Romantikus krimi könyvek

Szereted, amikor egy krimi könyv romantikus szállal fűszerezett? Oldalunkon megtalálod a legjobb romantikus krimi könyveket, amelyek garantáltan lázba hoznak majd!

A ferde ház
Rendelhető
Agatha Christie
Agatha Christie-affér
Rendelhető
Nina de Gramont
AKCIÓ
Finlay Donovan mindent visz
Rendelhető
Hét levél
Rendelhető
J.P. Monninger
A víztározó
Rendelhető
David Duchovny
My Fair Lord
Rendelhető
Vavyan Fable
AKCIÓ
Örökség
Rendelhető
Nora Roberts
Soha, de soha
Rendelhető
Joshilyn Jackson
AKCIÓ
Szédítő ragyogás
Rendelhető
Samira Ar-Rashid
Menni vagy meghalni
Rendelhető
Míg a halál
Rendelhető
Jennifer Armentrout
1 - 15 / 15 termék

Leírás

Romantikus krimi könyvek


Szereted, amikor egy krimi könyv romantikus, szerelmi szállal fűszerezett? Ha igen, akkor itt a helyed! Ahogy az összes szerelmes regény, a romantikus krimi könyvek esetében is központi szerepet kap is a szereplők közötti szerelmi szál, így romantikában és szenvedélyben bizonyosan nem lesz hiány. Kötetenként eltérő, hogy a főhősök kapcsolata befolyásolja-e a cselekményt vagy éppen fordítva. Bárhogyan is alakul, egészen biztos, hogy izgalomban és fordulatokban nem lesz hiány! A romantikus krimi könyvek között megtalálod a legnagyobb klasszikusokat. Lakatos Levente, Nora Roberts, E. C. Fremantle, Samira Ar-Rashid és még sok más neves író romantikus krimi könyve vár!


Krimi könyvek


A jó krimi könyv olyan, akár egy jó keresztrejtvény. Nehéz kigondolni a helyes megfejtést, persze tudjuk, hogy lehetséges. Mit gondolsz, te furfangosabb vagy, mint egy nyomozó? Ha még a detektív előtt kitalálod, hogy ki is a gyilkos, akkor te valószínűleg egy igazi zseni detektív vagy. Kevesen vannak ugyan, akik ilyen ritka képességgel vannak megáldva. Ne keseredj el, ha te nem tartozol közéjük, hiszen így krimi könyv annál izgalmasabb lesz számodra. Neked is az a kedvenc pillanatod, amikor a sok oknyomozás és kaland után végre a helyére kerülnek a kirakós darabkái és összeáll végre a kép? A krimik világa tagadhatatlanul lélegzetelállító és zseniális. Ha szeretnél részese lenni egy-egy nem mindennapi bűntény nem hétköznapi felderítésének, kapd el a fonalat a lenti, változatos bűnügyi könyvekben. De vigyázz, mert ha túlontúl leleményesnek bizonyulsz, még kedved támad pályát váltani, és nyomozónak állni. Íme néhány krimi, ami előkelő helyet foglal el a legjobb krimi könyvek listán. Válogass a legjobb krimi könyvek között és deríts fényt a titkokra! 

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Romantikus krimi könyvek

1.A ferde ház
Rendelhető
3.699 Ft3.329 Ft
2.Örökség
Rendelhető
3.990 Ft3.192 Ft
3.Az enyém, vagy a tiéd sem
Előjegyezhető
4.599 Ft4.139 Ft

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Romantikus krimi könyvek

1.A ferde ház
Rendelhető
3.699 Ft3.329 Ft
2.Agatha Christie-affér
Rendelhető
5.999 Ft5.399 Ft
3.My Fair Lord
Rendelhető
3.999 Ft3.599 Ft
4.Az ismeretlen kedves
Rendelhető
4.999 Ft4.499 Ft
5.Örökség
Rendelhető
3.990 Ft3.192 Ft

Szűrés - Romantikus krimi könyvek