% Star Wars: Zsivány Egyes (keménytáblás)

Szerző:

Ár: 4.990 Ft 2.495 Ft
Megtakarítás: 50 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
360
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
130 x 197 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
június 1 - 7.

A Zsivány Egyes mozifilm regényváltozata új jelenetekkel és kiegészítő anyagokkal.

Ahogy a Birodalom sötét árnya fokozatosan terjeszkedik, egyre aggasztóbb hírek érkeznek a galaxis minden részéből. A felkelők tudomást szereznek egy titokzatos fegyverről, mely a Birodalom által uralt űr mélyén épül. Ha egyszer  elkészül, semmi sem állhat majd ellen neki, akár egész bolygók elpusztítására is képes lesz. A hírek szerint a rettenetes gépezet építése már a befejezéséhez közeledik...

A galaxis lakóinak sorsa egy szokatlan összetételű csapaton múlik: egy bosszúvágytól hajtott, leleményes fiatal nőn; egy felkelő parancsnokon, akinek orgyilkosságot kellene végrehajtania; egy szökevény pilótán; egy vak szent emberen, és mindenre elszánt bajtársán; valamint egy veszedelmes birodalmi droidon, akit egykori gazdái ellen fordítottak. A felkelőknek minden eddiginél nagyobb szükségük lenne egy jelentős győzelemre, de ehhez a különös csapatnak meg kell szereznie a Birodalom új fegyverének terveit...

Ám mialatt veszélyes céljuk felé tartanak, a szörnyű gépezet is felbukkan a láthatáron, csak arra várva, hogy kihirdesse a császár zsarnoki uralmát a galaxisban egy olyan csapással, mellyel rászolgál rettegett nevére: a Halálcsillag.

 

A szerző további termékei:

Alexander Freed
Star Wars: Battlefront - Alkony század
Ár: 1.995 Ft
Alexander Freed
Star Wars: Zsivány Egyes (puhafedeles)
Ár: 1.995 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kovács Patrik
Reményi József
Havasi István
Alexander Freed: Zsivány Egyes
Na, így kell megírni egy filmregényt. Alexander Freed kiváló munkát tett le az asztalra. Matthew Stover: A Sith-ek bosszúja és Karen Traviss: A Klónok Háborúja című könyvei óta nem olvastam ilyen jó filmregényt. Az ébredő Erő könyvváltozat természetesen labdába sem rúghat ezzel. Alan Dean Foster leírásai sekélyesek és rövidek voltak, a karakterábrázolás tekintetében is csak a felszínt kapargatta. Freed-nek már az nagyobb könnyebbséget jelenthetett, hogy egy sokkal jobb sztoriból dolgozhatott, mint Foster.
A Zsivány Egyes regényben nagyon jól elmerülhetünk a szereplők gondolataiban. Jyn, Cassian, Bodhi, Krennic, Chirrut, Baze, Mon Mothma. Mindenkiből jóval többet kapunk, többet tudunk meg, mint a filmből. Jyn egy megtört figura, aki sokat szenvedett már, de a jóság, a szeretet és az emberségesség mégis hatalmas benne. Pont ezek a pozitív eszmék ezek, melyek mozgatják a karakterét. A Scarifon őt sajnáltam meg a legjobban. A múltjából is több az utalás, de azért nem túl sok, gondolom majd a Rebel Rising jobban kifejti majd. Cassian hisz a cél szentesíti az eszköz filozófiájában. Ő amolyan vezeklő karakter, aki a megváltást keresi. A felébredő lelkiismeretet nagyon jól érzékelhetjük. Chirrut és Baze figurája inkább a kötet vége felé kerül előtérbe, az áldozatuk még sokkal meghatóbb, mint a filmben. Bodhi múltjáról többet megtudhatunk, de nem olyan sokat, mint vártam. Krennic-kel egy kicsit kevesebbet kerül előtérbe, de őt a Katalizátor rendkívüli módon bemutatta. Élvezetes volt olvasni az utalásokat az előzményregényre. Mon Mothmáról is több háttér infó kiderül, de főleg az általa javasolt politikai megoldás volt nagyon érdekes. Draven testesíti meg a felkelők sötétebb figuráit.
A kötet az összetettséget kiválóan ábrázolja. Bűntudat, megbékélés, lelkiismeret… mindezek az érzések a legélénkebbek.
A kiegészítő információk a könyv fő kuriózumai közé tartozik. Ezek a pár oldalas visszaemlékezéseket, üzenetváltásokat, feljegyzéseket nagy élvezettel olvastam. Egy kicsit Karen Traviss kiegészítéseire emlékeztettek, de azoknál is részletesebbek voltak. A könyv kivitelezése is elüt a megszokottól.
Összességében véve elégedett vagyok. Már a filmben is éreztem, hogy a kitűnő sztori ellenére egy kissé zavar a sok halál, ezért csak négy és fél a végső eredmény.
2017-05-07 15:33:41
Hortobágyi Krisztián
P.A.Video Studio
A történet középpontjában a Halálcsillag terveinek drámai, héroszi, zsivány, megható, fordulatos, izgalmas ellopása áll, amit a szerző élettel és gondolatokkal megtöltött szereplők megelevenítésével regényként is élvezhető formában tár az olvasó elé.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban:
https://youtu.be/PaS4sAi3kEM
2017-03-24 20:08:18
Köhler Zoltán
Polák Ákos
Csiszár Ferenc
Én most fejeztem be a könyvet.
Nekem így írott formában jobban bejött mint maga a film, a kiegészítő feljegyzések , meg hogy mit éltek át gondolatban. Igazán remek regény lett belőle. csak ajánlani tudom.
2017-03-08 11:42:50

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban