%Trónok harca: A Magazin

Ár: 1.990 Ft 995 Ft
Megtakarítás: 50 %
Megjelenés:
2019
Kiadó:
Marquard Media
Oldalszám:
140
Kötés:
Puhafedeles
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
november 1 - 7.

Legyél kezdő trónok harcás, vagy hardcore rajongó, ez a magazin mindkét esetben ideális választás, mert egyrészt kellően felkészít a záró 6 epizódra, összefoglalja az előző évadok fontosabb történéseit, képbe hoz a karakterekkel, emellett történelmi kitekintésekkel, exkluzív infókkal is szolgál. Száznegyven oldalnyi Trónok Harca enciklopédia, aminek az egyes fejezetei megállnák a helyüket magukban is, így viszont egy olyan kiadvány lesz a birtokodban, ami a 8. évad befejeztével sem értéktelenedik el. 

A MAGAZIN

Az éj sötét, és tele van iszonyattal, ez a kiadvány viszont exkluzív infókkal, történelmi kitekintésekkel, kulisszatitkokkal, évadösszefoglalókkal, csupa olyan tartalommal van tele, amit így egyben biztosan nem találsz meg máshol. Ha ez hiányozni fog a polcodról, akkor ne csodálkozz, ha azok az ismerőseid, akik már megvették, letyrionoznak, hiszen ahogy ő fogalmaz, te is csak egy néző leszel: „Egyszer vágtam már fát. Nem is, a fivérem vágta, én csak néztem.” A magazin maradandó emlék lesz még azután is, hogy a sorozat május 20-án véget ér... 

A VASTRÓN

Jon Snow vagy az Éjkirály? Daenerys vagy Cersei? Tyrion vagy Sansa? Egyikük sem? A két legégetőbb kérdés a záróetap kapcsán, hogy ki foglalhatja el végül a Hét királyság trónját, és hogy ki(k)itől kell örökre búcsút vennünk? Mert Tyrion óta azt is tudjuk, hogy „Nem lesz egyszerű milliókat uralni, ha holtan akarnak látni.” Spoilerekkel sajnos nem szolgálhatunk, de 10 oldalon keresztül kizárólag a 8. évadról lesz szó, már csak emiatt is megéri rendelni a magazint, hogy az indulás felkészülten érjen! 

TUDTAD-E?

- hogy a befejező évad 6 része összesen 410 perc lesz?

- hogy epizódonként 15M dollárra rúgott a költségvetés?

- hogy a Vastrón 221 centi magas, és 136 kiló, miközben a Hegy 205 centis és 190 kilós?

- hogy a producereknek már jó előre elárulta George R.R. Martin, hogyan végződik a Trónok harca?

- hogy az eddigi 67 részből Tyrion 61-gyel a megjelenési csúcstartó?

- hogy a három sárkánytojás egyikét Jay-Z megvásárolta Beyoncénak ajándékba?

- hogy a Ramsay Boltont alakító Iwan Rheon majdnem megkapta Havas Jon szerepét?

- hogy csupán 5 olyan epizód van, amelyikben nem hal meg egyetlen ember sem?

Ezeknél jóval több érdekesség vár még a magazinban! 

ÁPRILIS 15!

Bármi megtörténhet: a 8. évad csúcsra járatja majd a drámai feszültséget, és a kirakós darabjai feltehetően csak az utolsó pillanatban kerülnek a helyükre. Martin képzelete nem ismer határokat, de elmondása szerint a sorozatot átszövő intrikák, szexuális kicsapongások, és brutális erőszak semmi azokhoz a valós történelmi eseményekhez képest, amelyekből írás közben merített. És, hogy mi lesz, ha véget ér milliók kedvenc sorozata, arra ugyan rejtélyesen, de megadta a választ: “Sokaknak ez már a végét jelenti, számomra azonban még korántsem, még mindig nyakig benne vagyok az írásban. Jobb, ha még sokáig élek, mert még rengeteg munka van hátra...”

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban