A Mars Terraformálása: Következő állomás: Vénusz (társasjáték kiegészítő)

Ár: 5.490 Ft 4.941 Ft
Megtakarítás: 10 %
Megjelenés:
2019
Forgalmazó:
Reflexshop
Játékosok száma:
2-5
Korosztály:
12+
Nyelv:
magyar
Szállítás:
július 20 - 26.

Hódítsd meg a felhőket, és szelídítsd meg a perzselő felszínt! A Mars Terraformálása társasjáték második kiegészítője a Következő állomás: Vénusz, melyben egy új cél és egy új erőforrás (Lebegők), valamint sok új kártya bővíti ki a terraformálás lehetőségeit. 

Kiegészítő, mely önmagában nem játszható, csak A Mars Terraformálása alapjátékkal! 

Hódítsd meg a felhőket, és szelídítsd meg a perzselő felszínt! A Vénusz a naprendszerünk talán leghalálosabb bolygója... de még így is ígéretes lehetőségeket rejt! A maró felhők között, távol a felszín égető forróságától az emberek megkezdték a gyarmatosítást és a terraformálást. A cégbirodalmad lebegő városok építésével, az üvegházhatás csökkentésével, a pokoli napsugarak leárnyékolásával, a bolygó életrekeltésével most komoly hírnevet szerezhet! Csak a legkiválóbbak képesek két ilyen horderejű feladatot egyszerre levezényelni. Te köztük vagy? Bizonyíts! 

A Következő állomás: Vénusz által megkezdheted a Vénusz terraformálását, és új városokat építhetsz a belső naprendszerben. Ez a kiegészítő új projektkártyákat, új cégbirodalmakat és Vénusz mérföldkövet, díjat tartalmaz. 

A doboz tartalma: 

  • 49 projektkártya
  • 5 cégbirodalom kártya
  • 1 mérföldkő lapka
  • 1 díj lapka
  • 1 Vénusz tábla
  • 1 jelölő
  • szabályfüzet

Készen állsz két bolygó egyidejű terraformálására? Légy az első ambíciózus vállalatok között és vésd be neved a történelemkönyvekbe!

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás