Star Wars: Republic Commando: Színvallás

Szerző:

Ár: 4.990 Ft 3.992 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2021
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
568
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
ISBN:
9789634973010
Szállítás:
július 31 - augusztus 6.

Mialatt a Klónháború megfékezhetetlenül tombol, a Köztársaság legfélelmetesebb harcosai szembekerülnek a szörnyű igazsággal: nem csak a szeparatisták az ellenségeik – és nem is ők a legrosszabbak.

A Nagy Hadsereg katonái elszántan küzdenek, hogy szétzúzzák a szeparatistákat, és az elit klónkommandósok is döntő fontosságú küldetéseket hajtanak végre. Ám eközben a Köztársaságra a vereség rémének sötét árnyéka borul és az Omega-osztag tagjai megdöbbentő felfedezést tesznek, aminek hatására eddig megingathatatlan hűségük is megrendül...

Az ellenségeket és a barátokat elválasztó határok egyre elmosódottabbak. Egyes polgárok – civilek, őrmesterek, és Jedik – új ellenséggel találják szemben magukat: a szívükben és az elméjükben ébredező kételyekkel. Az igazság tünékeny, folyton változó illúzió csupán, és hamarosan kiderül, hogy kit hová húz a szíve...

 

 

Star Wars: Színvallás - olvasói vélemény:

 


 

A sorozat további részei:

3. Drew Karpyshyn
Star Wars: Darth Bane: A gonosz dinasztia
Ár: 2.960 Ft
2. Timothy Zahn
Star Wars: Thrawn keze: A jövő látomása
Ár: 2.730 Ft
Sean Williams
Star Wars: The Force Unleashed: Tomboló erő I.
Ár: 3.300 Ft
5. Karen Traviss
Star Wars: Imperial Commando: 501.
Ár: 3.992 Ft
 

A szerző további termékei:

4. Karen Traviss
Gears of War: A koalíció vége
Ár: 1.800 Ft
Karen Traviss
Gears of War: A koalíció vége (Antikvár)
Ár: 1.080 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Fekete László
Táblás Győző
Miszray Péter
Tenyér Gábor
Vasas Péter
Pelikán Zsákos József
Szilvási györgy
Károly György
Gregus Mazari
Szetyák Béla
Szittyás István
Maszek Mátyás
Sorsolós Ádám
Lekitek Ferenc
Orcsik Károly
Domján Tamás
Cselcsókás Béla
Semmis zsigmond
Domszky Tamás
Kőhalmi Péter
Sóskúti Kiss Tamás
Kőhalmi Péter
Márton Mikle
Köhler Zoltán
Balogh Imre
Bitang jól sikerült.
Jó volt látni, amikor a prológusban, Vau beismerte, hogy majd megszakad a szíve a klónokért. Besany Wennent, ha lehet még jobban megkedveltem, mint az előző részben.
Az egész könyv dugig volt jobbnál jobb beszólásokkal, főleg Rav Bralor szövege tetszett. Nagyon laza. Külön öröm volt látni az olyan utalásokat, mint a SEMIC-es képregények 39. száma, Pellaeon és… Demagol. Demagol! Na, itt végképp elolvadtam.
Akit az előző kötet értékeléséből sajnos kihagytam, az Jaller Obrim. Nagyon tetszik a karaktere, a Skiratával való barátsága, ahogy kiáll a kommandósokért és a társaikért, és az alkalmi süketsége.
A könyv végére rendesen kijutott a drámából is. Fiért nagyon aggódtam, remélem, felépül a következő két kötet során. Nagy volt, amikor Jusik kilépett a Jedi rendből és persze Darman és Etain helyzetét is érdekes volt látni.
Skirata alakja is nagyon tetszik itt, és a Coruscant-ban egyaránt. Ahogy kiáll a fiaiért és mindent megpróbál, hogy segítsen rajtuk, az fantasztikus.
Mindent összevetve király könyv lett, már nagyon várom, hogy elkezdjem a folytatást.
2014-08-02 11:40:53
Keresztély Bálint
Warag Ferenc
Minden RC könyv nagyon király!
2014-05-10 16:56:45
Gyalult Péter
Csipak Péter
Tóth István
Salgó László
Isó Attila
Öböl Mihály
Kiváló
2014-04-17 16:21:20
Bakacsi Sándor
Valami eszméletlen jó lett.XD.
2014-04-17 16:13:11
Bene Gábor
Bunda Marci
Reményi József
Ókom Ádám
Újvári Máté
Hoffmann Géza
P.A.Video Studio
Fantasztikus, nagyon drámai, izgalmas, kötelező darab.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: http://youtu.be/ADM942LU5cM
2014-01-10 20:56:07
Papp Sándor
Hortobágyi Krisztián
Havasi István
Az előző kötethez hasonlóan a terjedelem itt is megnőtt. A cselekmény sokkal szerteágazóbb lett, nagyon oda kell figyelni az olvasás közben.

Spoiler

Az egyik fő szál Kal Skirata és a felderítők kutatása Ko Sai után. Kalt nemes célok vezérlik: meg akarja hosszabbítania a "fiai" életét. A Deltások Palpatine parancsára szintén Ko Sai nyomában vannak. Az Omegások a Gaftikaron teljesítenek látszólag egyszerű küldetést. Etain a Quilurán próbálja kivonni a telepeseket, ami nem is olyan egyszerű. Besany a Coruscant-on nyomoz a Nagy Hadsereg pénzügyei után, melyek a főkancellár irodájáig vezetnek.

Spoiler vége

A könyvben minden eddiginél jobban érzékelhető a Köztársaság romlottsága. Már nagyon emlékeztet a Birodalomra. A Jedi Rendre és Köztársaságra került szégyenfolt itt válik legnyilvánvalóbbá. A klónok, mint vérüket ontó rabszolgahadsereg ábrázolása kitűnő. E mellett a nyilvánvaló drámai hatást tetőzi az, hogy a klónok is egyének, tele vannak érzelmekkel. Család, barátság és az összetartozás érzése nagyon bensőséges hangulatot teremt.

Karen Traviss egy kitűnő regényt tett le az asztalra, melyben elsősorban nem az egyébként is jól kidolgozott csatajelenetek játsszák a főszerepet, hanem a drámai hangvétel és a remek történet.
2013-12-25 12:35:43
Wojtilla György
Vitathatatlan: az egyik legjobb SW sorozat.
2013-12-13 11:03:46
Hicinger János
Bitang jó rész. Karen Traviss a military sci-fi legjobbja.
2013-12-13 10:58:12
Jordán Gyula
Maximálisan egyetértek. Talán a Darth Bane lett még ennyire fantasztikus sorozat. A True Colorsnál nagyon bejöttek ezek a morális válságok és az osztag tagjai közötti kapcsolatok. Az a kérdés a legjobb, hogy mi lesz a klónokkal a háború után? A Sacrifice szerintem a legjobb rész a Legacy of the Force-ból. Viszont hozzá kell tennem, hogy csak Karen Traviss írt abba sorozatba jó könyveket. Allston És Denning nem erőltették meg magukat.
2013-12-03 12:39:04
Harkai Hunor
Húh, ez biza egy oltári jó könyv. Még jó hat éve olvastam angolul karácsonyra. Épp azon bosszankodtam, hogy Karen Traviss mennyire elrontotta a Sacrifice-t, a LotF 5. etapját. Az a könyv nagyon kidolgozatlan, hiányzik belőle minden, ami a drámai csúcsponthoz hiányzott. A LotF könyveknél éreztem, hogy mennyire ki van már herélve a Post RotJ erája. Csak prequel copy volt, az új Skywalkerek nevetségesen nem tudták megoldani a válságokat az őseik nélkül. Ellenben Traviss a RC könyvekkel megmutatja, hogy mennyire fantasztikus író. A szereplők szinte lejönnek a könyv lapjairól. Az egész RC sorozat piszok jól meg van írva. A karakterek élnek, lélegeznek, az érzelmeik átjönnek. Érezni lehet a háború szagát a lelki válságokat és a dilemmákat. A True Colors letehetetlen olvasmány. És a java még csak most jön, Az Order 66 és a 501'st túlszárnyalt mindent. Minden évben újra elolvasok a ciklust. A RC a legjobb EU storyline, amit évek óta alkottak.
2013-12-03 12:28:57
Nagy Jenő
Über sirály könyv. Évekkel ezelőtt olvastam, és nem tudtam letenni!!!!
Off: elolvastam a Kenobit, és hát J.J.M. ismét kolosszálisat írt.
2013-11-29 16:28:51
Szalai Viktor
Hajós József
Jászkai Péter
Gyigor György
Egyre jobb a sorozat!
2014-01-03 07:30:09
Cserhegyi Zsolt
Kocsis Ferenc
Az előző két részhez hasonlóan ez is nagyon túl van írva. Fele ilyen hosszúnak is sok lett volna érzésem szerint. A brazil szappanoperákat idéző regényfolyamot csupán az teszi elviselhetővé, hogy egyenletesen elosztva fajsúlyos gondolatok és mély kritikák vannak beleépítve a sztoriba, amik rendesen leszedik a keresztvizet nem csak a Jedikről és a Köztársaságról, de az egész Star Wars univerzumról, meg annak kiagyalóiról is. A vége felé egyre nyálasabb és érzelgősebb lesz a történet, amiből javarészt kimaradtak a nagy csaták és komolyabb akciók. Ezt a részt inkább nőknek írták, érzésem szerint. A leginkább mégis azt hiányoltam, hogy a főszereplők közül még senki sem halt meg. Egy háborús regény sorozatban szerintem az lenne a minimum, hogy minden részben legalább egy-két főszereplő is elhalálozik, hősiesen életét adja a többiekért vagy kiderül róla, hogy áruló, gyáva, esetleg a társai ellen fordul. Itt erről szó sincs. Gyakorlatilag izgalommentes az egész, amivel Karen Traviss végre színt vallott: nem képes igazán jó sw háborús regényt írni.
2014-05-06 17:57:53
Zsupos Tamás
Umbráth László
Elolvastam ezt a regényt is!
SPOILER!!!

Nem nagyon szól semmiről illetve mindenről. Hiányoltam belőle egy fő szálat ami végig megy a könyvön (pl egy főgonosz szeparatista mint Hokan volt az első regényben) Nagyon sok volt az üres járat! Ebben sem erősödtek meg a Jedi karakterek! A deltások csak idegesítettek, mert úgy nem igazán csináltak semmit. És nem értem h miért raknak a főszereplők közé olyan karaktereket akiknek van két sora vagy megemlékeznek róla pl: Jaing, Sull, Rav, Obrim, Maze, Corr. A Ko Sai szál se volt erős, mert nem lendítette előrébb a cselekményt, nem lettek hosszabb életűek a klónok és nem is tudtam igazán rühellni, hogy meghaljon, mert igaz h a természete nem volt túlságosan pozitív, de nem is szaladgált sugárvetővel klónokat gyilkolászva egy szeparatista droid hadsereggel az oldalán!Gurlaninok se tetszettek, legszívesebben én is salakká lőttem volna a Quiilurát. A gyík lények harcát kidolgozhatták volna jobban! Pozitív dolgot is írnék: Sokkal szerethetőbbé váltak az omegások és a nullások, főleg Fi ( remélem felépül) és Skirata meg Vau karakterét még mindig kedvelem!!! Lényeg, ezt emg lehetett volna írni 300 oldalban is mellébeszélések nélkül! De ennek ellenére várom a 66-os parancsot!
2013-12-02 14:46:13
Debreceni László
Havasi Máté
Fura olvasni ezeket a lelkesedő véleményeket... Lehet, hogy öregszem, de a Star Wars-regényeket továbbra is szeretem és gyűjtöm, viszont a Republic Commando-sorozat eddig nem tudott továbblendülni nálam az érdekes-de-unalmasan-megírt szintnél. Umbráth Lászlóval nagyjából egyetértek, bizonyos szálak nem szóltak semmiről, csak látjuk, hogy igen, mindenfelé kommandóznak a galaxisban, de az egyes történéseknek nincs túl sok közük egymáshoz; érzelmi töltet megint csak nulla, annak ellenére, hogy több szereplő is átesik bizonyos dolgokon (spoilerezni nem fogok). Mindez 550 oldalon... Na mindegy, várom a két folytatást és remélem, hogy azok más érzéseket fognak kelteni bennem.

Részletesebben:
http://monty.blog.hu/2014/02/27/konyv_star_wars_republic_commado_szinvallas_karen_traviss
2014-02-27 09:57:19
Nagy Szabolcs
Várom, hogy kicsit leárazzák :) De a Tűzharcot és a Coruscant-ot előbb be kell fejeznem :)
2014-03-31 11:38:21
Hajós József
Na most jól összezavartatok :) A héten kezdtem el olvasni,és az előző két rész után ( ami nálam egy-egy gyenge négyes )úgy gondoltam ( már a terjedelem miatt is ),egy ütősebb történet lesz. Na majd meglátjuk :)
2014-03-12 19:32:41
Ferencsik Zsolt
A 66-os parancsot külön rendelném es tok jo hogy vegre hozzalehet jutni ezekhez a konyvekhez!!!
2014-02-18 21:43:35
Fabula Máté
Kicsit elszomorít a dolog:))
2014-02-16 15:26:27
Fabula Máté
Sziasztok. Az első 3 könyv nekem is bejött. Csak arra lennék kíváncsi, miért
vették ki a 66-os parancsot, meg az 501-et? Remélem azért kiadják
2014-02-16 15:25:34
Nagy Mátyás
Szerintem tök mindegy, milyen a fólia, de ha valaki akar, rágódhat még rajta :D
Személy szerint nekem szimpatikusabb a matt.
2014-02-09 13:01:18
Steve
Havasi István és mindenki más figyelmébe!
További idézet a szukits.hu fb oldaláról:
"Nagyon valószínű, hogy az új Star Wars regények egy ideig matt fóliások lesznek, ez még Amerikában is előfordul. Magunk részéről egyszerűen csak egy minimális arculat váltást akarunk végrehajtani. És igen, tudjuk, hogy minden változtatás természetes velejárója az idegenkedés. Mindazonáltal reméljük, hogy az Olvasók megszeretik az új kivitelű köteteket is. Anyagi ok nincs a döntésben, mivel mindkét fólia egy árban fut."
Egyszóval nem kőbe vésett döntés, hogy a Star Wars könyvek ezután is mind matt borítóval jönnek ki. A kiadó fenntartja magának a változtatás jogát. Apróság ez az esztétikai változtatás, de van akit érzékenyen érint.
2014-02-02 11:41:50
Havasi István
Nem maradt le róla a fólia. Idézet a kiadó facebook oldaláról:
"Szó nincs róla, hogy a Színvallás védőfólia nélkül jelent volna meg. Borítóink a nyomdában fényes vagy matt fóliával készülnek. Amit védőfólia nélkülinek gondoltak az is fóliázva, csak matt fóliázva lett. Vagyis a Színvallás minden példánya matt fóliával készült el, ami ugyan nem fénylik mint a társa, de ugyanolyan védelmet, tartósságot biztosít a könyvnek."

Szerintem ez olyan kis dolog, hogy azt kell mondanom, nagyobb bajok is lehetnének. Pl. ha Lucasfilm úgy kezd majd el viselkedni, mint a Games Workshop.
2014-02-01 11:09:21
P.A.Video Studio
@ Havasi Máté

Arányi Balázséról, Nagy Mátyáséról és az enyémről is lemaradt a fólia. Mondjuk, nem egy sorozat kellős közepén kellett volna cserélni.
2014-01-27 11:35:50
Steve
Havasi Máté!
Vedd úgy, hogy a Star Wars feeling mellé most a matt borító segítségével hozzáadódik a lassan eltűnő Warhammer könyvek utánérzése is. Már ami a külsőt és a tapintást illeti.
Viccet félretéve, kérdezz rá a kiadó facebook oldalán! Ott biztosan és hamarabb kapsz választ. Ide csak néha néznek be. Pl. egy eltévedt hozzászólás szerkesztése/törlése miatt.
2014-01-26 21:29:53
Havasi Máté
Ismét feltenném ugyanazt a kérdést a kiadónak és a többi olvasónak. Vajon véletlenül maradt le az én példányomról a fólia, vagy mostantól matt borítók fognak készülni a SW-regényekhez?
2014-01-25 10:50:35
Umbráth László
Kellemes Ünnepeket Star Wars olvasók!
2013-12-24 17:10:18
Havasi Máté
Lenne egy kérdésem a kiadóhoz. Véletlenül maradt le az én példányomról a fólia, vagy mostantól matt borítók fognak készülni a SW-regényekhez?
2013-12-19 10:55:59
Umbráth László
A Red Harvest és a knight errant. Még
2013-12-15 22:32:46
Nagy Mátyás
Melyik az a három? TOR-ból viszont már csak egy, már ha addig nem írnak még hozzá az Annihilation mellé.
2013-12-14 21:31:42
Umbráth László
Én is elolvasom a bronzkort de nem szeretem h folyton új szereplőt kell megszeretni és eltemetése. Ha jól számoltam még három kotor könyv maradt! Úgyhogy 2015ben simán jöhet a projekt.
2013-12-12 12:32:38
Nagy Mátyás
De majd csak ha lepörgött ez a szerződéscsomag - és különben is, ott vannak még a keményfejű sith-fanok, akik csak olyat viselnek el, amely a bronzkorban játszódik és a jedik valótlanul hülyéknek vannak ábrázolva ;)
2013-12-10 20:03:11
Umbráth László
Akkor nyújtsuk be ezt a tervezetet Mátyás :) És ha megjelenik magyarul a Fate of the Jedi, kölcsön adom :D
2013-12-09 15:42:02
Nagy Mátyás
Én sem akarom a kiadó vesztét, miért is akarnám? És igazából nem rossz, amit mondasz, de így meg nagyon sok idő, míg az összes kijön végig. Ennyi az ellenvetésem, különben szerintem sem lenne hülyeség ;)
(bár most kezdtem bele angolul a Fate of the Jedibe, és nem igazán akarom kétszer megvenni ;) )
2013-12-06 20:47:34
Umbráth László
Aztán jöhetnek a kimaradt x-szárnyúak, a fejvadász trilógia és a dark forces trilógia :)
2013-12-06 15:28:41
Umbráth László
Viszont ezekben a regényekben történnek olyanok amik érdekesek mint pl a yuuzan vong háború a galaktikus liga megalakulása és számos főbb szereplő halála mint acbar admirális, mon mothma, chewbacca,anakin solo, jacen solo (akiből darth caedus lesz) mara jade stb.
a kotorból talán 3 könyv maradt hátra és a klónokról is le lett húzva már minden bőr! Én nem akarom a szukits vesztét, sőt köszönöm, hogy újra van Star Wars ( ezért nem lehetek elégszer hálás), de még mindig azt mondom h próbáljuk meg! Nem kell feltétlen Havasi István kronológiája szerint haladni, hisz most is ugrándozunk az időben össze vissza. És a nagyobb volumenű sorozatot is meg lehet úgy oldani mint a repcom összes egymás után, hanem egy new jedi order rész utána más, utána megint egy rész és utána megint más. Lehet h hosszadalmas út lenne de nem érné meg?
2013-12-06 15:26:40
Nagy Mátyás
Azt elhiszem, hogy sokan szívesen olvasnák (csssss, ne szólj senkinek erről, de én is!), viszont ne járjon már úgy a Szukits, mint anno az Aquila az X-szárnyúakkal meg a Fejvadász háborúkkal, hogy csak egy befejezetlen töredék maradjon meg belőle, és tíz-húsz évek múlva térden csúszva könyörögjünk kiadásért. Szerintem a jelenlegi helyzetben még mindig jó a rövidebb sorozatok+egyedülálló könyvek, szóljon is bármiről. Attól félek, ha nagyobb volumenű dologba kezdenek bele, az három-négy résznél megakad. Itt most nem arról van szó, ki mit olvasna szívesen, mert a válasz erre az, hogy bármit, csak sajnos ha ennyi könyv tud jönni évente, akkor talán még én is megőszülök, mire olvashatom magyarul az Apocalypse-t.
2013-12-05 22:47:59
Umbráth László
Szerintem tehetünk egy próbát ezekkel a regényekkel. Nem kéne egyszerre az összeset mint a republic kommandót orrvérzésig, hanem csak elkezdeni apránként persze mellette jöhetnek más könyvek is amik a többi korszakot kedvelőket elégítenék ki. És aki igazán star wars rajnogó az el fogja olvasni akkor is ha a 7.részben donald kacsáról kiderül, hogy Luke és R2-D2 törvénytelen gyereke! Nekem is megvannak a régi Han Solo triógia 4.5.6.7része :) De amíg a 7. rész ennyire képlékeny, szerintem ( és még remélem sokak szerint is)kezdjünk bele!
Egy próbát megér! Ugyanolyan hűségesen fogom megvenni és elolvasni mint a többi regényt :)
2013-12-05 20:20:03
Havasi István
Van olyan álláspont, mely szerint el lehetne indítani a jövő történéseinek a vonalát a Legacy of the Force-szal, de az olvasók akkor kapnának teljes képet, ha ilyen sorrendben jelennének meg a könyvek:
1. The New Jedi Order 19 kötet
2. Dark Nest 3 kötet
3. Legacy of the Force 9 kötet
4. Millenium Falcon
5. Fate of the Jedi 9 kötet
6. Crucible.
(A Crosscurrent és Riptide számítanak egyedül kakukktojásoknak, mivel az említett két könyvben Jaden Korr a főszereplő, a Skywalkerek kimaradnak, csak említés történik a nagy galaktikus eseményekre és nagyon laza a kapcsolat az Új Jedi-Rend, Hagyaték vonalhoz. Bár a két könyv mindenféleképpen felfogható Új Jedi Rend-es történeteknek, hiszen Jaden Korr az Új Jedi Rend tagja.) A fentebb említett 42 könyv együtt, egy szervesebb egységet alkot, sok olyan esemény van, melyek összefüggésbe kerülnek egymással, illetve több karakter viselkedése és fejlődése, valamint a Galaxis történetének e korszakban játszódó eseményei akkor lennének érthetők igazán, ha ez a 42 könyv ilyen sorrendben jelenne meg.
És akkor még meg sem említettem az Episode 7-8-9-et, melyek akár könnyen teljes más irányba is terelhetik a Jedi visszatér utáni dolgokat. (Természetesen ezzel kapcsolatban biztosat csak éve múlva tudunk meg.)Amerikában épp most a Lucasfilmnél azon gondolkodnak, hogy Timothy Zahn írna egy úgynevezett átvezető regényt, mely összekötné az Endor utáni események bizonyos vonalát (tehát nem mindent, talán csak pár fontosabb trilógiát, duológiát) és becsatlakoztatná az eseményeket az Episode 7 előtti időkbe. Persze az átmeneti regény ötlete még a Lucasfilmnél is csak elméleti szinten létezik, de ha igaz, akkor akár ez is lehetne a New Jedi Order és Legacy korszak rebootjának kezdete.
Megint más kérdés az, hogy a kiadónak lennének erőforrásai egy ilyen hosszú történetvonal végigviteléhez, probléma lehet akár a Lucasfilm bizonyos elvárásai, követelményei.
És imádkozzunk, hogy a Disney/Lucasfilm ne viselkedjen úgy, mint annak idején a Blizzard ( ugyebár ők megakadályozták, hogy Magyarországra eljussanak a Warcraft, Starcraft könyvek), vagy, mint most a Games Workshop (ők meg most fosztották meg az olvasókat a Warhammer könyvektől)
2013-12-05 13:01:30
Umbráth László
Ez a sorozat is 5 részes,anno több 3nálam több részes regényt adtak ki.Meg lehetne úgy is oldani h két részletben vagy egy fotj egy valami pepitában. Legalább az esélyt kapjuk meg akiket érdekel ez az éra is.én star wars fán vagyok, de nekem már sok a kotor és az klón háborúk.Jöjjön egy sorozat a jövőből is! Tisztelettel kérem.
2013-12-05 12:31:42
Nagy Mátyás
Vannak, de nem lenne értelme egy kilenc könyvből álló regényfolyamba belekezdeni, mert nem jönne más mellette.
2013-12-04 19:43:17
Umbráth László
2015ben lesz lehetőség egy kis Legacy of the Force sorozatot olvasni? Én magyarul szoktam star wars-t olvasni és nekem a Jedi Növendékek: Ostrom alatt és a Hagyaték képregények közt nagy üres tátongó lyuk van! Kik a yuuzan vongok? Mi történt Luke tanítványaival, a Solo kölkökkelstb! Szeretnék egy kis jövőt is olvasni. Remélem vannak még rajtam kívül mások is.
2013-12-04 12:32:34
Umbráth László
Nagy Máté:Előre is köszönöm a fordítást és neki kezdek a szemezgetésnek :)
2013-12-02 14:33:38
Nagy Máté
@Umbráth László
Örülök, hogy valaki érdeklődik iránta. Csak sajnos az Odds előtt még be kéne fejeznem a Red Sky, Blue Flame-t.
, csak lusta vagyok lefordítani azt a 3 maradék oldalt :'( De most, hogy van érdeklődés, nekifogok. Van ott azon az oldalon sok más novella, szemezgess addig abból.
2013-12-01 19:08:36
Umbráth László
Most tartok kb a felénél e műnek, sokszor nem nagyon köti le a figyelmemet, de reméljük a másik fele jobb lesz!
2013-11-25 15:30:31
Umbráth László
Nagy Máté: Már alig várom, hogy elkészüljön az Odds :) Köszönöm neked a fordítást!
2013-11-25 15:29:02
Fuchs László
Köszönöm a kiadónak nagyon tetszik a könyv vastag és remélem tartalmas is lesz !
2013-11-23 19:35:41
Jaskó Gábor
Szép vaskos könyv. :)
Jövőhéten talán lesz időm elolvasni.
2013-11-22 23:48:01
Stevik Emil
Valakik nem akarnak betársulni Budapesti (Móricz) PPP rendelésbe? Horror a szállítási költség. Rendelhettek más könyveket is.

Hol lehet téged elérni?
2013-11-22 11:03:49
zilllosarkany
Valakik nem akarnak betársulni Budapesti (Móricz) PPP rendelésbe? Horror a szállítási költség. Rendelhettek más könyveket is.
2013-11-05 18:53:23
Nagy Máté
A jedirend.com-on lévő Odds (Kilátások) novella fordítását nehogy elolvassa valaki! Nagyon gyatra minőségű lett, tele lett hibával. Mondom úgy, hogy én fordítottam! Már elkezdtem átfordítani, de hát mikor mennyi időm van...
2013-11-05 17:39:00
Kelemen Richárd
Szerintem a sorozat összes könyve közül ennek a legkirályabb a borítója!
2013-10-07 14:37:03
Fabula Máté
Elég gagyin fordít:DD
2013-09-19 19:11:10
Fabula Máté
A Wookieepediának nem stabil a fordítási alapja, sajnos. Szerintem a novella mond igazat.
2013-09-19 19:10:40
Umbráth László
Aki olvasta angolul az Omega Squad: Targets című novellát segítsen egy kérdést megválaszolni! A novella szerint magyarul mind a 6 túsz életben marad, de a wookieepedia.com szerint az egyik túsz Vun Merett Jai odavész! Most vagy rossz fordítást olvastam vagy a wookieepedia ír hülyeséget?
2013-09-17 23:37:56
Fabula Máté
Ja tényleg, azt is egyszer láttam egy honlapon, félelmetes borítóval:D
Most már csak meg kell hogy jelenjen.
2013-09-14 21:55:53
Kelemen Richárd
@Fabula Máté:
A 66-os parancsnak már van folytatása ami remélhetőleg szintén meg fog jelenni. A címe 501st: an Imperial Commando Novel.
2013-09-14 21:32:24
Fabula Máté
Lehet, hogy a 66-os parancsnak is lesz folytatása. Felszámolják a maradék droid sereget a Mustafaron, megszálják a Naboot, stb:D
2013-09-14 15:06:07
Umbráth László
Vicces cím fordítás, de jó :)
2013-09-13 13:40:15
Super Zsolt
Idén várható még SW könyv megjelenés?
Mert ha nem, akkor nem várom és berendelem most.
2013-09-13 10:00:10
Mester Hunor
Keep 'em coming!
2013-09-12 21:41:22
Gyigor György
Wow...jó vastag! :-)
2013-09-12 21:08:13
Bödör Benjamin
Már ez is rendelhető? :O király :3 remélem, hogy az Order 66 is kijön még idén :D
2013-09-12 18:46:35
Arányi Balázs
Lemaradt: A könyv YE 21-ben játszódik 1 évvel a Geonosisi csata után. A magyarul megjelent könyvek időrendjében a Republic Commando: Coruscant és a Yoda: Sötét találkozó között helyezkedik el.

Természetesen a Coruscant megjelenésére még 3 hetet várni kell. :\
2013-09-12 12:56:27
Arányi Balázs
Várós! és jó a cím :)

Adatlap: http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/content/content.php?content.502

Fórumtéma: http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?962
2013-09-12 11:55:49
Balogh Imre
Ezt most nagyon jó érzés volt látni. A cím lefordításához pedig külön gratulálok. Már csak azon imádkozom, hogy sikerüljön tartani a határidőt.
2013-09-12 10:07:30

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban