Star Wars: Darth Maul, a vadászó árnyék

Szerző:

Ár: 3.890 Ft 3.112 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2019
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
448
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
ISBN:
9789634975526
Szállítás:
szeptember 24 - 30.

Darth Maul hosszú éveken át rejtőzködött a sötétben, arra várva, hogy végre lesújthasson a Jedi Rendre. Mestere, Darth Sidious a Köztársaság megdöntését tervezi a Kereskedelmi Szövetség segítségével, ám tervét veszély fenyegeti: árulót sejt szövetségesei között, és Darth Maulra bízza a feladatot, hogy megtalálja és elpusztítsa azt. A Sith harcos azonban elkésett: a titok már kitudódott, és egy Lorn Pavan nevű információkereskedő birtokába került. Darth Maul a Köztársaság szívében, Coruscant városának alsó szintjein keresi Pavant, amikor útját egy Jedi padavan keresztezi. Darsha Assant szövetséget köt Lorn Pavannal, ám kétséges, hogy egy lovagi címmel nem rendelkező padavan és egy közönséges ember képes-e szembeszállni a galaxis legveszélyesebb harcosával…

A könyv új kiadása a Darth Maul: A vadászó árnyék című regény mellett két, magyar fordításban még nem publikált Darth Maul novellával egészült ki, amelyeket a Star Wars univerzum népszerű szerzője, James Luceno írt.

 

A sorozat további részei:

Sean Williams
Star Wars: The Force Unleashed: Tomboló erő I.
Ár: 3.300 Ft
5. Karen Traviss
Star Wars: Imperial Commando: 501.
Ár: 3.992 Ft
Joe Schreiber
Star Wars: Halálvilág
Ár: 1.700 Ft
3. Drew Karpyshyn
Star Wars: The Old Republic: Revan
Ár: 2.720 Ft
 

A szerző további termékei:

Michael Reaves, Steve Perry
Star Wars: Halálcsillag
Ár: 2.640 Ft
Michael Reaves, Maya Kaathryn Bohnhoff
Star Wars: Árnyjáték
Ár: 2.700 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Köhler Zoltán
Gál Szabolcs
P.A.Video Studio
Nagyon jó könyv, izgalmas, a címszereplő és a többiek is közel kerülnek az olvasóhoz.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: http://youtu.be/zK7FQMyesxs

Véleményem további Star Wars könyvekről: http://goo.gl/XBEwd
———————————————————————————–
Szerk: 2015. augusztus 17.

Arra gondoltam, megkérem nagymamámat olvassa el a regényt, mivel kíváncsi voltam a véleményére. Nagymamámról annyit kell tudni, hogy annak idején, amikor bemutatták a mozikban az eredeti filmtrilógiát, akkor azokat látta csak A Birodalom visszavágot látta. A három filmből kb. a „lényeg” marad meg neki, hogy Luke, Han, Leia hercegnő a jók, Darth Vader a gonosz, Csubakka a szőrös, Yoda a barika, és a Halálcsillag. Szintén az én kérésemre olvasta el az Így készült a Baljós árnyak enciklopédiát, de a filmet nem látta, ahogy A klónok támadását és A Sith-ek bosszúját se. Most viszont végre egy hónap alatt befejezte ezt a regényt. A továbbiakban az ő véleményét olvashatjátok, amit bekezdésenként adott tudtomra.

„A leírások nagyon szépek, az író nagyon tud, de valahogy nem tudom elképzelni a helyszínt, ahol játszódik. Annyira szörnyű, hátborzongató, amikor Maul levágja, tönkreteszi a gyakorlódroidjait, remélem, hogy a későbbiekben megbánást tanúsít. Nem tudok haladni a könyvvel.

Annyira kár, hogy a tartalom ilyen durva, mivel Reaves gyönyörűen ír, fiatalkoromban faltam Mikszáthot, Jókait, az nekem való volt, de megértem, hogy te ezért rajongsz. Más ragad meg engem, mint téged, kihátrálok a kemény jelenetekből.

Darsha Assant Jedi tanítvány viselkedése nagyon tetszik. Szerintem pozitív hősként fog végigvonulni a regényen, viszont lehetséges, hogy muszáj lesz negatívot csinálni belőle. Még veszélyes helyzetekben is magabiztos, de lehet, hogy csak színlelte, amikor egy ilyen szituációban előre indult, de néhány lépés után már nem volt annyira bátor, mint az elindulásakor. Felzaklatott a durva jelenet, amikor a lány lábizmába belemélyesztette fogát egy acélpatkány. A hasonló durva gyilkolások is ilyen hatással vannak rám, egy időre félbehagyom az olvasást.

Darth Maul is pozitív szereplő számomra, tetszik. A névtelen droidokat nem szeretem, sokkal inkább a lírai hősöket. Mindig előttem van a Csillagok háborújának nyitójelenete, amikor a birodalmi csillagromboló feltűnik a maga apró részleteivel, pedig az elmúlt 30 évben sok élménnyel gazdagodtam. Maul egy nagyság, a nagyok érnek el sikereket, ők tudják az életüket végigharcolni. Az ő sorsát happyendnek képzelem el, nem ölheti meg valami idegen gonosz erő. Ez egész Star Wars életmű olyan líraian van leírva, Maulnak biztosan lesz családja, amikor az aktív élete befejeződik, kiöregszik, nem megy birodalmakat megszerezni békés, normális életet képzelek el neki bujkálás nélkül úgy, hogy nem kell visszaemlékeznie milyen sokat bántották és ő mennyit gyilkolt.

A könyv utolsó 10-20oldalát még egyszer el kellett olvasnom, mert nem hittem a szememnek annyira megrázó volt.
Köszönöm, nagyon szép történet, még a hatása alatt vagyok.”
2019-12-11 23:14:33
zillosarkany
Klasszikus SW regény, mindenkinek ajánlom aki szereti az elso három epizódot.
2019-09-12 12:03:34
Sheev Palpatine
Balogh Bálint
Jászkai Péter
Umbráth László
Külön nem fog megjelenni a két novella?
2019-09-24 20:09:47

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Legendák

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban