonra és legendákra. A kánonba tartoznak azok a könyvek amik hivatalosan is elfogadottak a disney által, a filmekhez kapcsolódik, ami azt jelenti hogy ha a közeljövőben újabb történetet megfilmesít a disney, az mindenképp a kánon könyvek történeteihez igazodik. A legenda pedig a disney által nem elfogadott történetek, amibe a birodalom örökösei is tartozik. Rengeteg nagyon jó történet van ami nem a kánonhoz tartozik és esélyes hogy a disney nem is fogja beleszőni a star wars filmekbe azt, de még sok olyan esemény jöhet amit akár a legendákból kiemel és beteszi a kánonba, mondjuk a régi köztársaságot. Mivel arról az időszakról nincs még a disney által megfilmesített változat, sem animációs sorozat, de még könyv sem. A lényeg, hogy ez mind a disney döntése, hogy mit tekint "hivatalosnak" és "nem hivatalosnak".
2018-08-03 13:17:07
Ölvedi Krisztián
Üdv mindenkinek. Elolvastam a könyvet nagyon klassz volt , de találtam benne egy kis hibát, itt csak egy gyerekük van Han Soló házaspárnak míg a Birodalolom Örökösei című könyvtől idővel három lesz. Direkt keverték meg ezt a idő vonalat? Sőt akkor a 7 résztől rosszúl döntöttek akik irták a forgató könyvet és a filmet is. Vagy nem olvasták a birodalom örökösei című könyvet. Ha valaki tud erről valamit írja meg nekem kérem szépen. tudom hogy nem vagyok senki hogy bele szólhassak a hogy könyvbe mit és hogyan írnak. ezt Amerikában döntik el ugyebár hogy mi legyen benne és mi nem meg hogy egyezzen a filmel. Amúgy imádom az egész Star Wars univerzumot
2016-12-30 18:49:37

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban