Star Wars: A Birodalom vére (képregény) - Képregények 1. rész

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2012
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
96
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Szállítás:
bizonytalan

A Galaktikus Köztársaság és a Sith Birodalom évtizedeken keresztül háborúztak...


Több száz év elteltével a Sith-ek visszatértek a Galaxisba azzal a szándékkal, hogy szétzúzzák a Köztársaságot, amely valaha száműzetésbe kényszerítette őket. Az ifjú Teneb Kelnek ez az újabb háború az egyetlen esélye arra, hogy kiemelkedjen a szolgasorból, és bebizonyítsa rátermettségét a Sötét Tanácsnak. Csakhogy nem várt küldetést bíznak rá. Nem Jedikre kell vadásznia, hanem egy másik Sith-re, aki elárulta a Birodalmat – a császár tanítványára!

A Birodalom vérét az az Alexander Freed írta, aki részt vett a LucasArts és a BioWare online játékának, a StarWars: The Old Republic-nak megteremtésében is.

 

A sorozat további részei:

3. Alexander Freed
Star Wars: Az elveszett csillagok (képregény)
2. Rob Chestney
Star Wars: Veszélyes béke (képregény)
 

A szerző további termékei:

3. Alexander Freed
Star Wars: Az elveszett csillagok (képregény)
Alexander Freed
Star Wars: Battlefront - Alkony század
Ár: 3.192 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Miszray Péter
P.A.Video Studio
A kiadás minősége: wow. A történet egyszerűsége ellenére tetszett.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: https://youtu.be/MMec5KNG51M
2016-04-01 19:56:45
Csohány Péter
Lekitek Ferenc
Mate Balazs
Köhler Zoltán
Márton Mikle
Kőhalmi Péter
Darth Maul
Szerintem nagyon jó lett, biztos, hogy beszerzem a többi a részét is.
A története, a hangulata a már megszokott "Star Wars-os". Szerintem Alexander Freed remekül megírta történetet a videojáték alapján, Dave Ross-nak valamint Mark Mckenna-nak pedig külön dicséret jár a nagyon szép rajzokért és a tintáért. Csak ámultam, bámultam azon, hogy Ross micsoda látványos rajzokat készített. Ami pedig végképp tetszett, hogy Teneb Kel került a történet középpontjába. Egy igazi gonosztevő, aki a leghűségesebb szolgáját is képes az utolsó pillanatban megölni, és nem hátrál meg semmitől. A természete, karaktere egy nagyon kicsit a már egyre inkább "Darth Vader-esedő" Anakin Skywalker-re emlékeztet, a kinézete már kevésbé.
Lényeg, hogy szerintem nagyon jóra sikeredett ez a képregény, aki teheti mindenképpen olvassa el.
2014-10-31 18:58:36
Jordán Gyula
Tóth István
Eleinte idegenkedtem tőle - alapvetően nem vagyok egy képregény-fan -, de megérdemli az ötöst! Főleg a Veszélyes békével összehasonlítva, sokkal szebbek a rajzok, sokkal érthetőbb, és maga a történet is rendben van. Menet közben azon agyaltam, hogy ezt egy 300-400 oldalas regényben is biztos szívesen olvastam volna!
2013-04-28 20:51:42
Solymosi Tamás
Gyönyörű rajzok és kiváló történet. Sok képregényt olvastam már, de ez kiemelkedő.
2013-04-26 12:24:11
Gabara Károly
az ithori Biph
Nemes Ernő
Draskóczy István
Komolyan mondom, fantasztikus minőség és a story sem semmi.
2013-02-04 15:17:54
Tóth Sándor
Posnyák Ferenc
Kathi Szabolcs
Balogh Botond
Vörös Csongor
Balogh Miklós Szilárd
Tökéletes kiadás mint az ár mint a minőség tekintetében. Utoljára a 300 című képregény album volt ilyen szintű a képes kiadónál.
2012-12-13 01:00:46
Salgó László
Jelasics Iván
Csillagos Csongor
Warag Ferenc
Hicinger János
Harkai Hunor
Nagy Jenő
Ragyogó minőség. Amikor Amerikában éltem akkor találkoztam ilyennel.
2012-12-08 17:06:59
Balogh Imre
Nekem ez volt az első TOR amit elolvastam (össze akarnám várni a 4 regényt és egymás után elolvasni őket). A sztori szerintem elég jó volt (bár nálam ehhez már elég, hogy benne van a Peragus, a Lenico és a Kressh név és az, hogy a régi korokban játszódik) és az árra, illeve a formára sincs panaszom.
Az egyetlen dolog, ami rontotta a hangulatot az volt, hogy olvasás közben végig az járt a fejemben, hogyha most elkészítik az új trilógiát és az áthúzza az egész EP6 utáni EU-t, de legalábbis a nagy részét, akkor abban se lehetünk biztosak, hogy ha valaha készül egy TOR film az nem fogja majd mindenestől áthúzni ezt a korszakot is.
Ezt leszámítva nálam csillagos hatos és örülök, hogy újra van SW képregény Magyarországon. A Fenyegető békét pedig várom szeretettel!
2012-11-25 21:13:47
Lojek András
Köszönöm megkaptam és eddig nagyon tetszik. Ha a következő részek is ilyen minőségűek lesznek akkor mindre vevő vagyok.
2012-11-14 17:40:14
Vámos Milán
Bár nem vettem meg de kölcsön kaptam és kellemesen csalódtam benne. Arra számitottam hogy a kiadás igényes lesz viszont azt nem gondoltam volna hogy tartalmilag is ilyen jó lessz.Különösen a föszereplő Kneb karaktere tetszet.Enyhén mintha kicsit a Bane trilógiára ütne ami sztem a világ legjobb könyvsorozata.Nem hittem vvolna de van rá esély hogy a köv. megveszem.
2012-10-05 22:09:39
Jánvári Gábor
Nem vagyok különesebben Star Wars rajongó (így tartalmilag nem tudom megítélni a művet), de ez a kiadvány felkeltette az érdeklődésem, megrendeltem. Csak dicsérni tudom a kiadót, fogadják gratulációmat! A kivitele gyönyörű, látszik, hogy szeretettel, lelkesedéssel készítették. A nyomdai munkára sem lehet panasz, ritka igényes az anyagválasztás, drága, vastag papír, hibátlan borító... A könyvespolc disze lehet! Így érthető az ára is, ami arányos a minőséggel.
Bárcsak Star Trek képregények is megjelennének ebben a kivitelben! :)
2012-10-05 15:18:47
Fuchs László
Havasi István
A történet kiváló. Teneb Kel nem egy tipikus Sith, annál sokkal különlegesebb és összetettebb karakter. A történet elejétől végéig izgalmas. Kebnek Exal Kressh-t, a legendás Ludo Kressh leszármazottját kell levadásznia, aki jó alaposan be akar tenni a Császárnak. Vitate távlati céljaira is kapunk valami utalást. Féreg karaktere is egyedülálló. Érdekes lett az ő végzete is. A Jedik itt most mellékes szerepet játszottak.
A rajzok kiválóak, a magyar kivitelezés pedig nagyon minőségi.
2012-09-30 14:24:14
Szalai Viktor
zilllosarkany
Alexander Freed: A Birodalom vére

Végre kézhez kaphattam az új TOR képregényt, és ki is olvastam.

A történet nekem kifejezetten tetszett, csak túl gyorsan haladt a cselekmény. Plusz 10-15 oldallal szerintem élvezhetőbb lett volna. Teneb Kelt elküldi a Sötét Tanács, hogy végezzen a Császár egykori tanítványával, az áruló Exal Kreshsel.

A szereplők voltak még nagy pozitívumok a műben.

Teneb Kel ety nagyon különös Sith, nem tudtam kiismerni, a képregény végén olyat tett, amit nem vártam volna tőle.

Exal Kresh szándékai már jóval világosabbak voltak: megakadályozni a császár tervét.

Féreg az egyik kedvenc karakteremmé vált, nagyon szimpatikus, hűséges társ.

A rajzok kiválóak, ennél nem is kell jobb. Nagyon szépek voltak a tájak, szereplők is.

A magyar kiadás egyszerűen gyönyörű, nagyon jó minőségűek a lapok. A fordítás is hibátlan. A kiadás abszolút megéri az árát. Én az összes ilyen kötetet beszerzem majd, remélem sokan vannak még így ezzel.

Összességében egy erős 5/4.
2012-10-02 20:06:52
Zombor Csaba
Nem volt rossz.De néhol érthetetlen.A sztori nem volt túl különleges és a szereplők is csak átlagosak voltak.
A rajzolás viszont király.
2013-04-20 10:57:39
Németh Péter
Nekem még belefért volna 20oldal simán.néhol túl gyors volt a váltás a cselekménynél.de a rajzok valóban nagyon igényesek!
2012-11-19 14:13:36
Zsupos Tamás
Jászkai Péter
Bene Gábor
Számomra nagy csalódás. Egyszerűn úgy éreztem az olvasása közben, hogy hatalmas lukak vannak az egészben. De nem csak magában a történésben hanem a mondatokban is. Már az elején úgy éreztem, hogy egyik mondat ami követi a másikat nem paszsol össze. Mintha ki hagytak volna pár szöveg buborékot és magából a cselekményből is úgy éreztem hiányzik pár kép sor. Nem tudtam élvezni inkább hiányosnak éreztem zavartnak és meg magyarázatlannak. Az 1 rész el nevezésnek sem sok értelme van le zárt történet még ha az elejébe éppen csak bele csöppenünk. Ez is kemény fedeles ami pozituvum, de cserébe piszok drága. Majd jön valamikor a folytatás szerintem azt már ki hagyom.
2012-12-30 13:10:46
Arányi Balázs
Attila a STARWARSMedia.Hu - HírPortál HoloNet Kritikusának spoiler-mentes véleménye a képregényről:

http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/content/content.php?content.490
2013-07-31 21:50:20
Jászkai Péter
Teljesen egyetértek Bene Gáborral, így éreztem Én is a képregénnyel kapcsolatban. Csak az igényes külcsín miatt adtam két csillagot.
2012-12-30 14:57:11
Umbráth László
Most végeztem vele! Nem volt egy kiemelkedő képregény ( nem volt rossz mert élvezhető volt, de nem adott pluszt mint a Bane trilógia)
Spoiler!!!

Teneb Kel - Tucat sith, nem különleges, kiszámítható.
Féreg végzete kicsit erősen hasonlított az Árulás című könyvben Eleena a szegény twilek lányéra.
Exal Kleesh aki valószínű Ludo Kleesh és Exal Kun törvénytelen gyermeke, ahhoz képest, hogy a Császár tanítványa elég könnyen meghal. Még Eldon Ax is tökösebb nála.
Spoiler vége!!!

Ennek ellenére várom a második részt :)

2012-11-19 14:24:07
Halek Attila
Nem lehetne a könyveket is kiadni kemény fedelesbe? megértem,hogy sokan a puhát szeretik mert az olcsóbb,de legalább a várható siker címeket ki lehetne úgy is adni.
2012-11-06 00:52:20
Géber Tamás
A mérete az omnibusokra emlékeztett, a terjedelme TPB, a könyborítós megoldást jobbnak találom, mert így nem gyűrűdik a széle. Az ára viszont megegyezik az amerikai TPB-k eredeti áraival.

2012-10-14 22:51:30
zilllosarkany
@Arányi Balázs:

Azért ugrál össze-vissza, mert eredetileg ez egy online-comic volt, tehát oldalanként jött ki kb. A kéregény egy nagyon jó műfaj, én nagyon szeretem. Vároma következő részt,azt már olvastam angolul és tetszett!
2012-10-04 15:04:32
Arányi Balázs
Nekem a lapok minősége nem tetszik. Minden ami rajta van az gyönyörű, de lámpa fénynél, v bármilyen fénynél olvasva annyira tükröződik, hogy szinte nem is látszik. :S

A történet jó volt, de ezt a sztorit már ismertem, úgy is hogy még nem olvastam a képregényt. Talán néhol tényleg túl gyors és egyik jelenetből ugrunk a másikra átvezetés nélkül, de hát a képregények ilyenek.
2012-10-04 13:45:23
zilllosarkany
Elkezdtem olvasni. Nagyon tetszik a kiadás, tehát az összes ilyen képregényt beszerzem :) Most kezdtem el olvasni, eddig nagyon jó, de hát mit várjunk egy TOR műtől? :P:D
2012-10-01 21:32:19
Fuchs László
Köszönöm meg is kaptam...kellemes meglepetés :) a többi részt is beszerzem !
2012-09-28 19:53:02
Umbráth László
Nekem is megvannak, sőt még a netről is szedtem le. Hol lehet képregénycsomagolót kapni?
2012-09-26 14:25:00
Kiss-Bodnár János
Nekem az eddigi megjelent Magyar képregények hiánytalanul meg vannak öt kemény táblába kötve saját kivitelezéssel .
2012-09-24 17:55:34
Havasi István
Az összeset? Na, ez az ami nem fog megtörténni.
2012-09-15 12:37:17
Géber Tamás
Nagy öröm, hogy ismét van Star Wars képregény, de, majd örömünk akkor lesz teljes, ha, majd az összes képregényt kiadják ebben a formátumban.
2012-09-14 14:44:33
Ecsedi László
Nagyon örülök, hogy ismét Star Wars képregény kapható, pláne, hogy ilyen kiadásban. Az árat nem tartom horribilisnek, szintjén van a minőségnek. Az árat úgy is lehet kezelni, hogy egyben 3600 Ft, de úgy is, hogy két hónap alatt csak 1800, vagy 3 hónap alatt csak 1,5 doboz cigi áldozatot kíván. Csak azt sajnálom igazán, hogy nem a Marvel-vonal került kiadásra, azt lett volna igazán az unikum mindenkinek.
2012-08-27 21:17:04
Nagy Mátyás
A Threat of Peace-hez volt szerencsém, szerintem az elég gagyi, nem adnám ki...
2012-08-24 21:41:58
XX
Szerintem a magas árról nem a Szukits tehet, állítólag (én azt halottam, lehet hogy tévedek) a DH elég rendesen elkéri a pénzét. Ehhez aztán mennek az egyéb költségek és máris megvan a 3.600 forintos ár. A másik az: akinek nem inge az ne vegye magára. Én is sokallom és én is szegény vagyok mégis 100% hogy megveszem!
2012-08-23 16:25:54
Havasi István
2013 elején.
2012-08-21 12:46:01
Tuba Gizella
A Revan mikor jelenik meg ?
2012-08-21 11:49:37
Havasi István
Vagy a Threat of Peace lesz, vagy a Darth Vader.
2012-08-19 12:49:21
zilllosarkany
Mikor jön a következő képregény? Remélem The Lost Suns lesz a címe ;)
2012-08-19 09:44:37
Dédesi József
Öngólt lő a Szukits....Annyira nem tőkeerősek hogy minden könyvüket csak honlapon áruljanak...Várunk egy hónapot,megrendeljük más online oldalon 20 százalék kedvezménnyel,személyes átvétellel....
2012-08-11 16:30:08
Mester Hunor
Vagy valami egyéb törzsvásárlói programot (kupon/hasonló a x hónapnál régebbi vásárlók számára)?
2012-08-05 21:45:24
Umbráth László
Egyet értek a többiekkel. Miért nem lehet megoldani a kiadónál, h akik állandó vásárlók azok akciósabban juthassanak hozzá a könyvükhöz?
2012-08-05 15:34:43
Németh Péter
Én megvárom míg valaki leadja antikváriumba én speciel imádom a képregényt de ez az ár tényleg horribilis
2012-08-05 14:15:15
Rédecsi Gábor
Van esetleg rajtam kívül más soproni SW/WH40k rajongó? Adott esetben összeállhatnánk rendelésileg, hogy ingyen legyen a posta az emelés után is... recsi@hotmail.com
2012-08-03 09:24:16
Mester Hunor
SW téren én is jobban szeretem a könyveket, legalább nem az egyes rajzolókra kell hagyatkozni, hogy hogy képzelik el a dolgokat.
Amúgy ha jól láttam, ez összesen 3 képregény összefogva - lehet hogy egyesével olcsóbb lenne, viszont én megfogadtam, hogy többet amerikai SW képregényt számonként nem veszek (undorítóan tele vannak reklámokkal mind a Marvel, mind a Dark Horse kiadványai - minden harmadik oldalon, a történet közepén, néha a leg-oda nem illőbb reklámok! (igyál tejet, legyél az amerikai hadsereg tagja...)- egyedül az IDW az, ami a képregények végére rak csak reklámokat)
2012-08-03 01:34:48
Vámos Milán
A halálcsilag mikor érkezik kb?
2012-08-01 23:05:22
Vámos Milán
Én tudom hogy a képregények más árba vanak mint a könyvek de...2882 Ft. mindössze 96 oldalért ez nekem már túl sok ebből az árból már valoban 500-600 oldalas könyveket lehet venni.Sajnos ezt nem engethetem meg magamnak.Egy TOR könyvet ugyanenyiért megvenék de egy képregényért enyit el kérni!!!Egyetértek Super Zsoltal én sem örülök a képregény dolognak ez megfizethetetlen.Sajnálom ez a véleményem.És alapvetően én jobban szeretem a könyveket mint a képregényeket bár ezzel lehet hogy nem mindenki ért egyet.
2012-08-01 22:49:50
Várdai Attila
Lehet hogy a Wh könyv nem volt jó példa, da ha valaki tudja hol kell keresni a fordított könyvek/képregények eredeti verzióit, az nem fog meglepődni azon hogy ennek az SW comic-nak az eredeti verziója, a Dark Horse-nál 15.99$ amit ha átváltunk Huf-ba, szintén árfolyamtól és banktól függően 3500-3600 között mozog, szóval nemértem mi itt a probléma. Amúgy meg csak tippelek, de ez a kötet a rövidebb (amik darabja 6-800Ft között van) füzetek gyüjteményes kiadása.
2012-08-01 13:31:55
Jászkai Péter
Ezzel egyetértek, én is jobban szeretem pl. a Delta V. kiadó könyv méreteit. A Szukitsnál szerencsére a Koontznál nem változtattak és az eddig megjelent négy kötet egyforma.

A legutóbb rendelt Choices of One-om volt az első, ami kissé megsérült, addig rendben volt minden. Volt olyan, hogy a megrendelés után 4-5 nappal megjött a könyv, de általában olyan 10-12 nap suzokott lenni a szállítási idő.
Az előrendelés viszont drágult, mert kb. két hónappal ezelőttig 4,4- 4,6 euro volt, most 5,5-re emelték.
4,4-et megszorzom 300 ft-tal, az még mindig remek ár.
A Warhammerek kicsit drágábbak, de akció is van rendszeresen.
A Republic Commando: True Colors című kötetet 3 euroért vettem.
2012-08-01 11:19:21
Mester Hunor
Innen szoktam én is rendelni - korrekt hely, elveszett a postán a Choices of One-om, de a héten újra útnak indították (6 dollárért rendeltem - máshol csak a posta lenne a duplája).
Mondjuk az amerikai és egyéb külföldi könyveknél ha minőséget akarsz, érdemes keménykötésűt venni, mert a puhakötés amit kint csinálnak, iszonyú könnyen kopik/gyűrődik.
A Szukitsnak sajnos van egy egyedi könyvmérete, aminél szerintem lehetett volna hagyományosabb.
2012-07-31 21:20:57
Jászkai Péter
http://www.bookdepository.co.uk/Bloodforged-Nathan-Long/9781849700146

A SW könyvek 1-2 euroval olcsóbbak, és nincs postaköltség.
2012-07-31 18:16:55
Várdai Attila
Egy képregény alapból más kategória mint egy sima könyv. A papír minősége, a színes tinta, a borító, stb. mind emelik az árát. Ha képesvagy kevebb pénzéből ugyanolyan minőséget kihozni hát rajta.
Lehet hogy többszörös a kereset, de többszörös a vevők száma is. A fele átlag ár szerintem nem reális, bár nem SW, DE a Wh Ulrika a vámpír 2ik része a Black Libraryban 10.50euro, árfolyamtól és banktól függően az 2800-2900Huf, és 3600 lesz a kiadónál, amiben gondolom benne vannak olyan dolgok hogy jogdíj, nyomda, fordítás, stb...
Én biztosan megveszem, de majd csak a többi résszel együtt...
2012-07-31 15:40:13
Super Zsolt
Ez rengeteg egy 96 oldalas KÉPREGÉNYért, valaki lejjebb írta, hogy ennyiért már 1000 oldalas KÖNYVet lehet venni, ez a tény.
Hiába hozzuk fel a külföldi árakat, ott a jövedelem többszöröse a miénknak, és még emellett is a könyvek átlaga fele annyiba kerülnek, mint ide haza.
Szerintem ez a nagy képregényesdi nagy öngól lesz a Szukitsnak, mert erősen kétlem, hogy ennyi pénzért több ezer, akár száz ember is megvenné...
2012-07-31 15:17:36
Jászkai Péter
Mester:

Én is 3000 forintért tudom megszerezni angolul, papírkötésben, postaköltséggel együtt. Amíg van rá kedvezmény addig valóban olcsóbb, ez okés. Viszont a könyvek 1500-1800 forintért beszerezhetőek és hát ez ugye Magyarország, ahol az átlag nem fél millákat keres havonta. A 3600 ft körüli könyv árak akkor is soknak számítanak, hiszen a duplája annak, amit írtam. Remélem elhiszed, hogy ebben a remek országban ez rengeteg embernek sok.
A véleményemet alább már leírtam és tartom, annak ellenére, hogy természetesen megveszem a Szukits Kiadó szinte minden kiadványát, még ha sokkalom is az árát.
2012-07-31 15:05:53
Mester Hunor
Jászkai:

A Blood of the Empire gyűjteményeskötete külföldön a legolcsóbb helyen amit ismerek, 14 dollárba kerül ingyen postával, ami átszámítva 3400 forint. És az puhakötéses. Ezt a Trillianben kb. 4500 Ft-ért szereznék be neked. Szóval a 2880-as ár kivételesen jó ár (és még le is van fordítva)
2012-07-31 13:47:12
Jászkai Péter
zilllosarkany:
Amennyiben valaki csak ezt a képregényt akarja megvenni vagy csak nem jön össze a 10 rugó akkor a postaköltség is hozzáadódik, illetve ha már nem lesz rajta kedvezmény, akkor a 3600 ft ... sok!
Remélem a könyvek megállnak egy darabig ezen az áron, mert a lányaimnak és a feleségemnek is vásárolok könyveket és így is legalább 30-40000 ft-ot költök havonta könyvre, és ezt az összeget már nem szívesen növelném tovább.
A szegényebbekről már nem is beszélve, akiknek egy-két olvasmány beszerzése is megterhelő. Szóval ez a majd 4000 ft sok. Szerencsére a Delta Vision és egyéb kiadók könyveire nyújtott 30% korrekt, bár nem tudom, hogy az érintett kiadók ennek mennyire örülnek. A Szukits kiadványok meg 10, max. 20 %, sokszor csak az előrendelés ideje alatt biztosított kedvezménnyel kaphatók, ha valaki rendelni akar, de nem jön össze a 10k, vagy az előrendelés alatt pont nincs pénze akkor pont, hogy sok a 3600 ft.
Ez a véleményem.
2012-07-31 12:30:49
Arányi Balázs
Zillo:
Oké, hogy keménykötetes, de ha 2700ért beszereztem a több mint 1000 oldalas Sárkányok táncát vadi újonnan akkor ez a 2800 igenis drága, főleg ha még könyvet is akarok venni.
2012-07-31 12:18:12
zilllosarkany
Péter, még két része van a sorozatnak. The Lost Suns és Threat Of Peace :)
J. Péter, többet nem fog emelkedni, ez csak azért drágább, mert KEMÉNYKÖTÉSES. Amúgy a 2800 FT nem drága, még szállítási költséggel sem :)
2012-07-31 11:54:49
Urbán János
Nagyon örülök, hogy újra van Star Wars képregény kis hazánkban ráadásul ilyen igényes formában. Viszont érdekelne, hogy ha bejön a kiadónak ez a húzása nem terveznek-e több Dark Horse képregényt megjelentetni. A kiadónak több olyan regénysorozata is fut amely képregénysorozatként is megjelent (Alien,Predator,Conan) szintén a Dark Horse gondozásában.
2012-07-31 11:28:46
Jászkai Péter
Úgy látom tényleg komolyan veszik ezt a könyvenként 100 ft emelkedést. A szállítási díj változáson sem lepődtem meg, bár így hiába rendeljük meg hárman a SW könyvet, a 10k még az is kevés lesz kivéve ha még dobnak az árán felfelé.
Én megveszem, mert még telik rá, de nem csodálom, hogy visszaesik a vásárlási kedv. Nálunk Borsodban a 60-70 ezres fizetésekből majd négyezer egy könyvért lassan megfizethetetlen.
2012-07-31 09:57:55
Mester Hunor
Balogh Imre: Nem biztos hogy érdemes vele a Halálcsillagot megvárni, mivel aug. 15-től már csak 10K felett lesz ingyenes a szállítás... lehet hogy ezt inkább boltban veszem meg.
2012-07-31 09:27:12
Péter
Nna meg is van rendelve. Nagyon örülök a képregénynek, remélem ez egy nagyon hosszú sorozat kezdete lesz!
2012-07-30 21:15:28
Balogh Imre
Én bevárom vele a Halálcsillagot, de az biztos, hogy jön. Érdekel is a TOR, meg aztán: VÉGRE KÉPREGÉNY ITTHON!!! Azonnal a halállistámra került, a kiadónak pedig csak így tovább!
2012-07-30 19:48:40
Kirsch Ákos
Kemény fedeles képregény 96 oldalon? Várom szeretettel! Remélem az összes része megérkezik hozzánk akkor! :)
2012-07-30 19:23:07
Havasi Máté
Örülök, hogy megindul(?) a képregények kiadása is. Mindent bele!
2012-07-30 19:09:57
zilllosarkany
Kérem szépen a borító alá illesszenek egy piros Beleolvasok fület :)
2012-07-30 19:04:15
zilllosarkany
Ez az! Végre újra TOR hazánkban :) Megelőzve a kérdéseket, ez a képregény az Árulás előtt játszódik, a KOTOR képregény történései után. Nagyon várós :) Jó, hogy csak száz forinttal drágább, mint a Luke regény :) 20% :D Tökéletes ár :)
2012-07-30 19:02:00

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban