# Mass Effect: Megtévesztés

Szerző:

Ár: 3.390 Ft 2.712 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2012
Kiadó:
Tuan
Oldalszám:
304
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 27 - június 2.

Az univerzum ostrom alatt áll. Az érzõ gépek minden ötvenezredik évben elözönlik a galaxisunkat, hogy learassanak minden szerves létformát. Õk a Kaszások.

Csak két ember, David Anderson admirális és társa, Kahlee Sanders tudják az igazságot és kutatnak reménytelenül megoldás után, hogy megakasszák a ciklust. Noha sikerül megdönthetetlen bizonyítékot találniuk arra, hogy a Kaszások fenyegetése valós, munkájuk közben leleplezik a Cerberus – egy titkos félkatonai szervezet – és vezetõje, a Titokzatos Ember terveit. David és Kahlee halálos veszélybe kerül, mert a Cerberus nem hátrál meg, s minden követ megmozgat, hogy megõrizze titkait.

Útközben azonban váratlan szövetségesre bukkannak egy fiatal, különleges erõkkel megáldott lány, Gillian Grayson személyében. A korábban kegyetlen tudományos kísérleteknek alávetett Gillian immár szabad, elkezdi felfedezni és uralni halálos képességeit. Miután megtudja, hogy a Cerberus felelõs apja haláláért, Gillian bosszút esküszik a Titokzatos Ember és csoportja ellen, veszélybe sodorva mindazt, amiért David és Kahlee harcol.

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
3/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Jánosi Norbert
Erdélyi Gábor
Vékony Gábor
Bíró János
Borzasztó... Primitív, sehova se vezető történet, középiskolás írói stílus "És akkor X elment Y-hoz és azt mondta hogy, és ez nagyon rossz volt neki..."... najó, nem ennyire de a Drew K. regények után... csak azért bírtam végigolvasni mert nagyon szeretem a Mass Effect univerzumot. De így utólag egyetlen momentuma sem maradt meg, mintha a napi újságot olvastam volna... :(
2013-02-14 09:14:51

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban