Star Wars: A végső dobás - egy Han és Lando történet

Szerző:

Ár: 3.890 Ft 3.112 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
370
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 25 - 31.

Még a galaxis leggyorsabb hajója sem hagyhatja maga mögött a múltat...

Akkor:

A galaxis legveszélyesebb titkainak egyike: egy titokzatos adó, aminek a rendeltetése ismeretlen, de a megtalálásáért járó jutalom messze felülmúlja mindenki álmait. Ám a Millennium Falcon fedélzetén nem hétköznapi gazfickók utaznak. A Falcon csapata nem egyszer, hanem kétszer próbálja megszerezni a zsákmányt – először Lando Calrissian, aki még kanyargós pályafutása kezdetén jár, később pedig a fiatal és mohó Han Solo, hűséges másodpilótája, Csubakka segítségével. Csakhogy a készülék alkotója, Fyzen Gor, a zseniális és elvetemült bűnöző senkivel sem kíván osztozni. És Gor különösen ért ahhoz, hogy hogyan táplálja magában a haragot és a gyűlöletet, akár évtizedeken keresztül is...

Most:

Tíz év telt el azóta, hogy Han Solo utoljára találkozott Fyzen Gorral. Miután részt vett a Birodalom elleni sikeres lázadásban, feleségül vette az alderaani hercegnőt, és megszületett a fia, Han nem sokat gondol az őrült feltalálóra. Ám Lando váratlanul, éjnek évadján beállít hozzá, és közli vele, hogy Fyzen orgyilkosai üldözik. És ha Han nem segít, akkor Landóra és a bespini felhőváros lakóira biztos halál vár...

Az Új Köztársaság két leghíresebb gazfickója oly hosszú idő óta első ízben ismét együtt indul küldetésre, egy fiatal, tehetséges pilóta, és egy evok kódfejtő társaságában, de természetesen elkíséri őket Han legjobb és legszőrösebb barátja is, valamint egy vonzó nő, aki iránt Lando olyasmit érez, mint még soha, senki iránt.

Nagy és veszélyes utat kell megtenniük, és fel kell tárniuk a múlt titkait, mielőtt Gor, eszelős találmányát felhasználva mindörökre átformálja a galaxist.

 

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Vass Zsolt
Lénárt Attila
Pazurik L. Ádám
Videó-vélemény:
https://www.youtube.com/watch?v=FNRhq6W4laY
Kellemes időtöltést kívánok!
2019-04-06 18:33:27
Kovács Máté
Alex Djuric
Ez egy kalandos, izgalmas regény volt. Tetszett az, hogy több időben játszódik a történet, mivel így folyamatosan derültek ki dolgok, de semmi sem hamar, pont jókor. Valamint nem csak egy akcióregényt kaptunk: Fontos szerepe volt a karakterek jellemfejlődésének és érzelmeinek.
Ajánlom annak, aki szereti a sok idősíkon játszódó sztorikat, de nem zavarja, ha ezek sokszor váltakoznak.
Nem ad sokat hozzá a Star Wars univerzumához, de egy izgalmas olvasmány, melyben kedvenc csempészeink indulnak útnak.
Néha leült a történet, de összességében megérte elolvasni, jó könyv volt. :) 4/5
2020-06-05 14:30:05
Jászkai Péter
Köhler Zoltán
Kocsis Ferenc
Vannak benne jó részek, vacak részek, érthetetlen részek, összecsapott részek, befejezetlen részek, túlnyújtott részek és fölösleges részek. Kissé bosszantó, hogy egész végig előre-hátra ugrál több időpont és helyszín közt a történet, szétszabdalva az eseményszálat, ami egy elhagyható megoldás volt és nem vált előnyére a műnek. Ezt még sokszor át kellett volna írni, hogy egy jó regény legyen belőle a rengeteg kisebb-nagyobb hiba és kidolgozatlanság miatt. Néhol úgy éreztem, mintha egy Asylum film forgatókönyvét olvasnám, annyira csapnivaló volt, máshol meg olybá tűnt, mintha korábban olvasott-látott történetekből ollózta volna össze az egészet a szerző. Összességében nekem nagyon nem jött be ez az akció-kotyvalék. Remélem, hogy ez volt az író végső dobása az SWU-ban és többé nem fog belekontárkodni. Aki nem olvassa el, semmit sem veszít vele.
2019-01-11 00:04:56

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban