A coaching by drawing módszer - Hogyan indíts el változást egy rajzzal?

A coaching by drawing módszer - Hogyan indíts el változást egy rajzzal?
Eredeti ár:4.500 FtAktuális ár:4.050 Ft
A coaching by drawing módszer - Hogyan indíts el változást egy rajzzal?
Szerző: Járdán Tamás
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
330 oldal
Kötés:
Puhafedeles
ISBN:
9789635651375
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. április 3 - 6.
VIP pont:
135 pont

A vizualizációnak egyre jelentősebb szerepe van az élet szinte minden területén - így a gondolkodásban és a tanulásban is. Járdán Tamás, a coaching by drawingTM módszer megalkotója, és szerzőtársa, Pataki Anna szerint a rajzzal támogatott coaching segítségével hatékonyabban indíthatunk el mélyrehatóbb változást a coachingjellegű beszélgetések során.

Könnyen áttekinthető, ötletes és praktikus könyvükben 33 egyszerű, a legkülönfélébb helyzetekben is jól használható rajzos coachingeszközt mutatnak be. Akár hivatásos coachként, akár a coachingszemléletű vezetés híveként, tanárként, edzőként vagy egyéb segítő szakma képviselőjeként támogatunk másokat a változásban, vagy ha saját magunkat fejlesztjük, a módszerük komoly segítségünkre lehet. Ehhez nem szükséges rajztudás, elég hozzá egy toll és egy papír. A szerzők végigvezetnek a rajzolás lépésein, a folyamat során feltehető kérdéseken, miközben hasznos tippekkel és konkrét mindennapi helyzetekből vett példákkal is megismertetnek.

Járdán Tamás stratégiai tanácsadó, felsővezetői és teljesítménycoach. Programtervező matematikus diplomáját a Debreceni Egyetemen, MBA-diplomáját pedig a Buckinghamshire-i Új Egyetemen szerezte. Magyarországon az elsők között lett minősített mesterszintű coach (MCC Master Certified Coach). Elkötelezett buddhista gyakorló. VI. danos dzsúdómester; többszörös magyar bajnok és Európa-bajnoki bronzérmes dzsúdó formagyakorlatban.

Pataki Anna üzletviteli tanácsadással és coachinggal foglalkozik, valamint kommunikációs és vezetőfejlesztési tréningeket tart. A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát. Elkötelezett az Erőszakmentes kommunikáció mindennapi gyakorlása és népszerűsítése iránt. Rajong az irodalomért, és lételeme a sport: futott maratont, ejtőernyőzött, küzdősportol és kettlebellezik. Férjével és két gyermekükkel Budapesten él.

Utoljára megnézett termékek