Trónok harca: Királyok csatája 1. szám (képregény)

Trónok harca: Királyok csatája 1. szám (képregény)
Akció végéig hátralévő idő:
-
199 Ft
Trónok harca: Királyok csatája 1. szám (képregény)
Műfaj:
Oldalszám:
52 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
155 x 235 mm
ISBN:
9789634974925
Megjelenés éve:
2019
Szállítás:
2024. március 30 - április 2.
VIP pont:
7 pont

A Királyok csatája ott folytatódik, ahol a Trónok harca végén elbúcsúztunk hőseinktől: Westerosban véres polgárháború dúl, és közeledik a hosszú, jeges tél... A Hét Királyság Vastrónjáért folytatott öldöklő küzdelemben - mely szétszaggatja a birodalmat, káoszt és pusztulást hozva népére -, hat ádáz ellenfél, hat hatalomvágyó főnemes mérkőzik egymással.

Az egyik trónkövetelő - Stannis Baratheon, Sárkánykő őrzője, Robert király idősebbik öccse - a félelmetes vörös papnővel szövetkezve a fekete mágiát hívja segítségül. Yoren, az Éjjeli Őrség egyik tagja sikeresen kimenekíti a lefejezett Stark nagyúr kisebbik lányát a halálos viperafészekké vált Királyvárból, ám az Északra vezető út sem mentes a veszedelmektől. Sansa eközben kénytelen részt venni az őrült és kegyetlen Joffrey király névnapjára rendezett lovagi tornán, míg a nővérek Deresben maradt nyomorék öccsét, Brant, különös álmok nyugtalanítják…

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig megérkeztek a képregények is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagájának 2. kötetét két kiváló alkotóművész, Mel Rubi grafikus és Landry Q. Walker író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja a képregényeket is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Clash of Kings sorozatának első 2 számát tartalmazza, Mel Rubi rajzaival és Landry Q. Walker szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.

Utoljára megnézett termékek