A szelfi művészete. - Hogyan készíts profi önarcképet

A szelfi művészete. - Hogyan készíts profi önarcképet
Eredeti ár:4.995 FtAktuális ár:4.496 Ft
A szelfi művészete. - Hogyan készíts profi önarcképet
Szerző: Sorelle Amore
Kiadó:
Oldalszám:
144 oldal
Kötés:
Puhafedeles
ISBN:
9789635093656
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. április 2 - 5.
VIP pont:
150 pont

Szeretnéd, hogy a közösségimédia-profilod szebb, igényesebb, különlegesebb legyen? Ennek a könyvnek a segítségével megtanulhatod, hogyan készíts lenyűgöző, művészi önarcképeket.

A mai világban anélkül létezni, hogy jó fotóid lennének magadról, lehetséges, de nagy hátrányokkal jár. A szelfi művészete végigvezet az úton az alapoktól: milyen felszerelést használj, hogyan pózolj, milyen legyen az arckifejezésed, a ruhád, mire figyelj a kompozícióval és a fénnyel kapcsolatban. Egy szelfi posztolása alkalom arra, hogy vizuálisan kifejezd, ki is vagy, illetve hogy ki szeretnél lenni.

Ha komolyan veszed, akkor lehetőségek egész tárháza nyílik meg előtted, egy új világ, aminek a létezéséről nem is tudtál. Ebben segít neked Sorelle Amore ismert fotós, filmkészítő, influenszer és merész üzletasszony, akinek #Blessed Instagram-oldala és Haladó Szelfi Egyetemének (Advanced Selfie University) programjai inspirálták milliós követőtáborát, hogy mind belevágjanak, és hatásosabbá tegyék online jelenlétüket.

Utoljára megnézett termékek