Star Wars: Az utolsó Jedik (keménytáblás)

Szerző:

Ár: 4.990 Ft 3.992 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
320
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
március 25 - 31.

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban....

A Rian Johnson rendezőtől kapott információk segítségével a Star Wars: Az utolsó Jedik című regényében Jason Fry kibővítette a filmben látható történetet olyan jelenetekkel, amelyek alternatív forgatókönyv-változatokból származnak, illetve kiegészítette a történetet a filmből kimaradt egyéb elemekkel.

A Birodalom hamvaiból új veszélyforrás emelkedik ki: a könyörtelen Első Rend. Szerencsére új hősök is felbukkannak, akik fegyvert ragadnak, és akár az életüket is hajlandóak kockáztatni a galaxis lakóinak szabadságáért. Rey, az Erő-érzékeny árva; Finn, az egykori rohamosztagos; és Poe Dameron, a bátor X-szárnyú pilóta és még sokan mások összegyűlnek, hogy Leia Organa tábornok és az Ellenállás oldalán küzdhessenek. Ám az Első Rend parancsnokának, Snoke legfőbb vezérnek, és az ő végrehajtójának, Kylo Rennek óriási hadsereg és pusztító tűzerő áll a rendelkezésére és a fény bajnokaira talán a teljes megsemmisülés vár. Egyetlen reményük maradt csupán: az eltűnt legenda, Luke Skywalker Jedi mester...

A Star Wars: Az utolsó Jedik ott kezdődik, ahol a Star Wars: Az ébredő Erő véget ért. A fény és a sötétség küzdelme újra a tetőfokára hág, és eddig ismeretlen területekre is kiterjed.

 

A sorozat további részei:

James Luceno
Star Wars: Katalizátor - egy Zsivány Egyes regény
Ár: 3.040 Ft
 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Polák Ákos
Köhler Zoltán
Egyedül az zavaró számomra a kiadványban, hogy a filmből kivett 8 oldalas képes melléklet egyrészt nem két fejezet között, hanem egy fejezeten belül helyezkedik el, megtörve így az olvasás lendületét, másrészt ez a regény közepére lett beszúrva és elspoilerezi a történet végét (ez már Az ébredő Erő könyvváltozatánál is így volt).
Nyilván elenyésző azok száma, akik nem látták a filmet és a regénnyel kezdenek, de ezt miért nem lehet a kötet végére illeszteni? Vagy a Disney határozta így meg? Mindenesetre ez a regény élvezeti értékéből nem von le, csak egy észrevétel.
2018-07-18 18:44:47
Hortobágyi Krisztián
Evelin
Az angol megjelenés óta tűkön ülve vártam a magyar fordítást. A kiegészítő jelenetek a történet és a szereplők mélyebb megismerésére adnak lehetőséget; ezzel új szemszögből megvilágítva a filmet magát is. Külön köszönet a kiadónak az igényes kivitelezésért és fordításért! Rajongóknak kötelező darab.
2018-07-15 16:57:58
Kasza István
Fuchs László
Ma kaptam meg GYÖNYÖRŰ kiadás !!!! Köszönöm a szukitsnak !!!!
2018-06-29 13:59:30

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Ingyenes kiszállítás 10.000 Ft felett

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban