Star Wars: Dooku: Az elveszett Jedi

Szerző:

Ár: 4.590 Ft 2.295 Ft
Megtakarítás: 50 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
412
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
ISBN:
9789634975779
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
június 1 - 7.

Darth Tyranus. Serenno grófja. A szeparatisták vezetője. Vörös pengéjű fénykardot forgató, félelmetes harcos. De ki volt ő, mielőtt egy Sith nagyúr jobbkezévé vált? Dooku főnemesi családba született, a Serenno bolygó egyik hatalmas kőfalakkal körülvett várában látta meg a napvilágot. Ám otthonából hamarosan kiszakították, miután felismerték titokzatos képességeit, és az ifjú a Jedi Templomba került, ahol maga a legendás Yoda mester vezette őt végig az Erő útjain. A tanulás évei alatt Dookut egyre jobban lenyűgözi Lene Kostana Jedi mester munkája, aki felkutatja és tanulmányozza a Sithek régi ereklyéit, hogy a Rend felkészülhessen a Jedik ősi, halálos ellenségeinek visszatérésére. Dooku őrlődik. Vonzza őt a Jedik világa, felelősséget érez egykori otthona iránt, ugyanakkor erősen csábítják az ereklyék is. Keményen küzd önmagával, de vajon sikerül hűnek maradnia elveihez, miközben a galaxisra egyre jobban ráborul a sötétség?

Jelen kötetünk a Star Wars – Dooku, Az elveszett Jedi c. hangoskönyv átiratát tartalmazza.

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

2. Cavan Scott
Star Wars: Köztársaság Fénykora: Viharfellegek
Ár: 2.445 Ft
1. Cavan Scott
Star Wars: A Köztársaság Fénykora - Félelem nélkül (képregény)
Ár: 5.290 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kiss Márton
Kurucz Ádám
Kellett 1-2 fejezet, mire megszoktam a párbeszéd jellegű írásmódot, de Ventress narrálásával így is könnyen olvasható. Nekem nagyon tetszett a könyv, sok mindent megtudtunk Dooku múltjáról (is), amiről egyébként talán a filmekben is eshetett volna több szó. De így már sokkal jobban érthető, hogy hogyan jutott ő el a Klónok támadásában látott karakterig. Nem állítom, hogy a kedvenc Star Wars regényem, de a TOP5-ben valószínűleg benne van :) Tudom ajánlani.
2021-03-16 20:21:55
Kovács Patrik
Polcz Máté
Először talán furcsa volt az írásmódja. Két nap alatt kiolvastam. Jelenleg biztos benne van a 10 legminőségibb Star Wars regényben. Dooku története sokkal tragikusabb lett és sokkal jobban szeretem a karakterét. Cavan Scott remek munkát végzett, várom a High Republic köteteit.
Ajánlom minden Star Wars rajongónak!
2021-01-07 12:00:20
Sheev Palpatine
Cserpák Marcell
Nagyon érdekes könyv,mivel egy hangoskönyv átirata.Nagyon jó könyv, mivel bemutatja a Jedi kiképzés részleteit is.Megismerjük azt, hogy Dooku miért hagyta ott a rendet.Mivel a Kánonban nem sok könyv van ami,a Baljós Árnyak előtt játszódik ezért minden ilyen könyvet nagyon szívesen olvasok .Aki szereti Dooku karakterét annak mindenképpen kötelező olvasmány.
2020-05-03 13:52:22
Schwarcz Ottó
Köhler Zoltán
Mészáros Balázs
Kovács Máté
Varga Viktor
Eleinte fura volt, hogy hangoskönyv átirat, viszont hamar hozzà lehet szokni. Számomra kicsit lassan indult be, az első 100-150 oldal után kb viszont brutálisan beindul, utána visz magával a könyv az utolsó oldalig.

Mivel hangoskönyv átirat, gyorsan lehet vele haladni. Emiatt bátran merem ajánlani első Star Wars regénynek is, illetve ha rá szeretnél szokni az olvasásra, nyugodtan ezzel kezdj. Nem annyira tömények az oldalak, könnyen emészthető könyv lett.

Bátran ajánlom mindenkinek ☺️
2020-10-09 11:57:22
Jászkai Péter
Fuchs László
Surányi László
Ezt a formátumot, a hangoskönyv átiratot el kellene felejteni. Követhetetlen, szabdalt, élvezhetetlen, idegesítő. Többszöri nekifutás után feladtam, hogy végig olvassam. Ez egy forgatókönyv, munka példány a hangoskönyv legyártásához. Nem való mindennapi olvasáshoz, kár volt érte ebben a formátumban. Ez így nekem pénzkidobás volt. Hagyományos regényként viszont érdekelne a történet. Ezért a Doktor Aphrát már nem rendelem meg.
2021-06-16 09:07:43

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban