Trónok harca: Királyok csatája 4. szám (képregény)

Trónok harca: Királyok csatája 4. szám (képregény)
Akció végéig hátralévő idő:
-
199 Ft
Már csak 86 db van készleten!
Trónok harca: Királyok csatája 4. szám (képregény)
Műfaj:
Oldalszám:
52 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
155 x 235 mm
ISBN:
9789634974956
Megjelenés éve:
2019
Szállítás:
2024. március 31 - április 3.
VIP pont:
7 pont

Havas Jon az Éjjeli Őrség egy csapatával felderítő útra indul a Falon túlra, ahol ijesztő és megmagyarázhatatlan dolgokat látnak. Daenerys eközben - követői maroknyi seregével - nekivág a kopár, sivatagos vörös földeknek, majd hosszú és kimerítő vándorlás után különös helyre ér. Az intrikák és cselszövések fészkében, Királyvárban sem áll meg az élet: Lord Kisujj és Cersei királyné újabb tervet sző - ezúttal Stannis Baratheon ellen, míg Tyrion szövetséget köt a mindentudó Pókkal. Útjuk során Yoren és csapata egy erődítményben húzzák meg magukat, ám az aranyköpenyesek itt is rájuk találnak...

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Mel Rubi grafikus és Landry Q. Walker író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja a képregényeket is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Clash of Kings sorozatának 7-8. számát tartalmazza, Mel Rubi rajzaival és Landry Q. Walker szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.

Utoljára megnézett termékek