Star Wars: Darth Plagueis - Legendák - a legjobb történetek (keménytáblás)

Star Wars: Darth Plagueis - Legendák - a legjobb történetek (keménytáblás)
Eredeti ár:6.490 FtAktuális ár:4.543 Ft

Vásárold meg csomagban, nagyobb kedvezménnyel!

Star Wars: Darth Plagueis - Legendák - a legjobb történetek (keménytáblás)
Szerző: James Luceno
Sorozat:
Oldalszám:
462 oldal
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
130 x 205 mm
Megjelenés éve:
2023
Szállítás:
2024. március 21 - 24.
VIP pont:
151 pont

ÚJ, EXKLUZÍV SOROZATUNKBAN A LEGENDÁK-REGÉNYEK LEGJOBBJAIT, A RAJONGÓK ÉS A KRITIKUSOK ÁLTAL LEGINKÁBB MÉLTATOTT MŰVEKET VEHETIK KEZÜKBE AZ OLVASÓK.

Darth Plagueis: a valaha létezett legnagyobb Sithek egyike. Minden vágya a hatalom megszerzése. Az elvesztése az egyetlen, amitől fél. Tanítványként elfogadja a Sithek könyörtelen módszereit. És amikor eljön a perc, végez a mesterével, de megesküszik, hogy ő maga nem jut erre a sorsra. Mert Darth Plagueis olyan tudást birtokol, mint még soha senki – parancsol az életnek és parancsol a halálnak.

Darth Sidious: Plagueis tanítványa. A mestere útmutatásával, titokban tanulmányozza a Sithek tanait, mialatt egyre magasabbra tör a Köztársaság ranglétráján – először nagykövet, majd szenátor, aztán fõkancellár lesz belőle.

Darth Plagueis és Darth Sidious, mester és tanítvány. Céljuk a galaxis feletti uralom megszerzése és a Jedi Rend elpusztítása. De képesek-e elszakadni a kegyetlen Sith-hagyományoktól? Vagy pedig az egyikük uralkodási és a másikuk örök élet iránti vágya magában hordozza a kudarcukat?

Darth Plagueisről készült összefoglaló cikkünket elolvashatod itt

Név:Beleolvasó: Darth Plagueis
Méret:5.98 MBMegnyit

Utoljára megnézett termékek