# Mass Effect: Megtorlás

Szerző:

Ár: 3.390 Ft 2.712 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2011
Kiadó:
Tuan
Oldalszám:
304
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 200 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
június 1 - 7.

Az emberiség elérte a csillagokat és csatlakozott az idegen fajok galaktikus közösségéhez. Az ismert ûr peremén azonban ott lapulnak a Kaszások, egy élõ csillaghajókból álló faj, akiknek ördögi terve, hogy "learatják" a galaxis élõlényeit, saját sötét céljaik elérése érdekében.
A Titokzatos Ember, a Cerberus vezetõje - az egyike azon keveseknek, akik tudják az igazságot a Kaszásokról - az emberiség fennmaradása érdekében kétségbeesett tervet dolgoz ki, hogy megtalálja az ellenség gyenge pontjait. Azért, hogy tanulmányozhassa a Kaszásokat, módosított implantátumokat, az idegen technológia alkotásait kell beültetni valakibe, s õ már tudja is, ki lenne a tökéletes alanya a kísérleteknek: a korábban a Cerberus ügynökeként dolgozó Paul Grayson.
Amikor Kahlee megtudja, hogy Grayson eltûnt, az egyetlen olyan emberhez fordul segítségért, akiben megbízhat: a szövetségi háborús hõshöz, David Andersonhoz siet. Együtt útnak indulnak, hogy felkutassák a Cerberus titkos bázisát, ahol Graysont fogva tartják, de nem csak õk vannak a nyomában. Az idõ pedig vészesen fogy.
A kísérletek során a Kaszások technológiája kifordítja önmagából Graysont. A fejében visszhangzó idegen hangok egyre követelõzõbbé válnak, s félõ, hogy elemésztve a férfi ép elméjét a Kaszások rászabadulnak a gyanútlan galaxisra.

A regény a Bioware Mass Effect címû, felnõtteknek szóló játéka alapján készült.

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

2. Drew Karpyshyn
Star Wars: Darth Bane: A Kettő Szabálya
Ár: 1.850 Ft
3. Drew Karpyshyn
Star Wars: Darth Bane: A gonosz dinasztia
Ár: 1.850 Ft
1. Drew Karpyshyn
Star Wars: Darth Bane: A pusztítás útja
Ár: 1.850 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban