Képregények

Szívesen forgatsz képregényeket szabadidőben? A Szukits képregények között erotikus képregények, Kockás képregények, Marvel képregények, Star Wars képregények kaphatók széles választékban.

Új
Csernobil (képregény)
Előrendelhető
Matyas Namai
Várható megjelenés: 2024. október 4.
Új
1984 - Képregény
Előrendelhető
George Orwell
Várható megjelenés: 2024. június 7.
Új
World of Warcraft: Sámán (manga)
Előrendelhető
Zucchi Rocio, Benjamin Paul
Várható megjelenés: 2024. április 30.
Új
SUTTOGÓ SZÉL - FORT GHOST, ÓLOMSZÜRKE ÉGBOLT, A MACSKAEMBER
Előrendelhető
Új
Anne Frank naplója - Képregény
Előrendelhető
Ari Folman, David Polonsky
Várható megjelenés: 2024. április 12.
Új
Az Omegák
Előrendelhető
Tom King
Várható megjelenés: 2024. április 5.
Új
Paper Girls - Újságoslányok 6.
Előrendelhető
Brian K. Vaughan
Várható megjelenés: 2024. április 5.
Új
Asterix 39. - Asterix és a griff
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024. április 5.
Új
Coney Island (képregény)
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024. április 5.
Új
A rebellisek cirkuszolnak - Ideafix és a rebellisek
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024. március 29.
Új
Pókpunk
Rendelhető
Új
Pókember: Uralom
Rendelhető
Kaare Andrews
ÚjAKCIÓ
Dark Nights: Metal - Sötét világok (képregény)
Rendelhető
Új
Kurt Cobain
Rendelhető
Andrea Cavalletto, Francesco Giani
Új
Cthulhu hívása és Dagon
Rendelhető
Howard Phillips Lovecraft
ÚjAKCIÓ
Harleen
Rendelhető
Stjepan Šejic
Batman: Hush 3. (képregény)
Rendelhető
Antikvár (szépséghibás) termék
Poirot: Halál a Níluson (képregény)
Rendelhető
Földfény 1. (képregény)
Rendelhető
Stuart Moore, Christopher Schons
Esti tagozat 1. (képregény)
Rendelhető
1 - 50 / 859 termék

Leírás

Képregények


Nagy képregényrajongó vagy? Mi is! A képregény az irodalom és a képzőművészet sajátos keveréke, amit gyakran a kilencedik művészetnek neveznek, egymás után következő képek sorozata, amelyek egy történetet mesélnek el. Népszerű alkategóriái a szuperhős, sci-fi, fantasy és a horror képregények. Tekintsd át a Szukits óriási képregény kínálatát az izgalmas, ritka darabokért! 


Erotikus képregények


Romantika, szenvedély, dráma, játszmák, érzelmek, vágyódás, szexualitás: ez az erotikus képregények világa. Az erotikus képregények azért íródtak, hogy szavakba öntsék a legizgalmasabb fantáziáidat és vizuálisan is megjelenítsék azokat. Ha te is az erotikusképregények nagy rajongója vagy, nézz körül kínálatunk között!


Fantasy képregények


A fantasy könyvek egyfajta menekülést jelenthetnek a szürke hétköznapok elől. Ki ne vágyna egy kis varázslatra? Egy jó fantasy könyv képes elrepíteni egy olyan világba, ahol képzeletbeli lényekkel találkozhatsz. Egy varázsvilágban tündérek, manók, sellők, sárkányok, óriások, mitologikus lények kerülnek utadba. Olyan vizuális kalandokat élhetsz át, amelyekre nem is gondolnál! A fantasy jellegéből adódóan szinte követeli magának a vizuális megjelenítést. Szeretnéd vizuálisan is látni a sárkányokat, tündéket, koboldokat egy izgalmas képregényben valamely kedvenc művészedtől? Válogass a legjobb fantasy képregények között és lépj be te is a fantasy birodalmába!


The Witcher: A vaják világa képregények


A The Witcher képregénysorozat Andrzej Sapkowski prózájának gyűjteménye. A lengyel író fia kérésére hozta létre a művet, amely 1986-ban készült el. Az alkotót Tolkien, a kelet-európai középkor és a szláv mitológia inspirálta. A Vaják sokakhoz a Netflix által jutott el. 2019. óta az egyik legnépszerűbb televíziós sorozatok egyike. Az egyes szereplők regélnek a világról, annak lakóiról, a vajákok múltjáról, a vallásokról, mágiáról, valamint a szörnyekről. Az olvasó könnyen úgy érezheti, hogy igazi történelemmel nézne szembe. A dark fantasy könyvek és a felnőtt fantasy igényes, összeszedett, gyönyörű darabja A vaják világa. Már borítója hívogató, nem beszélve a bámulatos illusztrációkról!


Avatar – Aang legendája képregény


Az Aang legendája című rajzfilmsorozatot 2005-től 2008-ig sugározták, és imádták a gyerekek. Nézettségi rekordokat döntött meg. Alkotói, Michael Dante DiMartino és Bryan Konietzko nevéhez fűződik Az ígéret – a teljes trilógia képregény is. A történet közvetlenül a rajzfilmsorozat után folytatódik, mikor is a hősök a világok közti harmóniát törekednek helyreállítani. A rajongók otthonosan fognak mozogni a képregény festette közegben. A stílus a bevált, az aranyos figurák pedig hűek maradtak önmagukhoz: Aang a béke apostol, Katara az őrangyal, Sokka az agytröszt, Toph az önálló és Zuko a bizonytalan. A cselekmény számos szála közt van erősen romantikus, illetve Zuko anyjának sorsához fűződő is. High fantasy a Studio Gurihiru szép rajzaival és Gene Luen Yang humoros szövegével.


Kockás képregények


Te emlékszel még a Kockás képregényekre? A Kockás képregény egy magyar gyermek és ifjúsági képregénymagazin, ami a 20. században volt népszerű. 1992-ben a Kockás képregény megszűnt, azonban a Kockás képregény gyűjtők örömére 2017. december 15-től újra kaphatók a kultikus képregénymagazin értékes darabjai. A Kockás képregények egyedi rajzokkal és humoros történetekkel szórakoztatják az olvasót. Korosztály nélkül mindenki megtalálhatja bennük az értéket.

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Képregények

2.Harleen
Rendelhető
8.995 Ft7.196 Ft
3.Cthulhu hívása és Dagon
Rendelhető
6.990 Ft6.291 Ft
4.1984 - Képregény
Előrendelhető
9.499 Ft8.549 Ft
5.World of Warcraft: Sámán (manga)
Előrendelhető
4.990 Ft3.992 Ft

Szűrés - Képregények