# Harleen (képregény)

Szerző: Stjepan Šejic

Ár: 6.495 Ft 4.871 Ft
Megtakarítás: 25 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Fumax
Oldalszám:
208
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789634701781
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
október 31 - november 6.

Dr. Harleen Quinzel, az ifjú pszichiáter úgy érzi, megtalálta a gyógymódot a Gothamet sújtó őrületre. Forradalmi elméletét azonban csak úgy tudja bizonyítani a kétkedő szakmai elit számára, ha fejest ugrik az Arkham Elmegyógyintézet legveszélyesebb ápoltjainak elméjébe. Minél több időt tölt el betegesen őrült vizsgálati alanyaival, annál jobban vonzza őt magához az egyik páciens - és ezzel együtt egyre jobban távolodik a valóságtól. A Sötét Lovag figyelmeztetése ellenére Harleent rabul ejti a férfi, aki mintha elméletének tökéletes megtestesülése lenne, és mintha önmagánál is jobban értené a doktornőt. A legendás antihős, Harley Quinn születéséről és Joker iránti, kifacsarodott szerelmének döbbenetes nyitányáról szól a Harleen. A nagy sikerű, elképesztően szemet gyönyörködtető grafikájú kötet szerzője az elismert képregényalkotó, Stjepan Šejic. A kötet a teljes háromrészes Harleen mini-sorozatot tartalmazza.

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Zehetmayer Gábor
Ilyen eredettörténetet mindenkinek! Gyönyörű kiadvány, annyira öröm lapozgatni, mint eddig semmi mást talán. A sztori is jó, néznék egy közvetlen folytatást ezzel az író-rajzoló párossal.
2021-04-17 19:52:20
Majancsik Gábor
Fantasztikusan szép rajzok. Eredeti, ötletes, elgondolkodtató történet csavarral a végén. Végre egy méltó eredettörténet, ami példásan mutatja az emberi kapcsolatok sokrétegűségét. Hogyan lesz a naív, lelkes, de sérülékeny pszichológusnőből Harley Quinn.
"egy napon szeretném látni a mosolyod"
Sok ilyen kellene még :)
2021-03-07 11:02:22

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban