Star Wars: Katalizátor - egy Zsivány Egyes regény

Szerző:

Ár: 3.800 Ft 3.040 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
340
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
március 27 - április 2.

James Luceno regénye a legújabb Star Wars film: a Zsivány Egyes előzménye.


A háború szaggatta galaxisban a köztársaságiak és a szeparatisták egyaránt félelmetes, új technológiák kifejlesztésén dolgoznak. Orson Krennic azt a feladatot kapja, hogy hozzon létre egy szuperfegyvert, még mielőtt az ellenség teszi meg ugyanezt. És ehhez régi barátja, Galen Erso, a zseniális tudós lehet a kulcs...

Galen szakterülete az energia fókuszálása, és az eredményeivel nem csupán Krennic figyelmét hívja fel magára, hanem az ellenségét is, így a galaktikus konfliktus egyik döntő fontosságú alakjává válik. Miután Krennic kiszabadítja az Erso családot a szeparatista emberrablók fogságából, a tudós Krennic adósa lesz. Krennic ekkor rendkívüli ajánlatot tesz neki: folytathatja a kutatásait úgy, hogy minden létező támogatást és forrást megkap a munkájához.

Galen és felesége, Lyra hisznek abban, hogy az eredményeiket jó célra fogják felhasználni, azonban Krennicnek más tervei vannak. A tudós segítségével végre valósággá válhat régi álma: a Halálcsillag...

A kutatónak és feleségének fel kell fejtenie Krennic megtévesztésből és csalásból szőtt hálóját ahhoz, hogy életben maradhasson és megmentse a galaxist...

 

A szerző további termékei:

James Luceno
Star Wars: Darth Plagueis
Ár: 3.600 Ft
James Luceno
Star Wars: A megtévesztés leple
Ár: 2.880 Ft
James Luceno
Star Wars: Tarkin
Ár: 2.880 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Hortobágyi Krisztián
P.A.Video Studio
A regény középpontjában Galen Erso áll, akinek a tudása és kyberkristályokhoz köthető kutatása elengedhetetlen a Halálcsillag pusztító erejének megteremtéséhez. A könyv hiánypótló alkotás, rengeteg érdekes ismeretet szerzünk az olvasása során.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: https://youtu.be/ZbWsJBoE648
2017-02-24 21:53:09
Bakos János
Osztrogonácz Miklós
Eszméletlen jó regény. És akkor finoman fogalmaztam. A Plagueishez nem ér fel, viszont a Tarkint szépen "kijavította".
Luceno azt írja az elején: "köszönöm, hogy felvettek a fedélzetre". (Vicc) Én azt mondom, hogy a fedélzetnek kéne megköszönnie, hogy egy ilyen kvalitású írót tudnak a társaságukban. Csillagos ötös!
2017-02-16 07:54:43
Köhler Zoltán
Dojcsák Gergő
Vesszős István
Jászkai Péter
Kirsch Ákos
Na, ezzel is végeztem. Mit is mondjak róla? James Luceno az egyik legjobb Star Wars író, és ezt itt is bizonyítja. Ez a könyv ügyesen összeköti az Előzmény trilógia és a Zsivány egyes közötti időszakot, ügyelve a legapróbb részletekre is. Alaposan megismerjük az Erso családot, akik a Birodalom – főleg Orson Krennic – ármánykodásába keverednek. Látjuk, ahogy a Birodalom világokat kebelez be és tesz tönkre, miközben készül a Halálcsillag.
Rendkívül érdekes regény, de van vele egy komoly problémám: leszámítva az utolsó pár fejezetet, egyszerűen nincs benne izgalom. Néha leül a történet, és vánszorog (legalábbis én így éreztem egyszer-kétszer). Viszont ennek ellenére színvonalas történet, mindenképpen megéri elolvasni.
2017-03-12 12:23:44
Tóth András
Beleolvasás nem lesz ?
2017-02-07 15:29:34

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban