# Mass Effect: Felemelkedés

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2012
Kiadó:
Tuan
Oldalszám:
304
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 200 mm
Szállítás:
bizonytalan

Ötvenezer évvel ezelõtt a protheánok eltûntek, s nem hagytak maguk után mást, csak fejlett technológiájuk mementóit szerte a galaxisban. Csillagközi léte hajnalán az emberiség rátalál a protheánok egyik õsi gépezetére a Marson, s az innen megszerzett tudással felvételt nyer a galaktikus közösségbe, amelynek tagjai szintén az õsök varázslatos technológiájának kiaknázásával emelkedtek fel. Ám egy militáns földi szervezet nem e közösség tagjaként, hanem annak vezéreként kívánja látni az emberi fajt.
Kahlee Sanders kutatótiszt kilépett a Rendszerek Szövetségének szolgálatából, hogy a Felemelkedés Projektben segítse a tehetséges "biotik" gyermekeknek kiaknázni a nem mindennapi képességükben rejlõ lehetõségeket. A program legígéretesebb résztvevõje a tizenkét éves autista, Gillian Grayson. Kahlee nem tudja, de Gillian egy törvényen kívüli, titkos katonai szervezet, a Cerberus mit sem sejtõ bábja. Ez a milícia a tanulókon végzett illegális kísérleteivel szabotálja a programot.

Amikor az összeesküvés leleplezõdik, Gillian apja igyekszik elrejteni a lányát, és a törvényen kívüli Terminus Rendszerbe repül vele. A Gilliant eltökélten védelmezõ Kahlee velük tart, mivel nem lehet biztos abban, hogy az idõsebbik Grayson csak a lányához hû. A kislány megmentésének érdekében Kahleenak a galaxis túlsó végébe kell utaznia, és legyõzhetetlennek tûnõ ellenfelekkel kell szembeszállnia. Azonban hogyan menthetné meg a lányt a saját apjától?

A regény a Bioware Mass Effect címû, felnõtteknek szóló játéka alapján készült.

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

1. Drew Karpyshyn
Star Wars: Darth Bane: A pusztítás útja
Ár: 2.960 Ft
2. Drew Karpyshyn
Star Wars: Darth Bane: A Kettő Szabálya
Ár: 2.960 Ft
3. Drew Karpyshyn
Star Wars: Darth Bane: A gonosz dinasztia
Ár: 2.960 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Siklósi Dömötör
Erdélyi Gábor
Vékony Gábor

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Szent Márton Gyermekmentő szolgálat

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban