Star Wars: Republic Commando: Coruscant

Szerző:

Ár: 4.625 Ft 2.544 Ft
Megtakarítás: 45 %
Megjelenés:
2021
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
440
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
ISBN:
9789634973003
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
október 25 - 31.

A Geonosisi Csatát követően állóháború alakult ki, és ezt csak az olyan elit harcosok változtathatják meg, mint az Omega-osztag tagjai, a különleges harci képességekkel bíró klónkommandósok, akik halálos fegyverarzenállal rendelkeznek...

A mélyen az ellenséges vonalak mögé küldött Omega-osztag számára ez a bevetés is olyan, mint a többi: szabotázs, kémkedés, csapdák és merényletek. A Szeparatisták egyre szaporodó támadásai terroristasejtekből álló hálózat jelenlétére utalnak a Coruscanton, és a szálak a Nagy Hadsereg főparancsnokságához vezetnek. Civilek milliárdjai között a Szeparatista kémek és terroristák azonosítása és kiiktatása különleges tehetséget és tudást igényel. A kommandósok esélyeit még a Jedi tábornokok és a Delta-osztag, illetve egy bizonyos mélységi felderítő százados segítsége sem tudja kiegyenlíteni, és bár a siker nem hozhat győzelmet a Klónháborúkban, a bukás a biztos vereség árnyát veti a Köztársaságra.

 

 

Star Wars: Coruscant - olvasói vélemény: 

A sorozat további részei:

3. Drew Karpyshyn
Star Wars: Darth Bane: A gonosz dinasztia
Ár: 2.035 Ft
2. Timothy Zahn
Star Wars: Thrawn keze: A jövő látomása
Ár: 2.145 Ft
5. Karen Traviss
Star Wars: Imperial Commando: 501.
Ár: 2.745 Ft
4. Drew Karpyshyn
Star Wars: The Old Republic: Megsemmisítés
Ár: 2.406 Ft
 

A szerző további termékei:

4. Karen Traviss
Gears of War: A koalíció vége
Ár: 1.980 Ft
Karen Traviss
Gears of War: A koalíció vége (Antikvár)
Ár: 1.080 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Cserta Norbert
Cserta Norbert
Vass Zsolt
Fekete László
K. Eszter
Tényleg egyre érdekesebbek ezek a kommandós sztorik. Egyre jobban megismerjük a fiúkat, sőt a legendás kiképző őrmesterüket, Kal Skiratát is. Ezzel együtt a mandalóri hagyományokból és nyelvből is kapunk ízelítőt, úgyhogy ezután már bárkit el tudunk küldeni a fenébe ékes mandalóri nyelven!
A szereplők egyre közelebb kerülnek egymáshoz -van akinek ez jót tesz, van akinek nem. Még mindig (vagy egyre jobban) nem vagyok kibékülve a két fiatal Jedivel. Ők az ismert nagy mesterekkel ellentétben azt mutatják be, hogyan élhette meg egy „közkatona” a feje fölött zajló klónháborút. Míg a kommandósok kihozzák magukból a maximumot, az őrmester pedig titokban azon dolgozik, hogy legyen jövőjük, a jedik egyre jobban elfordulnak a Rend eszményeitől és innen-onnan vett érvekkel próbálják igazolni a pillanatnyi vágyaikat. Nem azt mondom, hogy nem szédíthette meg őket a „családhoz-tartozás” érzete (ezen Obi-van is átesett, igaz ő már 14 évesen letudta), de inkább sodródnak, mint döntenek. „Viszont ahogyan azt Obi-van újra és újra elmagyarázta, a Jedi lét lényege sosem az volt, hogy ki mennyire képes uralni az Erőt, hanem hogy ki mennyire képes uralni önmagát.”
És nagyon kiváncsi leszek, mit kezdenek az újonnan felfedezett „családjukkal”, amikor azok a 66-os parancs értelmében majd fegyvert fognak a fejükhöz! (Rosszmájú vagyok? lehet! )
Bár az őrmester Jediket ért kritikájával egyetértek (hogy úgy kapták fel a klónhadsereget, mint ottfelejtett sugárvetőt, és semmit se kérdeztek), sajnos igaza van, akkor is, ha rajtuk kívül álló erők kényszerítették ebbe bele őket – mint tudjuk. Morális kérdéseket is feszegetnek ezzel kapcsolatban, ezek is nagyon érdekesek.
2016-11-18 23:48:52
Táblás Győző
Miszray Péter
Sándor Miklós
Tenyér Gábor
Vasas Péter
Pelikán Zsákos József
Szilvási györgy
Szabó Ildikó
Károly György
Gregus Mazari
Szetyák Béla
Szittyás István
Maszek Mátyás
Sorsolós Ádám
Lekitek Ferenc
Orcsik Károly
Domján Tamás
Cselcsókás Béla
Semmis zsigmond
Domszky Tamás
Kőhalmi Péter
Sóskúti Kiss Tamás
Kőhalmi Péter
Márton Mikle
Szerintem ez a legjobb az egész sorozatból :)
2015-03-24 10:50:55
Köhler Zoltán
Tóth Csaba
Balogh Imre
Ez bizony egyre jobb és jobb lesz. Simán jár neki az öt csillag, sőt még több is.
Tetszett a regény elején, ahogy Kal Skirata a védelmébe vette a nullásokat. Az első dolog, ami nagyon jól esett, az Ordo név visszahozása volt, mivel engem Canderous Ordo-ra emlékeztet.
A másik, aminek nagyon örültem, a Delta osztag megjelenése. Eddig is nagy örömmel irányítottam őket a játékban, de ezután még nagyobb megtiszteltetés lesz. Nagyon laza szövegük volt, bár ez a többi klónra is vonatkozik.
Gyönyörű volt az ötödik fejezetben és később is látni a Dha Werda Verda-t, tetszik a mandalori kultúra és jó volt látni, milyen összetartóak a klónok, illetve, hogy igazi testvéri kötelék van köztük.
Etain és Darman szerelmi szála is nagyon tetszett, főleg a kötet elején, közepén. Király volt újra látni Jinart-ot. Az első kötetben még nem igazán figyeltem fel rá, de ebben a részben nagyon megtetszett Bardan Jusik karaktere is, csakúgy, mint Corr, Besany Wennen vagy Walon Vau.
Külön köszönetem a fordítónak a végén lévő szójegyzékért, sokszor vettem hasznát.
Már alig várom, hogy elkezdjem a Színvallást. 2016-tól szívesen olvasnám a MedStar duológiát és/vagy a Jedi Trial-t is. A The Approaching Storm-ról már nem is beszélve.
2014-07-25 18:12:34
Keresztély Bálint
Warag Ferenc
Minden RC könyv nagyon király!
2014-05-10 16:56:28
Gyalult Péter
Bejött, nagyon jó könyv.
2014-05-10 13:31:54
Csipak Péter
Minden oldal, minden klón, Jedi, mandalori.. stb a helyén van. Minek ebbe szexjelenet, könyörgöm? Ez nem pornó, ez Star Wars. Abszolút jól meg van írva, jobban mint a legtöbb SW könyv.
2014-05-10 13:26:05
Salgó László
Isó Attila
Öböl Mihály
Nem bírtam letenni, talán másfél nap alatt elolvastam. Az elejétől a végéig nagyon izgalmas volt. Rengeteg érzelmi töltet volt a regényben. Megérte elolvasni, nagy élmény.
2014-04-17 16:20:55
Bakacsi Sándor
Lehengerlő olvasmány. 2 nap alatt megvolt.
2014-04-17 16:12:41
Bene Gábor
Bunda Marci
Reményi József
Cséfalvay Tibor
Újvári Máté
Nem bírtam letenni, hihetetlen.
2014-02-09 17:10:48
Hoffmann Géza
Kathi Szabolcs
Papp Sándor
Wojtilla György
Mindenkinek ajánlom, nem lehet benne csalódni.
2013-12-13 11:04:40
Hicinger János
Elképesztő könyv.
2013-12-13 10:59:30
Nagy Mátyás
http://mediumblogja.blogspot.hu/2013/11/a-haboru-rohadt-dolog.html


Ez mindent elmond, mit gondolok róla.
2013-11-15 22:50:53
Jordán Gyula
Mindenféleképpen a legjobbak egyike.
2013-11-14 11:58:06
Cserhegyi Zsolt
Jaskó Gábor
Hortobágyi Krisztián
P.A.Video Studio
Kidolgozott karakterek, feszültség, dráma.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: http://youtu.be/0KhCJiMcs_A
2013-11-01 22:06:15
Havasi István
Hasonló felépítésű, mint az előző kötet. A történet viszonylag egyszerű. Újfent inkább a karaktereken, a szereplők kapcsolatain és ezek fejlődésén van a hangsúly. Valamint jó pár erkölcsi, morális kérdést is felvet a háborúval és a klónok szolgálatával kapcsolatban. Minden klón külön egyéniség és ezek gyakran konfliktusba is kerülnek egymással.

Spoiler

A terrorista elhárítás inkább nyomozósabb történetet vetít elénk. Kevesebb is az akció, mint az előző részben. De ez nem is volt baj. A könyv atmoszférája így is nagyon hangulatos és az olvasót képes beszippantani. Az érzelmi szálak is jóval erősebbek. Nagyon erős kötelékek alakulnak ki. A klónok is lehetnek szerelmesek, őket is érdekelhetik a nők. Etain és Darman kapcsolata a legérdekesebb, ez a jövőben még rengeteg drámát fog tartogatni. De Atin és Lasemma, valamint Besanny és Ordo között is érdekes kötelékek alakultak ki.
A könyv erős hangsúlyt fektet a mandalori kultúra harcos, hagyományőrző oldalának bemutatására. A két mandalori kiképző tiszt közül fől Kal Skirata karaktere nagyon megnyerő.
A Delta osztag tagjait is jobban megismerhetjük. Valamint külön érdekes színfoltot képviselnek a nullás felderítők.
A könyv nagy hangsúlyt is fektet a klónok sorsára mind a jelenben, mind a jövőben. Vajon a Jedik mennyivel jobbak, hogy egy "rabszolga" hadsereget használnak az ellenség legyőzésére?

Spoiler vége.

Teljesen érthető, hogy Amerikában miért sorolják ezt a sorozatot a legjobbak közé. Kiváló, letehetetlen olvasmány.

2013-11-01 12:42:50
Kecskés Bálint
Bödör Benjamin
szerintem is. Nagyon jó könyvek.
2013-10-26 13:16:41
Draskóczy István
Egyik kedvenc sorozatom. Minden rész egyszerűen zseniális.
2013-10-18 15:39:14
Hicinger János
Nekem is bejöttek a könyvek. Kár, hogy ilyen későn jönnek ki magyarul.
2013-10-18 15:35:17
Harkai Hunor
Ez a rész sokkal összetettebb volt, mint az előző és ebben rejlik a zsenialitása. Sokkal több a szereplő és bonyolultabb a szitu. Traviss már évekkel ezelőtt lenyűgözött ezzel a sorozattal. Emlékszem egy idő után már sokkal jobban vártam a RC regényeket, mint a gagyi, elcseszett Legacy of the Forcet.
2013-10-17 12:45:44
Nagy Jenő
Valami awsome könyv! Amikor angolul olvastam nem tudtam letenni. XD
2013-10-14 12:27:00
Szalai Viktor
Tóth István
Hajós József
Hajós József
Hajós József
Hajós József
Umbráth László
Debreceni László
Kocsis Ferenc
Miként az első részt, úgy ezt is alaposan túlírta a szerző. Legfőbb hibája mégis az, hogy miközben részletekbe menően ecseteli a klón kommandósok életét, munkáját, civakodását és poénkodását, teljesen kihagyja a romantikus szálat. Gyakorlatilag kiherélte az író a művét azzal, hogy egy szót sem ejtett a kommandós és a Jedi kiscsaj szerelméről. Se egy csók, se egy rendes ölelés vagy pláne (minő szentségtörés!) egy szexjelenet nincs a sztoriban, miközben minden másról anatómiai részletességű és fárasztó leírásokat kapunk. Pedig engem érdekelt volna, hogy mi történik a párocskával négyszemközt, mivel mindketten fiatalok, tapasztalatlanok és felvilágosítatlanok szexuálisan. Vajon hogyan szexel egymással egy klón katona, aki semmit sem tud a nőkről, meg egy Jedi lány, akit csak a erő használatára tanítottak meg, de mit sem ért a férfiakhoz? Aztán Traviss egyszercsak bedob a történetbe egy terhességet meg több románcot, mintha csak kézigránátot hajigálna, mindenféle részletezés nélkül, amivel még inkább hazavágja az egész történetet. Nem hinném, hogy a kaminói génsebészek olyan kretének voltak, hogy meghagyták a klónok szaporodóképességét, miközben az élettartamukat lerövidítették és egyéb módosításokat is végrehajtottak a génállományukon. Ez rengeteg előrelátható kellemetlenséggel járna a harcmezőn és a hátországban egyaránt. És ugye női klón katonákat nem gyártottak a sereg számára, hogy legyen kivel szexelniük a férfiaknak és kis klón gyerekeket csináljanak a kimenőjükön.
Végül még azt az ostobaságot is elköveti a szerző, hogy érzelgős, nyálas barommá silányítja le a jószívű kiképző őrmestert, túldomborítva annak apáskodását. Azt már meg sem említem, mekkora képtelenség az, hogy egy bizonyos hatlábú ragadozó könnyedén röpködjön a levegőben egy 80 kilós hullát cipelve, meg felfelé mászva vele a házfalon. Így összességében alig vártam már, hogy a végére érjek a könyvnek, olyan hosszú és unalmas volt. Szóval senkinek sem tudom ajánlani. Igazán kár ezért a sztoriért. Valami jót is ki lehetett volna belőle hozni, megfelelő hozzáállással. De ez van, ha egy nő ír háborús történetet férfiakról. Hiába a sok szakmai segítség, amit kapott hozzá.
2014-05-06 17:56:42
Zsupos Tamás
Havasi Máté
Traviss valóban szélesíti a karakterek körét és a cselekményt, valóban ott van a haditechnikai leírások terén (egy-két hibát leszámítva), de nekem összességében elég vontatott volt az egész regény. A szereplők számomra elég távoliak, nem tudom őket megszeretni, pedig mind a katonai vonal, mint a mandalori kultúra érdekel. Kicsit Zahnra emlékeztet az egész: jól kidolgozott cselekmény, az érzelmi töltet viszont gyenge. Ledarálós sztori, aztán annyi.

Már olvasom a harmadik kötetet, de az sem fogott meg eddig...
2014-01-25 10:49:32
Gyigor György
Jászkai Péter
Sajnos le bírtam tenni, nem is kevésszer. Ezzel párhuzamosan legalább húsz könyvet olvastam ki. Az előző kötettől sem ájultam el, de megelőlegeztem a bizalmat a sorozatnak a három csillaggal. Kár volt.
Remélem a 66-os Parancs jobb lesz.
2014-02-11 13:19:50
Kasza István
Én csalódtam, ahogy Máté is írta az érzelmi tölte nem volta a könyvben. Nagyon nehezen olvastam végig egyszerűn untam az egészet. A többi részét tuti nem olvasom, de várom a többi Sw könyvet háta, ha lesz köztük valami zseniális. Régi vágyam egy olyan Sw könyv mait újra tudok olvasni, mint a Sötét nagyúr, a Birodalom árnyai,Darth Bane trilógia vagy a Gonosz útvesztője. Egy két favoritom van, a várható megjelenések közt majd meglátjuk.
UI: Remélem ez a kommenten nem fog eltűnni, mint az előző mivel ebben sincs semmi sértő akárcsak az előzőben.
2014-01-31 08:39:09
Kecskés Bálint
Nem tudom hogy csak az én példányom ilyen de nekem a szereplők felsorolásánál Sev és Scorch száma úgy van írva hogy KK 1107 KK 1140 amiket igazából úgy kellene írni : KK 1207 KK 1240.
2014-08-28 10:21:56
Umbráth László
Azért én elolvasnám azt az elcseszett Legacy of the Force-ot! Sok benne a visszaköszönő szereplő pl: Jusik Bardan, meg érdekel Darth Caedus felemelkedése és bukása! 2015-2016ban várom :)
2013-10-18 12:15:58
Umbráth László
Elolvasva! Di'kut terroristák, di'kut Jedik! Fierfek! Ez a terrorelhárítós sztori gyengébb mint egy elcseszett 24 évad :P De a karakterek Kal Skirata, Ordo,Walon Vau és maga a mandalor filozófia és élet nagyon tetszett benne! Inkább olvastam csak azokat a részeket amikben Skirata nyilatkozott :) Nem volt benne igazán nagy ellenség mint Hokan az első részben! Várom a harmadik részt!
2013-10-16 16:01:19
Hajós József
Ma érkezett meg,köszönöm ... Szukits ! :)
Van szereplő lista !
2013-10-15 21:25:04
Umbráth László
Még olvasás alatt van. Kal Skirata karaktere valami zseniális! Pozitív, kemény ha kell és közben mindent megtesz a klónjaiért! Viszont Etain Tur-Mukan és Jusik Bardan elég harmatgyenge ahhoz képest, h mind a kettő Jedi lovag és a köztársaság tábornoka! Mind a kettő gyerekes néha idétlen és egyik sem követi a Jedik életét és nézetét! Ilyen bárgyú Jedi utoljára Tallisibeth Enwandung-Esterhazy volt a Sötét Találkozóban, de mentségére szóljon, ő a padawanságáért harcolt!
2013-10-14 18:37:19
Kelemen Richárd
Jó neked :)!!! Nekem még nem jött meg de már nagyon várom!!!
2013-10-11 21:04:20
Szabó Zsolt Krisztián
Ma megkaptam és nagyon jól néz ki! :) Várom a további részeket!
2013-10-11 16:16:38
Kelemen Richárd
Oké, köszi!!!
2013-10-07 20:21:00
Havasi István
Itt még jóval a Delta Osztag kashyyyki küldetése előtt vagyunk időben.
2013-10-07 19:32:40
Kelemen Richárd
Amúgy örülök hogy benne van ő a kedvenc Deltám! Bírom a csipkelődéseiket Scorch-csal!
2013-10-07 15:42:45
Kelemen Richárd
Amúgy örülök hogy benne van ő a kedvenc Deltám! Bírom a csipkelődéseiket Scorch-csal!
2013-10-07 15:39:30
Kelemen Richárd
Akkor itt MÉG nem halt meg vagy nem halt meg csak eltűnt és újra csatlakozott később a Deltákhoz?
2013-10-07 15:38:17
Havasi István
Igen, benne van.
2013-10-07 14:59:13
Kelemen Richárd
Ebben a könyvben Sev (Delta 07) benne van?
2013-10-07 14:30:54
Nagy Máté
mikor én rendeltem, akkor még úgy volt, hogy szeptemberben jön...
de ami késik - remélhetőleg -, nem múlik!
2013-10-02 17:12:52
Kürti Barbara
Megrendeltem a könyvet, akkor még szept. 28-okt.2 volt a kiszállítás ideje... és a könyv még sehol
2013-10-02 08:28:06
Horváth Richárd Attila
Tudunk végleges megjelenést? Csak mert ahogy látom folyamatosan tolják kijjebb és kijjebb.
2013-09-26 09:20:02
Nagy Máté
Sértődöttnek tűntem? :D Egyáltalán nincs okom rá, hogy úgy tegyek. Én is voltam már így a wookiepediával, egy éve egy-két infó még teljesen máshogy volt...
Egyébként csak válaszoltam a kérdésedre :D
2013-09-23 15:09:22
Umbráth László
Nagy Máté, remélem nem írtam semmi sértőt vagy bántót a kérdésemben? Minden tiszteletem a fordítóké, akik idejüket és tudásuk legjavát belefektetik, hogy kis hazánkban is megjelenjenek eme gyöngyszemek! Én csak a wookieepediás ellentmondás miatt írtam.
2013-09-21 21:04:03
Nagy Máté
Ha igen, én nem találtam benne.
The siege at Galactic City spaceport has ended with the rescue of
Senator Meena Tills and all the remaining hostages.
Így van benne.
2013-09-18 18:21:20
Nagy Máté
@Umbráth László:

Mint a fordító, szerintem a Wookipedia téved. Merrett Jai-ról csak az egyik HoloHír-részletben volt említés, máshol nem találkoztam vele, mivel főleg N'zaet Nir-en volt a hangsúly. Nem minden hiteles ott, szerintem életben maradt.
2013-09-18 18:05:33
Umbráth László
Aki olvasta angolul az Omega Squad: Targets című novellát segítsen egy kérdést megválaszolni! A novella szerint magyarul mind a 6 túsz életben marad, de a wookieepedia.com szerint az egyik túsz Vun Merett Jai odavész! Most vagy rossz fordítást olvastam vagy a wookieepedia ír hülyeséget?
2013-09-17 23:37:20
Umbráth László
Egyetértek Fabula Mátéval, remélem 2015-ben lesz részünk egy kis Vong-ban és egy kis Fate of the Jedi-ban!
2013-09-15 16:31:29
Fabula Máté
Még az se volna rossz, Ha a híres, vagyis hírhedt Birodalmi 181. Csillagvadász Csoportról is lenne regény sorozat, változatosság kedvéért
2013-09-13 18:50:00
Fabula Máté
A Tűzharc kötet is tetszett, remélem a Coruscant is jó.
2013-09-13 18:45:35
Fabula Máté
Sziasztok.
Szerintem minden Star Wars könyv jó, sőt azt mondom Hyper siker. Kinek mi az izlése. Az tényleg jó volna amúgy, ha jönne a Vongos időszak is:D
2013-09-13 18:44:33
Kelemen Richárd
@Kiss Norbert:

Egyetértek zillosarkannyal de amúgy nem tudom hogy fordítottad a hard contact-ot sztatikus zörejnek.
2013-08-30 12:24:48
Kiss Norbert
@zilllosarkany

Van benne valammi. Csak egy ötlet volt. :D
2013-08-25 11:08:39
zilllosarkany
@Kiss Norbert:

Nem tudom, te hogy vagy vele, de aki nem ismeri a könyvet, inkább megveszi Tűzharc néven, mint Statikus Zörej címen :)
2013-08-21 15:35:49
Kiss Norbert
Szerintem a Hard Contact-et szépen le lehetne fordítani az eredeti cím jelentését tükrözően. Mondjuk: Sztatikus zörej. De mindegy, kíváncsi leszek erre a Coruscantra, az első részt most olvasom.
2013-08-11 01:50:55
Timár Tamás
Köszönöm!
2013-08-09 19:23:49
P.A.Video Studio
Timár Tamás:

Crosscurrent: http://goo.gl/KRf9Ht
Riptide: http://goo.gl/slbdJV
2013-08-08 22:23:26
Timár Tamás
A Crosscurrent és a Riptide miről/kiről szólnak?
2013-08-08 21:25:16
Nagy Mátyás
Igazából én is jobban szeretem az Endor utáni könyveket, akárki akármit mond, de ez van
2013-08-08 16:51:17
Halek Attila
Umbráth László:
Jövőre jönnek Endor utáni könyvek!
Balázs linkjén láthatod :
http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/content/content.php?content.501
Ott figyel a Crosscurrent és a Riptide.:)
2013-08-07 22:09:17
Umbráth László
Nem mintha, elégedetlen lennék a megjelenő könyvekkel kapcsolatban, sőt ( köszönöm szukits, hogy újra jelenik meg star wars könyv méghozzá nem kevés!!) De már kezd kicsit sok lenni a kotor era és a colne wars era és szinte semmit sem tudok a legacy eráról és a new jedi order eráról! Szeretnék onnan is könyveket olvasni 2015-től éps remélem, hogy nem én vagyok az egyetlen akit érdekel ez az időszak is! Ha tehetitek akkor jöjjön egy kis jövő is a múlt után! Köszönöm és maradok hű star wars rajongó!
2013-08-07 21:49:57
P.A.Video Studio
E kötet magyar címét először furcsálltam, de a magyarázat mindent elárul. Ha jól tudom, már nem lehet változtatni a kiadáson (de nem is szeretném), mivel ki vannak adva a kötetek a fordítóknak. Nem kell váltogatni, nehogy félbe maradjon.

Nagyon jó lenne, ha a Coruscant-ban benne lenne az Omega Squad: Targets című novella, úgy, mint a külföldi Del Rey kiadásokban. (Tudom, hogy rajongói fordításban már olvasható.)

Remélem a borítón nem lesz rajta „A Tűzharc folytatása” felirat, ahogy a Tűzharcon sem volt „A sorozat 1. kötete „ felirat, sőt remélem, a többin sem lesz rajta. Mivel ha valaki a jelenleg meglévő könyvek közé írna még egyet, például a Tűzharc és a Triple Zero közé, és e két regénynek a magyar kiadásán rajta lennének az említett feliratok, akkor már nem lennének érvényesek. A tájékozódásra itt a magyar könyvek idővonala: http://goo.gl/mJEPdU

Ahogy a Válaszutaknak az Order 66-nek is két borítója van. Jó lenne, ha a Kiadó a facebook oldalán lehetővé tenné a választást szavazás formájában.

Order 66 eredeti borító – nekem ez jobban tetszik egy vukiszőrnyire: http://goo.gl/U6iCSG

Order 66 paperback, viszont ez is jó: http://goo.gl/nPtZBm

Aki azt tervezi, hogy majd a 501st-tel együtt veszi meg a többit, az számoljon rá plusz 5-10 ezret(postaköltséggel együtt). A maradék 3 könyv is ilyen terjedelmű lesz: közelíteni fognak az 500 oldalhoz, de a True Colors valószínűleg át is fogja lépni.
2013-08-07 12:02:22
Arányi Balázs
Ezek a könyvek fognak megjelenni idén és jövőre: http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/content/content.php?content.501
2013-08-06 19:36:04
Nagy Mátyás
Nincsen tervbe véve egy korábban megkezdett sorozat sem. éppen ezért mondom én, hogy ne várjunk a RepComra, nehogy úgy járjon, mint a Fejvadász háborúk.
Vongos sztori sem várható, ha jól tudom. 2015-ig valószínűleg nem kötnek semmi újra szerződést, és még így is elég sok könyv van hátra a jelenlegi repertoárból.
2013-08-06 18:56:17
Bence
A címet illetően:

"The title comes from the galactic coordinates of the planet Coruscant (0,0,0)."

http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars_Republic_Commando:_Triple_Zero
2013-08-06 18:49:18
Umbráth László
Ha túl leszünk a RepComon, esetleg ki lehetne adni a többi várva várt sorozatot is? pl: X-szárnyúak vagy a teljes vagy az utolsó 4 része, a fejvadász trilógiát, vagy csak a 2. 3. részt, vagy esetleg néhány yuuzan wongos történetet???
2013-08-06 16:52:00
Nagy Mátyás
Szerintem meg legyünk túl a RepComon, amilyen gyorsan csak lehet, hogy aztán szabadon legyen hely a többinek, és nehogy valamiért félbeszakadjon a kiadás - nem mondom, hogy örülnék neki, de ha mégis történne valami, egy befejezetlen sorozat a legrosszabb.
Persze ez az én véleményem, és szerintem a címek adása is remek, jobb mintha "Kemény érintkezés" vagy "Tripla Nulla" lenne. Bár kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a "True Colors"-ből,mert hogy "Igazi színek" nem, az biztos :D
2013-08-06 10:57:27
Arányi Balázs
Adatlap elkészítve:

http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/content/content.php?content.499

Fórumkibeszélő: http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?756

A könyv elhelyezve a könyvek idővonalán: http://starwarsmedia.hu/starwars-konyvek
mely szerint YE 21-ben játszódik a magyar idővonalon a Tűzharc és a Yoda: Sötét találkozó között.

Várjuk nagyon, a cím csak azért érdekes mert elüt az eredetitől nagyon, de attól még köze van hozzá és találó is. :) Köszönjük a gyors kiadást. ^^

Talán a kis változatosság lehetne a kiadásokban és a következő lehetne a Crosscurrent és csak utána a következő Rep.Com könyv....
2013-08-05 22:47:33
Nagy Mátyás
Most végeztem az első részével, ami szerintem zseniális, nem Star Wars-rajongóknak is ajánlott, mert véleményem szerint jól visszaadja a játék hangulatát (is)!
Jó a tempó, mert úgy tudom, idén ki akarják adni az egészet.
2013-08-05 22:17:02
Mester Hunor
Jó ez a tempó, előrendelve :)
2013-08-05 21:58:59
Terebesi Ádám
Most néztem, hogy 5 része van, úgyhogy egyben megvárom inkább - de a tempó dicséretes :)
Nem mondanám magam SW-rajongónak, de a Republic Commandot imádtam!
2013-08-05 21:08:40
Nagy Mátyás
Olyan jók ezek a címek!
hard contact - Tűzharc
Triple Zero - Coruscant.
Komolyan. Találó.
Alig várom!
2013-08-05 20:45:31
Dr. Gyurics Bálint
Előrendelve. :)
2013-08-05 19:17:56
Bödör Benjamin
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar jön a 2. rész :D
2013-08-05 19:11:10
Szabó Eszter
A három nulla egyébként Coruscant koordinátája, szóval nincs baj a címmel. ;)
2013-08-05 18:52:55
Balogh Imre
Megrendelve. Ha a szept.25-ös határidőt is tudják tartani az már végképp király lenne.

A Triple Zero valószínűleg azért lett Coruscant, mert az egész regény azon a bolygón játszódik. Amit viszont tényleg csak az tudhat, aki már olvasta a tartalmat a wookiepedián. Elsőre én is Három nullának, vagy Tripla nullának fordítottam volna, de ez a cím se rossz a regény tartalmát nézve.
2013-08-05 15:53:05
Rotharidesz Ambrus
Megrendelve. :D
2013-08-05 15:28:04
Umbráth László
A Triple Zero-ból hogy lett Corusant?
2013-08-05 14:30:44

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban