Star Wars: Zsivány Egyes (keménytáblás)

Szerző:

Ár: 4.990 Ft 3.992 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
360
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
április 27 - május 3.

A Zsivány Egyes mozifilm regényváltozata új jelenetekkel és kiegészítő anyagokkal.

Ahogy a Birodalom sötét árnya fokozatosan terjeszkedik, egyre aggasztóbb hírek érkeznek a galaxis minden részéből. A felkelők tudomást szereznek egy titokzatos fegyverről, mely a Birodalom által uralt űr mélyén épül. Ha egyszer  elkészül, semmi sem állhat majd ellen neki, akár egész bolygók elpusztítására is képes lesz. A hírek szerint a rettenetes gépezet építése már a befejezéséhez közeledik...

A galaxis lakóinak sorsa egy szokatlan összetételű csapaton múlik: egy bosszúvágytól hajtott, leleményes fiatal nőn; egy felkelő parancsnokon, akinek orgyilkosságot kellene végrehajtania; egy szökevény pilótán; egy vak szent emberen, és mindenre elszánt bajtársán; valamint egy veszedelmes birodalmi droidon, akit egykori gazdái ellen fordítottak. A felkelőknek minden eddiginél nagyobb szükségük lenne egy jelentős győzelemre, de ehhez a különös csapatnak meg kell szereznie a Birodalom új fegyverének terveit...

Ám mialatt veszélyes céljuk felé tartanak, a szörnyű gépezet is felbukkan a láthatáron, csak arra várva, hogy kihirdesse a császár zsarnoki uralmát a galaxisban egy olyan csapással, mellyel rászolgál rettegett nevére: a Halálcsillag.

 

A szerző további termékei:

Alexander Freed
Star Wars: Battlefront - Alkony század
Ár: 3.192 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Hortobágyi Krisztián
P.A.Video Studio
A történet középpontjában a Halálcsillag terveinek drámai, héroszi, zsivány, megható, fordulatos, izgalmas ellopása áll, amit a szerző élettel és gondolatokkal megtöltött szereplők megelevenítésével regényként is élvezhető formában tár az olvasó elé.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban:
https://youtu.be/PaS4sAi3kEM
2017-03-24 20:08:18
Köhler Zoltán
Polák Ákos
Csiszár Ferenc
Én most fejeztem be a könyvet.
Nekem így írott formában jobban bejött mint maga a film, a kiegészítő feljegyzések , meg hogy mit éltek át gondolatban. Igazán remek regény lett belőle. csak ajánlani tudom.
2017-03-08 11:42:50

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban