Star Wars: A közelgő vihar

Szerző:

Ár: 3.700 Ft 2.960 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
308
Kötés:
puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
augusztus 23 - 29.

Palpatine szenátort kancellárrá választották, hogy megmentse a galaxist a széthullástól, azonban a Köztársaság mégis hanyatlik...

Egy apró, ám stratégiailag annál fontosabb bolygó egyik befolyásos hatalmi frakciója arra készül, hogy csatlakozzon a függetlenségi mozgalomhoz. A kancellár kérésére a Jedi Tanács két mestert – Obi-van Kenobit és Luminara Undulit – és tanítványaikat – Anakin Skywalkert és Barriss Offeet – küldi a helyzet stabilizálására.

Hogy teljesíthessék a feladatukat, a Jediknek közel lehetetlen kihívásokkal kell megbirkózniuk, furcsa idegenekkel kell összebarátkozniuk, és két hatalmas sereget is meg kell győzniük, miközben végig a nyomukban jár az ellenség, és mindent megtesz, hogy a küldetésük kudarcba fulladjon...

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Bakos János
Kocsis Ferenc
Ez egy profin megírt, nagy igényességgel kidolgozott, első osztályú SW regény. Foster újra megmutatta, hogy mestere a szakmájának és képes jó sztorit alkotni benne. Sejtésem szerint ez részben annak köszönhető, hogy Az ébredő erő regényváltozata nagyon rosszul sikerült és az olvasók, rajongók valószínűleg alaposan leszidták Fostert az interneten a silány munkája miatt. Ő meg elszégyellte magát és úgy döntött, legközelebb nem fog csalódást okozni a népnek. Hát bejött.
A szövegről annyit, hogy van benne némi cinizmus és akasztófa humor. Én végig úgy véltem, hogy a Jedik küldetése kudarcba fog fulladni a végén, minden hősies erőfeszítésük ellenére és a szeparatisták győznek, de Foster mindenképpen hepiendet akart írni, nem egy sötét korszak nyitányát (igazán kár). Az viszont feltűnt, hogy olyannak mutatja be a Köztársaságot és a hozzá tartozó bolygókon az életet, mint amilyen az Európai Unió viszonya jelenleg a tagállamokkal: elidegenedő, életszerűtlen, tele elégedetlenséggel és a széthullás fenyegető lehetőségével. A politikai párhuzam egyértelmű.
Megjegyzés: A padawant valamiért ebben a könyvben padavannak írják.
2017-08-09 22:33:06
Hortobágyi Krisztián
Köhler Zoltán
Vass Zsolt
Osztrogonácz Miklós
Kocsis Ferenc! Én még nem olvastam, de tudomásom szerint ez egy 2002-ben megírt
Foster regény. Hol volt akkor még Az Ébredő erő?
2017-08-15 12:50:15

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Könyvek 60% kedvezménnyel

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban