Star Wars: Utóhatás - A Birodalom vége

Szerző:

Ár: 3.990 Ft 3.192 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
420
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
augusztus 10 - 15.

Közeleg a Birodalom és az Új Köztársaság utolsó nagy ütközete...

Az endori csata megtörte a Birodalom hatalmát, erőinek maradéka szétszóródott a galaxisban. Ám a felkelőknek a győzelmet követő hónapokban sincs könnyű dolguk: birodalmi túlélők szörnyű csapást mérnek a most születő Új Köztársaságra, ezért az új demokrácia vezetői kénytelenek még nagyobb erőkkel keresni a rejtőzködő ellenséget.

Az aljas támadásban játszott szerepéért hajtóvadászat indul Rae Sloane admirális ellen, amit Leia hercegnő kérésére Norra Wexley, a volt felkelő pilóta vezet. De Norrát nem csak az Új Köztársaság iránti lojalitás hajtja. A férje nemrég a gonosz merénylet egyik gyilkos bábja lett, és ezért legalább annyira szeretne bosszút állni, mint igazságot szolgáltatni.

Ugyanakkor maga Sloane is dühödt hajszába kezd: az álnok Gallius Raxot üldözi, egészen a sivár Jakku bolygóig. Rax, az Új Köztársaságra mért csapás kitervelője volt az, aki elvezette a Birodalmat ehhez a meghatározó pillanathoz. A ravasz stratéga összegyűjti a Birodalom hadigépezetének maradványait, hogy végrehajtsa a néhai Palpatine császár utolsó tervét...

Mialatt a birodalmi flotta a Jakku körül kering, köztársasági vadászgépek tartanak a bolygó felé, hogy befejezzék azt, amit az Endornál elkezdtek. Norra és társai pedig egyenesen beleszáguldnak egy eget-földet felperzselő, apokaliptikus ütközetbe – egy csatába, amely egyszer s mindenkorra meghatározza a galaxis lakóinak jövőjét...

 

A szerző további termékei:

Chuck Wendig
Star Wars: Utóhatás
Ár: 3.192 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kirsch Ákos
A Birodalom Vége.. ez a regény valóban bemutatja, hogyan ért véget a Császár által létrehozott rezsim, melynek tetőpontja a jakkui csatában bontakozott ki. Lendületes történet, meglehetősen durva akciók vannak benne, ami kissé szokatlan egy Star Wars könyvtől, de végül is élvezetesek voltak. A könyv mindenképp fontos az új kánon szempontjából, de éppen ezért több választ is vártam tőle, és itt bizony csalódnom kellett. A legvégén is inkább csak sejtet dolgokat, de konkrét lezárást nem ad. A meleg karaktert is picit túltolta az író, néha már soknak éreztem az ezzel kapcsolatos részeket. Ettől függetlenül szórakoztató és érdekes történetet nyújtott, érdemes elolvasni.
2017-06-20 11:59:35
Polák Ákos
Köhler Zoltán
Tóth András
Beleolvasás nem lesz?
2017-05-24 08:47:05

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Könyvek 60% kedvezménnyel

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban