Star Wars: Republic Commando: A 66-os parancs

Szerző:

Ár: 4.990 Ft 3.992 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2021
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
550
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
ISBN:
9789634973072
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
január 31 - február 6.

A Klónháború elérte a legvéresebb szakaszát. Galaxisszerterettegés és árulás uralkodik. A kommandósok, a Jedik és az egész Galaktikus Köztársaság eddigi élete véget ér és eljön egy új, sötét birodalom hajnala...

Bár a Klónháború a csúcspontjához közelít, még mindig nem lehet tudni, hogy a Köztársaság Nagy Hadserege vagy a Szeparatisták állnak-e győzelemre. A tét azonban a Különleges Erők olyan elit klónharcosai számára a legmagasabb, mint az Omega- és a Delta-osztag kommandósai, vagy a Nullásként ismert, renegát mélységi felderítők.

Palpatine szavaitól elszabadul az apokalipszis a Galaxisban: Itt az idő. Hajtsák végre a hatvanhatos parancsot! A Galaxis történelmének legbecstelenebb parancsa a végsőkig próbára teszi a klónkommandósok Köztársaságba vetett hitét és hűségüket, amelyet Jedi szövetségeseik iránt éreznek.

 

A sorozat további részei:

3. Drew Karpyshyn
Star Wars: Darth Bane: A gonosz dinasztia
Ár: 2.960 Ft
2. Timothy Zahn
Star Wars: Thrawn keze: A jövő látomása
Ár: 3.120 Ft
5. Karen Traviss
Star Wars: Imperial Commando: 501.
Ár: 3.992 Ft
Joe Schreiber
Star Wars: Halálvilág
Ár: 2.720 Ft
 

A szerző további termékei:

4. Karen Traviss
Gears of War: A koalíció vége
Ár: 1.800 Ft
Karen Traviss
Gears of War: A koalíció vége (Antikvár)
Ár: 1.080 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Weiser András
Az összes RC közül eddig ez volt a leg drámaibb (imp. commandót még nem olvastam)! A karaktereket láthatóan megviseli a háború. Nem akarok spoilerezni, de sok szereplőnek olyan kirohanásaik vannak, mint még soha, ahogy ezt láthattuk is Scorch, Darman és Kal esetében. És Kal Skirata továbbra is a valaha volt legjobb könyvszereplő (szerintem). Érdekes, hogy mindig amikor nekilátok egy új RC résznek mindig nagyon várom és kíváncsi vagyok rá, de eközben bennem van a félelem, hogy valami trgaikus fog történik. Ennek a résznek már a címe is nagyon baljós. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2021-10-28 10:06:50
Cserta Norbert
Maléth György
Egyszerűen feledhetetlen regény lett és az eddigiekből ez a könyv fogott meg legmélyebben.
/spoiler
A végén magam elé képzeltem azt a jelenetet, mikor Jusik, Kal és a kis Kad'ika állnak kint az utcán és megérkezik az akkor már birodalmi cirkáló a vadászgépekkel. A gyomrom görcsbe rándult, annyira féltem ezt a családot, melyet Skirata gyűjtött maga köré. Viszont egytől egyig kemény harcosok. Még Levet is csatlakozott hozzájuk a végén. Etain halála megrázó volt és szinte éreztem a vak rémületet felváltó gyűlöletet Skiratában, ahogy a Jedik után veti magát, hogy szétzúzza őket szívtépő fájdalmában. Rettegtem a pillanattól, mikor a klónok megkapják majd a 66os parancsot. Végig izgultam, hogy az Omega, Delta és a nullások miként fognak reagálni a parancsra. Amikor Ordo megkapta az üzenetet, annyit mondott "Igen uram!". Az osik is vigyázba állt bennem erre a válaszra! Ennek ellenére Ordo-t is megrázta Etain halála. Mindaddig amíg nem olvastam ezt a könyvet, elfogult voltam az eseménnyel kapcsolatban. Mindig is a Jedik pártját fogtam, de most már tisztán látom, hogy mennyire is vakok voltak és ezt maguknak köszönhették. Kihasználták a klónokat és elvakultak a tábornoki rangtól. Nem vették észre, hogy Palpatine hogyan ráncigálja őket zsinóron. Palpatine az ősi Sith módszert alkalmazta. Ármánykodással és cselszövéssel buktatta meg a Jediket, akik bele is szaladtak a Rangkor barlangjába. Ettől persze sajnálom a Jediket is, de azt jobban, hogy ennyire önteltek voltak. A következő kötet már a Birodalmi Kommandó címet viseli, melyben a Delta osztag, Darman és Niner életét ismerhetjük meg a Birodalom zászlaja alatt. Alig várom, hogy azt is elolvassam. Hatalmas űr lesz bennem, mikor annak is a végére érek.
/spoiler
2019-10-09 17:55:02
Fekete László
Táblás Győző
Miszray Péter
Tenyér Gábor
Vasas Péter
Pelikán Zsákos József
Szilvási györgy
Károly György
Gregus Mazari
Szetyák Béla
Szittyás István
Maszek Mátyás
Sorsolós Ádám
Lekitek Ferenc
Orcsik Károly
Cselcsókás Béla
Semmis zsigmond
Domszky Tamás
Kőhalmi Péter
Sóskúti Kiss Tamás
Kőhalmi Péter
Márton Mikle
Köhler Zoltán
Tóth Csaba
Békési József
Balogh Imre
Zseniális volt, szerintem verte az előző három kötetet, pedig azok sem akármilyenek. Nem igazán éreztem benne üresjáratot, az elejétől a végéig nagyjából ugyanolyan fordulatszámon pörgött nekem a könyv.
Az elején nagyon tetszett Ordo és Besany esküje, szép volt a megemlékezés az elesett klónokról. Tetszett Fi és Parja viszonya és a későbbi esküvőjük is.
Az utalások más művekre most is betaláltak, mint mindig. A Luke Skywalker és a Mindor árnyaiból már ismerős Fenn Shysa, Demagol, Canderous Ordo, Callista, a Thyferra, a Cartao és a Spaarti hengerek, valamint a baradium.
Jól esett látni a tipikus gyanúsítottak – Dooku és Grievous – nevét is, akiket eddig nem sűrűn emlegettek a Republic Commando regényekben. Rav Bralor még mindig egy király karakter, nagy volt az a beszólása, hogy karóba húzza, aki összekoszolja az új padlót.
A kilencedik fejezet vége elég drámai volt, mikor Skirata közölte Darmannal, hogy van egy fia. Jilka Zan Zentisért végigaggódtam a regényt, egészen a sikeres kiszabadításáig. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fogok izgulni azért, hogy túlélje. Vau ismét hatalmasat alakított végig a könyv során és most Zeyt is igencsak megkedveltem. Jó volt újra látni Valaqilt is.
Jaller Obrim ismét nagyon kitett magáért, rengeteget segített a csapatnak és még jobban megkedveltem őt és az egész CBE-t. Sajnos eddig elfelejtettem megemlíteni Enacca-t, de a vuki is nagyon a szívemhez nőtt. Jó volt találkozni Ny Vollen-nel, Levet-tel és Tallisibeth Enwandung-Esterhazy nevével is. Rendkívül sajnáltam, hogy Etain meghalt, nem értettem, miért nem ment egyből a Mandalore-ra.
Sajnos találtam két furcsaságot is a regényben. Az egyik a Gaftikar, amit itt végig GRaftikarnak írtak. Nem értem, hogy ha én egyből kiszúrtam, akkor a szaklektor, aki az előző kötetben, amit ő fordított, végig helyesen írta le a bolygó nevét, itt miért nem vette észre a hibát? A másik Sev eltűnése, ami nem egészen olyan volt, mint a játékban. Ez csak azért érdekes, mert az írón látszik, hogy olvasott más regényeket és képregényeket és nem gondoltam volna, hogy ezek után ennyire eltér a játéktól.
Mindent összevetve viszont A 66-os parancs így is egy fantasztikus regény, és talán az első Star Wars mű, ami annyira meghatott, hogy a végénél sírtam.
2014-08-27 11:18:44
Szalai Viktor
Keresztély Bálint
Havasi István
A könyv az eddigiekhez megszokottan jó vastag, sok szereplővel és tele drámával. A sztori nagyon hosszú felvezetést kap, több mint 300 oldalt szán az írónő arra, hogy bemutassa a Klónháború utolsó időszakát és hozzákösse az eseményeket A Sith-ek bosszújához. Természetesen végig a Skirata kán tagjai vannak a középpontban, akik már egy nagy család lettek.

[spoiler] A haurgabi csata is megmutatja, hogy a Köztársaság végnapjaiban már egyre jobban a Birodalomra hajaz. Kal Skirata mindvégig azon van, hogy fiait és családjukat kimentse a háború poklából. Darman végre megtudja a titkot a fiáról, hamar kibékül Etain-nel. Palpatine szép lassan elkezdte felállítani a birodalmi hadsereg első nagyobb egységeit. Kal hamarosan a Sith Nagyúr célkeresztjében találja magát. A könyv végén jó képet kapunk a Republic Commando játék kashyyyki bevetéséről, Sev eltűnéséről. Ezzel párhuzamosan megkezdődik Grievous Coruscant elleni támadása. A film eseményeiből szinte semmit se látunk, csupán utálások útján szerzünk tudomást az eseményekről. Kal-nak nagy nehezen sikerül megszervezni a menekülést, ám ekkor kiadják A 66-os parancsot, ami alaposan összekuszálja a dolgokat. Míg a klónsereg szinte teljes egésze könyörtelenül végrehajtja a parancsot, addig a nullások és az Omega a menekülés előkészítésével vannak elfoglalva. Sajnos Etain visszatérése tragédiába torkollik: Darman szerelme meghal, Niner súlyosan megsérül, Dar és Niner a Coruscant-on ragadnak. Kal teljesen kikel magából. A Skirata klán többségének sikerül Mandalore-ra menekülnie, de az új otthonban nincs öröm, inkább a gyászé a főszerep. Mindenféleképpen örvendetes, hogy Kad legalább biztonságban van.
[/spoiler]

A sorozat legdrámaibb része lett ez a könyv. Karen Traviss szokásához híven a legmagasabb szintre emelte a drámát, az emberi érzelmeket és a konfliktusokat. A csaták csupán a töltelék szerepét töltik be. A szereplők közötti családias hangulat és a nagy események okozta hatalmas feszültség az, ami igazán felejthetetlenné teszi ezt az alkotást. Az írónő a lehető legjobban játszik az érzelmek húrjain és így az olvasó számára az egész regény megható és szívhez szóló. Gyönyörű munka, a legjobb Star Wars alkotások között mindenféleképpen ott a helye.
2014-05-21 12:57:02
Warag Ferenc
Minden RC könyv nagyon király!
2014-05-10 16:57:00
Gyalult Péter
Megható és izgalmas. Csak szuperlativuszokban lehet beszélni róla. Tiszta szívből gratulálok az írónőnek, nagyon élményt adott sokaknak.
A mazochisták ámulatba ejtenek. Képesek több 100 oldalt végigolvasni csak azért, hogy onthassák magukból a fikaságaikat. Akinek nem tetszett a sorozat ajánlom a Star Wars junior könyveket. Az lesz nekik a nagyon jó.
2014-05-10 13:37:44
Csipak Péter
Szerintem is ez a legjobb rész. Kár, hogy kevés ilyen jó könyv van a világon.
2014-05-10 13:26:54
Nagy Jenő
Überbrutál jó, talán a legdarkosabb CW regény, minden fannak kötelező!!! Nincs túlnyújtva, minden passzol, a sori nagyobb élmény, mint a 6 Saga Episode. Karen néni a lehető legjobban pingálta elénk a klónokat, a mély drámát, übersirály akciókat. A csaták nagyon természetesek, abszolút el tudom képzelni, hihetetlenül reálisak. Nagyon hamar beleéltem magam a szereplők helyébe, mélyen átéreztem a sikító feszültséget, K. T. minden katonai szakértelmét és tehetségét beleadta, minden oldalt jól beosztott.Minden SW FANNAK EL kell olvasni!!! Ilyen sirály történeteket csak a Horus Heresy-ben olvastam eddig. Minden évben újra és újra elolvasom english-ül.
2014-05-10 13:15:27
Tóth István
Salgó László
Isó Attila
Öböl Mihály
Karen Traviss-nél a fantasztikus az alapszint. Ez viszont több annál. Egyszerűen tökéletes.
2014-04-17 16:22:21
Bakacsi Sándor
A sorozat csúcspontja.
2014-04-17 16:13:32
Reményi József
Bene Gábor
P.A.Video Studio
Magával ragadó, megható, izgalmas drámai történet.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: http://youtu.be/X4xFdEbbD3I
2014-04-11 21:07:57
Hortobágyi Krisztián
Kecskés Bálint
Koma Judit
A sorozat valamennyi része nagyon tetszett, nem tudtam letenni. Választani sem tudnék, melyik a legkedvesebb. Csak ajánlani tudom: humor, érzelem, gondolatok. Maximális pontszám. Köszönjük!
2014-04-01 13:37:13
Bunda Marci
Harkai Hunor
A könyv HATALMAS DOBÁS. Nem tudtam letenni, mindenhol ezt olvastam, wc-n, fürdőben, kaja közben. Még az asszony sem érdekelt amíg be nem fejeztem. XD.
2014-03-20 13:19:31
Hoffmann Géza
Umbráth László
Elolvasva!
Néha kicsit túl nyújtottnak tartottam, nekem nem igazán a címét adta vissza a regény, megint voltak főszereplők akik nem sokban járultak hozzá a cselekményhez pl Ny Vollen , A'den, Prudii, Komr'k, Boss, Maze.
Spoiler!!

Nagyon megható volt bár ostoba Etain halála és az utána lévő temetési gyászolási mizéria kicsit nagyon unalmas lett. Skirata, Darman, Fi, Scorch karakterei nagy fejlődésen mentek végig ami nagyon tetszett benne.
Még mindig túl bambák voltak nekem a jedik és viccesnek találom hogy Etain után Esterhazy is Skirata brancsába került ( egyik sem egy obi-van kenobi és még finom voltam :P) A Sithek bosszuja cselekménye túl rövid lett a bevezetőhöz képest, viszont a 66-os parancs sokkal kevesebb . Tetszik még mindig a mandalori kultúra és jó kis filozofikus kérdéseket vetett föl a regény! Viszont erre a két kérdésemre valaki válaszoljon:1. A wookieepediában azt írják, hogy Den Skeenah szenátor meghal 19 BBY-kor vagyis a regény alatt. Félreolvastam volna vagy tényleg nem találtam erre utalást??
2. A Klónok háborújában létezett egy Satine Kryze grófnő aki új mandalore vezetője volt. 20 BBY vagyis egy éve halt meg a regény cselekménye előtt. Shysa miért keres Fett utódot, mikor volt már egy királynőjük egy évvel ezelőtt? Miért nem tesznek említést róla???
Amúgy 5/4 .
2014-04-16 22:41:15
Gyigor György
Debreceni László
Jászkai Péter
Kocsis Ferenc
Mint az előző három rész, úgy ez is nagyon túl van írva, szinte már fárasztóan. És rengeteg benne az érzelgősködés, gyakorlatilag csorog a műből a sok nőies lelkizés, ami nagyon nem illik egy csapat marcona kommandóshoz (imázsromboló). Engem a legjobban mégis az idegesített, hogy milyen pocsékul vannak megírva a csaták. A békésebb jelenetekkel (gyerekpelenkázással, csacsogással) semmi baj, de az ütközetek katasztrofálisak, elképzelhetetlenek és irreálisak. Képtelen magát beleélni az olvasó, sokszor fogalmam sincs, mi történik, mert érthetetlen a helyzet leírása (vagy egyszerűen hiányzik). Egy olyan nagy jelentőségű ütközetet, mint a coruscanti csata sokkal jobban is be lehetett (be kellett!) volna mutatni (ahogy a kashyyyki eseményeket is). Egy katonaviselt férfi íróember számára nyilván hálás feladat lett volna megírni ezt a történetet, de Traviss csak szenvedett vele és el is baltázta rendesen. Ugyanúgy, mint a 66-os parancs kiadásának napját és az utána következő eseményeket. Rossz helyekre teszi a hangsúlyt a történetben, rosszul osztja be a rendelkezésére álló bő 550 oldalt és a befejezés meg egyenesen katasztrofális. Így kinyírni Etaint nevetséges és szánalmas. Egy harcedzett veteránt, akinek a kisujjában van a háború, ilyen ostobán megöletni olyan elemi hiba volt a szerző részéről, amivel teljesen agyonvágta a történetet és végleg kiábrándított engem abból, hogy Karen Traviss valaha is képes lesz egy normális SW regényt megírni. Ha már mindenáron meg akarta öletni a csajt, legalább megfelelő módon tette volna, hogy a halála méltó legyen a szerepéhez.
További apróság, hogy a Mandalore bolygóról szóló leírások teljesen különböznek az animációs sorozatban bemutatottaktól. Például az, hogy nincs vezérük (Satine-t ezek szerint később találták ki), a főváros kinézete egy putri (nem búra alá zárt metropolisz), Vizsla és a Halálőrség már eltűnt a színről, Darth Maul meg sem jelent, stb.
Összességében akkora csalódás ez a mű, hogy senkinek sem tudom ajánlani és ezek után félve kezdek bele az 5. részbe. Vajon az milyen elcseszett megoldásokkal fogja rombolni az olvasási kedvemet?
2014-05-06 17:58:54
Havasi Máté
Klassz, hogy a többségnek ennyire bejött ez a kötet. Én sajnos újfent csalódott vagyok.

Az első három könyv elolvasása után még mindig reménykedtem abban, hogy Traviss legalább a fináléra összehoz egy olyan olvasmányt, amiért igazán tudok lelkesedni. De a stílusa semmit nem változott, és akinek eddig nem jött be, most sem fog… Én is közéjük tartozom.

Megint csak dominál a terjengős cselekményleírás. Bő 550 oldal valamiről, ami meglátásom szerint 350 oldalba is belefért volna. Egyszerűen feleslegesen hosszú, pláne ilyen döcögős stílusban. Tisztázzuk: Star Wars-könyvrajongóként és a téma szerelmeseként általában néhány nap, vagy maximum egy-két hét kell ahhoz, hogy a végére érjek egy ilyen regénynek. A 66-os parancs esetében ez több mint három hétig tartott, és csak azért sikerült ilyen gyorsan, mert munkába menet és onnan jövet direkt ezt olvastam.

A karaktervezetés a már megszokott: számos szereplőnk van, de csak némelyiknél kap igazi jelentőséget a karakterfejlődés, ugyanakkor értük sem tudtam igazán szorítani. Traviss véleményem szerint nem ért a feszültségkeltéshez és az érzelmek felkorbácsolásához. Talán egyedül a 66-os parancs kiadása utáni káosznál éreztem valami nagyon enyhe izgalmat, amit aztán a szerző megint nem tudott feljebb tornászni és kihasználni. Egy közelebbről meg nem nevezett főszereplő halálának mikéntjét például a mai napig nem értem: ha már el kellett őt veszejteni, biztos, hogy így kellett megoldani?

Hogy jót is mondjak, a Mandalore bolygó bemutatása valóban üde színfoltnak bizonyult, és Skirata őrmester is közelebb került egy picit hozzám, a háttérben zajló események (például az újfajta klónok gyártásnak megkezdése körüli találgatások, a coruscanti és a kashyyyki csata) pedig ezúttal nagyon szépen belesimultak a cselekménybe, de a pozitívumok sorát ezzel lényegében le is zárhatom. (Sóhaj)
2014-04-27 20:51:15
Havasi Máté
Kedves Gy. Péter, a "mazochisták" nevében válaszolnék. Nem azért olvasok végig több száz oldalt, hogy fikázzak. Azért olvasok végig minden egyes Star Wars-kötetet, mert úgy akarok véleményt formálni, hogy az egészet ismerem. És ha a véleményem ellenkezik a tieddel, IJ. Elég sokféle nyelvezettel íródnak ezek a könyvek, simán elképzelhető, hogy valakinek nem jön be pont ez az "érett" stílus. Annak örülök, hogy másnak tetszett, sajnálom, de nekem nem...
2014-05-10 20:09:47
Umbráth László
Dan Skeenah szenátor sorsáról olvasott valaki valamit a könyben vagy máshol??????
Mert én a wookieepedián azt olvastam h meghalt és a helyét Mon Mothma foglalja el. Köszi a válaszokat!
2014-04-28 17:18:15
Odrobina Róbert
Mért csúszik ennyit a megjelenés?
2014-03-04 12:00:25
Kacsándi Imre
Sajnos le vagyunk maradva úgy 40-50 db Star Wars könyvel. Amennyiben a Szukits Kiadó ( köszönet nekik fáradozásúkért ) képes évi 6 - 8 db még nem kiadott könyv kiadására 7-10 év alatt elolvaható lesz az 2014 ig kiadott könyvek jelentős többsége.
2014-03-01 17:01:45
Umbráth László
Támogatom az ötletet! Jöhet a legacy era és a még kimaradt regények! A régi regényeket tényleg nem lehetetlen beszerezni. Nekem anno a múlt kisértete és a régi x-szárnyúak volt a mumusom. Még szerencse, h van aki túlad a könyvein:)
2014-02-10 18:46:06
Kapocsi Dániel
A jelek szerint nem lesz másik borító... :/ :/

A régi könyveket fáradtságos munkával be lehet szerezni, 2 év alatt nekem is sikerült nulláról beszereznem a jelentősebbeket. Jedi növendéket nem, mert nem volt befejezve, X-wings szintén, de ezek nem is érdekelnek, szóval szerintem csak előre tekintsünk. (A fejvadász story mondjuk jó lenne, mert az első elég jó volt. )

De ha már új éra, én a Legacy of the Force sorozatot támogatom.
2014-02-07 10:56:09
VAJTAY LÁSZLÓ
Kiadhatnák még Steve Perry: Bidodalom Árnyai, Greag Bear: Az álmok bolygója, Michael Reaves: Darth Maul: A vadászó árnyék című köteteket. A kupecek ezeken a köteteken szeretnének meggazdagodni.
2014-02-05 18:23:33
Havasi István
Igen, mindenféleképpen ajánlatos az előző 3 kötetet is elolvasni. Anélkül nehezen lesz érthető ez a könyv.
2014-02-03 12:39:03
darthvader
Alig várom a könyvet
2014-02-02 15:27:12
Magyar Zoltán
Ezt a könyvet lehet önállóan is olvasni?
Vagy fontos az előzmények ismerete is?
2014-02-02 15:26:34
Cseman Tamás
Én is szívesen olvasnék a yuuzan vongokról, azt hiszem a Vector Prime kapcsolódik hozzájuk
2014-02-01 13:09:32
Havasi István
Azt kell mondanom, hogy a Games Workshop döntése után (nincs többé Warhammer) már annak is nagy örülnünk kéne, ha a Lucasfilm nem csinálja majd ugyanazt, mint a GW a Warhammer-rel, vagy, mint a Blizzard a Warcraft-tal, Starcraft-tal.
2014-02-01 11:14:01
Kelemen Richárd
A fejvadász háborúk első része is jöhet mert azt már sehol nem lehet kapni és engem mondjuk nagyon érdekelne.
2014-01-29 18:27:49
Szilágyi Imre
Én szívesen olvasnám a Fejvadász háborúk 2.-3.részét, az X-szárnyúak még magyarul meg nem jelent részeit és A jedi növendék még magyarul meg nem jelent részeit is! :)
2014-01-29 13:53:46
Umbráth László
Kedves star wars olvasók! 2015 től szavazzunk meg pár régi regényt és sorozatot is. Ne mindig az újakat.Személy szerint kezd kotor és klónháborúk Csömörön lenni, már vágyom egy kis lukeleiahan kalandra vagy az új jedilovagokra,vagy a yuuzan vongokra. Köszönöm a szót :)
2014-01-29 11:38:15
Umbráth László
Kedves azok akiknék a színvallás matt volt,most néztem meg tüzetesebben a könyvem és az enyém is az.de nekem tökéletesen mindegy,mert úgy is a gerincét fogom bámulni egy ideig :)
2014-01-29 11:32:39
Jaskó Gábor
Balázs köszönöm.
Kemp 2 könyve és FUII jónak ígérkezik.
A többit meglátjuk. :)
Bár tudom, hogy mindegyiket meg fogom venni.:)
2014-01-25 20:31:42
Arányi Balázs
Ezek:

http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/content/content.php?content.501

Bár mi csak 6-ról tudunk az 501-en kívül, valamint hogy tárgyalás folyik a Kenobira.
2014-01-24 16:35:34
Békési József
Köszönöm a választ. Reméljük, hogy lesz új szerződés.
2014-01-24 12:20:54
Jaskó Gábor
Címeket esetleg megtudhatnánk, hogy melyik ez a 7 könyv? :)
2014-01-24 05:15:00
Nagy Mátyás
A jelenlegi szerződéscsomagban egyik sincs benne.
Új szerződést valószínűleg jövőre kötnek le egy új könyvadagra - már ha lekötnek.
A jelenlegi kínálatból az 501.-en kívül még 7 könyv van.
2014-01-22 21:25:15
Békési József
A Szukits mikorra tervezi a következő regények kiadását? THE CESTUS DECEPTION, JEDI TRIAL, The Approaching Storm
2014-01-22 10:13:19
Békési József
Miért csúszik a megjelenési időpont?
2014-01-22 09:54:24
Mlinarik Mate
Ez a megjelenési időpont most már marad? Ez most már kb a negyedik verzió!

Más dolog, nem ide tartozik, de hátha van infó. Warhammer 40K-ügyben nem gondolták meg magukat a jogtulajok? Mármint az odaát már kiadott WH40K kötetek magyarországi megjelentetésést illetően. Hiányzik...
2014-01-22 08:03:27
Arányi Balázs
Én csak szórakozásból készítettem el azt a borítót, hogy én valami hasonlót tudnék elképzelni, eszem ágában sem volt azt hinni, hogy az is lesz. :D
2014-01-16 21:53:10
zilllosarkany
Azért azt senki sem gondolhatta komolyan, hogy egy rajongói (mellesleg nem rossz) munkát fognak majd kiadni? :D
2014-01-04 10:59:03
zilllosarkany
Azért azt senki sem gondolhatta komolyan, hogy egy rajongói (mellesleg nem rossz) munkát fognak majd kiadni? :D
2014-01-04 10:59:03
Mosony Roland
Hát nem tudom ki h van vele de sztem ezt a drámai fordulatot ez a kép fejezi ki legjobban!!!
http://kepfeltoltes.hu/130918/order66_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2014-01-02 16:23:09
Kelemen Richárd
Szerintem az lenne a legjobb ha maradnának annál a betűstílusnál mint az előző részekben és alá meg ez a háttér vagy egy másik az mindegy.
2013-12-27 22:10:13
Nagy Mátyás
Nekem jobban tetszettek a Thrawn itthoni borítói. Valószínűleg azért csináltak sajátot, mert nem engedték az eredetit.
Azért gondoljunk bele. Itt nyavalyog a nagy többség, hogy nem tetszik a borító. Gyerekek, EZ VAN. A Válaszutaknál sikerült eljátszani a váltást, de majd gondoljátok, hogy a hotdogzabálók ott a tengerentúlon örülnek annak, hogy egy olyan ország kiadója zaklatja őket ilyen másodlagos dolgokkal, amit azt se tudnak hol van? Megsúgom, szerintem vetik már a cigánykereket örömükben.
Lehet, egy kicsit durva voltam, de most tegyük a szívünkre a kezünket, és kérdezzük: olyan fontos most ezzel rágni a Szukits fülét? Jobb dolguk is van annál, hogy ilyenekkel foglalkozzanak.

(megjegyzés: nekem a mostani borító jobban tetszik ;) )
2013-12-22 16:47:08
Szabolcs
Érdemes böngészni a kiadó Facebook-oldalát is. A borítóval kapcsolatban kérdeztek tegnap, amire a következőt válaszolták (remélem nem haragszik meg a kiadó, hogy így másolgatom a szövegeit): "A 66-os parancs borítójával kapcsolatban próbálunk lépéseket tenni, de elképzelhető, hogy a jogtulajdonos nem járul hozzá a borítócseréhez és marad a jelenlegi verzió." Ez tegnapi üzenet (2013/12/18). Szóval tessék megnyugodni, foglalkoznak a témával.
2013-12-19 22:02:38
Umbráth László
Srácok! Nem mindegy, hogy milyen a borítója? Úgyis csak a gerincét fogjátok látni a könyvnek miután kiolvastátok :)
Amúgy meg ha kint ez a borítója, miért gyártsunk gaggyer borítokat ( nem a tiédre értettem Arányi Balázs, mert az nekem is tetszik) mint annó a Thrawn trilógiának?
2013-12-18 15:33:42
Szilágyi Imre
Nem lehet választani,hogy melyik borítóval rendeljük meg? :P
2013-12-18 13:34:42
Kecskés Bálint
Ebben a részben tűnik el Sev?
2013-11-21 20:18:24
Péter
Én is a másik borítóra szavazok.
De végülis mindegy, már nagyon várom, hogy olvashassam!
2013-11-09 08:46:10
Kelemen Richárd
@Gyarmati Zoltán:

Jaja! Én is ezen gondolgoztam.
2013-10-14 15:24:31
Nagy Péter
Szerintem mindenképpen a hivatalos borítók közül kéne választani,inkább a másikat,de ez se rossz.
A nagy betűs "66-os parancs" felirat jól mutat,de a másiknak a képe sokkal szebb.
2013-10-12 13:50:00
Gyarmati Zoltán
Szerintem a másik hivatalos borító lenne a legjobb hozzá. Ütős történetet várunk és ahhoz az lenne a legjobb. Arányi Balázs munkája nekem is tetszik, csak ha már kommandósokról szól a könyv, akkor a borítón is kommandós legyen :)
2013-10-11 14:41:17
Kelemen Richárd
Ha mindenáron a két hivatalos közül kell választani akkor inkább a másik, de szerintem is Arányi Balázs ötletét kellene felhasználni.
2013-10-10 21:03:32
Cseman Tamás
Nekem is Arányi Balázs ötlete tetszik!
2013-10-09 18:07:40
Hajós József
Nem tudom mennyire lesz jó ez a regény,de mindkét borítót méltatlannak tartom ehhez a várva várt történethez.Nem is értem,hogy lehet ez a két borító a a hivatalos verzió !? Ezek voltak a legjobbak ? Milyen volt a többi ? Szerintem Arányi Balázs szerkesztési ötlete is sokkal találóbb,bár jobban szeretem a művészi jellegű Star Wars borítókat.
2013-10-08 22:03:01
Tóth István
Tényleg lehetne kicsit kisebb a betűméret, ezt leszámítva szerintem maradjon csak ez a borító! :)
2013-09-27 15:38:43
Mester Hunor
(én is a másik borítóra szavaznék)
2013-09-22 14:53:19
Fabula Máté
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy lesz-e a Lázadó Szövetség különleges egységeiről is kötet, pl: a beszivárgókról, ezeket a Star Wars: Empire at War-ból ismerem:D
2013-09-19 19:14:14
Fabula Máté
Még hogy várós? Enyhe kifejezés, de bízunk benne, hogy változik a borító vagy a betűméret:))
2013-09-19 19:08:29
Kapocsi Dániel
Szerintem is jobb a másik borító, remélem a Szukits most is figyelembe veszi a kéréseinket!
Amúgy várós nagyon! :)
2013-09-19 10:33:54
Szőllősi Tamás
Persze, értem én, hogy nem egy sokat fontolgatott pályázati munka. Viszont még így is a két eredeti lehetőségeket magasan veri, mert azok nagyon gyengék. Ez persze, csak az én véleményem, csak egy vélemény.
Szerintem jó ötlet lenne néhány jövőbeli kiadás borítótervére pályázatot kiírni, amire bárki nevezhet. Nem tudom, hogy ilyen lehetséges lenne-e, mert ebben gondolom az dönthet, aki egyáltalán engedélyt ad a kiadásra.
2013-09-19 09:49:51
Arányi Balázs
Köszi!

Vágom, de ezt ilyen 5 perc alatt dobtam össze mintának, hogy valami ilyesmi kéne, szóval nem sokat tököltem a tökéletes színbeállításokkal. :)
2013-09-18 22:04:41
Szőllősi Tamás
Arányi Balázs
Szerintem ez mind kettőnél sokkal jobb. A feliratok színén/árnyalatán lehetne módosítani.
2013-09-18 21:53:27
Arányi Balázs
Szerintem meg ez legyen v hasonló, (és nem azért mert én csináltam :D bár nem a legjobb):

http://kepfeltoltes.hu/130918/order66_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2013-09-18 19:46:00
Umbráth László
Aki olvasta angolul az Omega Squad: Targets című novellát segítsen egy kérdést megválaszolni! A novella szerint magyarul mind a 6 túsz életben marad, de a wookieepedia.com szerint az egyik túsz Vun Merett Jai odavész! Most vagy rossz fordítást olvastam vagy a wookieepedia ír hülyeséget?
2013-09-17 23:39:02
Nagy Mátyás
Az 501st meg fog jelenni, benne van a szerződésben.
Én még mindig azt mondom, ez a borító jobban tetszik. A másik inkább tűnik össze photoshopolt, lelkes rajongó által készített fan made poszternek, mint borítónak (szerintem!)

Az 501st-ben fog szerepelni a Sötét találkozóból megismert, magyar származású dzsedáj, Esterhazy (avagy Scout)!
2013-09-17 21:04:15
Rotharidesz Ambrus
Másik borító jobban illik szerintem..ez a sárga háttér olyan mintha valami nyári szerelmes vadregényhez lett volna kifundálva. :D
2013-09-17 08:56:44
Kübler Dávid
Szerintem is a másik borító a szebb.
2013-09-16 18:27:39
Hijarna
Jó lesz, finom lesz, csak a betűmértetet kellene csökkenteni az eredeti borítóhoz igazodva.
2013-09-16 10:46:14
Bödör Benjamin
Az 501-es? Hát jó kérdés. Remélem, hogy igen :D
2013-09-15 20:12:18
Umbráth László
Ennek a sorozatnak meg fog jelenni az 5. része is?
2013-09-15 16:37:59
Bakk Ferenc
Remélem ez a borító marad a másik egyáltalán nem illik az előző részekhez és nem is tetszik. Szerintem ez jobban nézne ki ha a Star Wars feliratot a többihez igazítanák a kommandóst kicsit felnagyítanák, " A 66-os parancs" külön jó h így ki van emelve többi könyvtől hiszem ez az egész sorozat legfontosabb része. Remélem marad ez kicsit átalakítva de kiadónál jobban tudják mit szeretnének
2013-09-14 21:35:30
Kelemen Richárd
Egyetértek, másik borító.
2013-09-14 21:29:43
Terebesi Ádám
Csatlakozom, a másik borítót sokkal szívesebben látnám, ez nagyon nem jó :S
2013-09-14 15:38:12
Fabula Máté
Úgy a jó, ha tényleg illeszkedne a sorozathoz.
2013-09-14 15:10:00
Fabula Máté
Ha ez a borító marad, legalább a betűméret csökkenjen, ez tényleg nem jó így.
2013-09-14 15:09:00
Szabolcs
Valójában egyik borító sem illik a korábbi három stílusához, de ha lehetne választani, inkább a másik. A szerző-cím feliratát is jó ötlet lenne átszerkeszteni úgy, hogy illeszkedjen a korábbi kötetekhez - ha már egyszer sorozatról van szó.
2013-09-14 11:35:21
Timár Tamás
A másik jobb, de ha ez marad, legalább a betűméret csökkenjen. Mehet a szavazás!
2013-09-14 08:32:57
Puskás Attila
A másik nekem is jobban tetszik! :) előrendelve a a meglévő trilógia, már várom ezt is ! :)
2013-09-13 22:20:18
Nagy Mátyás
Megítélni, hogy "minden szempontból jobb", szubjektív dolog. Látod, nekem ez tetszik jobban (ahogy a Válaszutaknál is a régebbi).
2013-09-13 20:37:15
Nagy Mátyás
Szerintem maradjon ez. Ez se jó, de a másik bénább.
2013-09-13 20:36:39
Szabó Zsolt Krisztián
A másik borító minden szempontból jobb!
2013-09-13 19:36:20
Kecskés Bálint
Szerintem is sokkal jobb a másik borító.
2013-09-13 19:15:50
zilllosarkany
Egyet értek, jobb a másik borító. Szerintem is a facebookos vagy szukitsos szavazás lenne a korrekt.
2013-09-13 18:50:27
Arányi Balázs
Én azon a véleményen vagyok, hogy ez a borító jobb, de a szöveg rajta valami borzalom. Nem tudom erre van-e lehetőség, de csak azt kéne megváltoztatni rajta
2013-09-13 18:39:36
P.A.Video Studio
A másik borító nekem is jobban tetszik

http://goo.gl/U6iCSG

Jó lenne, ha a Kiadó a facebook oldalán lehetővé tenné a választást szavazás formájában.
2013-09-13 18:19:19
Balogh Imre
Bár a másik borító szerintem is jobban passzol a többihez, ezzel sincs semmi bajom.

Nem tudom más is látta-e, hogy pár órával ezelőtt viszont az összes új könyv dec. 31-es megjelenéssel volt feltéve, aztán eltűntek, most fent vannak megint, különböző megjelenésekkel. Mielőtt tovább vitázunk a borítón, előbb még jussunk el odáig, hogy fix áron, többé-kevésbé fix megjelenési dátummal felkerül az oldalra előrendelhető státuszban. Nekem gyanús, hogy eddig januárban mindig csak hallgatás volt. Nehogy még későbbre csússzon a könyv.
2013-09-13 18:13:13
Balogh Imre
Bár a másik borító szerintem is jobban passzol a többihez, ezzel sincs semmi bajom.

Nem tudom más is látta-e, hogy pár órával ezelőtt viszont az összes új könyv dec. 31-es megjelenéssel volt feltéve, aztán eltűntek, most fent vannak megint, különböző megjelenésekkel. Mielőtt tovább vitázunk a borítón, előbb még jussunk el odáig, hogy fix áron, többé-kevésbé fix megjelenési dátummal felkerül az oldalra előrendelhető státuszban. Nekem gyanús, hogy eddig januárban mindig csak hallgatás volt. Nehogy még későbbre csússzon a könyv.
2013-09-13 18:12:04
Arányi Balázs
Legvárósabb! Nagyon jó lesz!

A könyv a Sith-ek bosszúja és a Sötét Nagyúr között helyezkedik el. Időben YE 20-19-ben játszódik.

A könyv adatlapja: http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/content/content.php?content.503

Fórumtéma: http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?967
2013-09-13 16:11:43

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban