Star Wars: Az utolsó Jedik (keménytáblás) (ELFOGYOTT)

Star Wars: Az utolsó Jedik (keménytáblás) (ELFOGYOTT)
Eredeti ár:4.990 FtAktuális ár:3.992 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
Star Wars: Az utolsó Jedik (keménytáblás) (ELFOGYOTT)
Szerző: Jason Fry
Sorozat:
Oldalszám:
382 oldal
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
130 x 197 mm
ISBN:
9789634974697
Megjelenés éve:
2018
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
133 pont

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban....

A Rian Johnson rendezőtől kapott információk segítségével a Star Wars: Az utolsó Jedik című regényében Jason Fry kibővítette a filmben látható történetet olyan jelenetekkel, amelyek alternatív forgatókönyv-változatokból származnak, illetve kiegészítette a történetet a filmből kimaradt egyéb elemekkel.

A Birodalom hamvaiból új veszélyforrás emelkedik ki: a könyörtelen Első Rend. Szerencsére új hősök is felbukkannak, akik fegyvert ragadnak, és akár az életüket is hajlandóak kockáztatni a galaxis lakóinak szabadságáért. Rey, az Erő-érzékeny árva; Finn, az egykori rohamosztagos; és Poe Dameron, a bátor X-szárnyú pilóta és még sokan mások összegyűlnek, hogy Leia Organa tábornok és az Ellenállás oldalán küzdhessenek. Ám az Első Rend parancsnokának, Snoke legfőbb vezérnek, és az ő végrehajtójának, Kylo Rennek óriási hadsereg és pusztító tűzerő áll a rendelkezésére és a fény bajnokaira talán a teljes megsemmisülés vár. Egyetlen reményük maradt csupán: az eltűnt legenda, Luke Skywalker Jedi mester...

A Star Wars: Az utolsó Jedik ott kezdődik, ahol a Star Wars: Az ébredő Erő véget ért. A fény és a sötétség küzdelme újra a tetőfokára hág, és eddig ismeretlen területekre is kiterjed.

Méret:325.64 KBMegnyit

Kapcsolódó termékek

AKCIÓStar Wars: Az ébredő Erő (puhafedeles)
Star Wars: Az ébredő Erő (puhafedeles)
Rendelhető
Antikvár (szépséghibás) termék
4.990 Ft1.497 Ft

Utoljára megnézett termékek