Egyedi készítésű, gravírozott kézműves korsó, Varázsló mintával

Ár: 4.990 Ft
Megjelenés:
2020
Méret:
145 mm x 120 / 165 mm
Szállítás:
október 29 - november 4.

Szeretnéd a hangulatot fokozni, miközben elmerülsz a kedvenc fantasy világodban? Ne habozz, megtaláltad azt az ivóalkalmatosságodat, amit bátran megtölthetsz a legjobb habzó sörrel vagy málnaszörppel anélkül, hogy a hab kicsordulna.

Garantált a legalább 8,5 dl űrtartalom, melyhez kényelmes fogást biztosít a formatervezett, méretéhez méltó egyedi fül. A korsók nem fa-őrleményből vagy lécek ragasztásával készültek, hanem egy darab vadcseresznye, éger vagy bükk faanyagból vannak kiesztergálva. Bár formájuk és méretük azonos, az élő fának köszönhetően minden darab egyedi, az adott fára jellemző mintázatú.

Egyaránt használhatók dísztárgynak vagy alkalmi ivóalkalmatosságoknak. A korsó külső felülete tiszta paraffinolajjal, míg a belső rész tiszta paraffin-viasszal van kezelve, ami miatt egészségre ártalmatlan, rendkívül strapabíró és némi törődéssel hosszú életű társunk lehet.

XXL méret: 145 mm magas, 120 mm széles (füllel együtt 165 mm).

Javasolt használat: szobahőmérsékleten tartandóak, langyos vizes tisztítást követően paraffinolajos ronggyal áttörlendőek.

gravírozott minták

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Legendák

Ajándéktárgy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban