Hogyan győzd le a haragod - Érzelmi fejlesztő füzet

Hogyan győzd le a haragod - Érzelmi fejlesztő füzet
Eredeti ár:2.999 FtAktuális ár:2.699 Ft
Hogyan győzd le a haragod - Érzelmi fejlesztő füzet
Szerző: Kovács Emese
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
56 oldal
Kötés:
Puhafedeles
ISBN:
9789634868491
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. április 3 - 6.
VIP pont:
90 pont

Érzelmeink mind természetesek és szükségesek. Felismerésük és tudatosításuk egy magasabb fokú önbecsülés, öntisztelet része, kezelésük megtanulás minden gyermek számára egy kialakítandó készség.

A szomorúság, frusztráció és a csalódottság elkerülhetetlenül életünk része, így minden gyermekkel érdemes átbeszélni a könyvet.

A kötet olvasása során a gyermek megérti azt, hogy mindenki szereti, ha a dolgok úgy történnek, ahogy ő szeretné, és tudatosíthatja magában azt, milyen érzéseket érez, mikor nem kaphat meg valami olyasmit, amit akar. A kiadvány rávezeti őt, hogy ezek a természetes és akár jogos érzelmek, amiket ilyenkor érezhet, az a csalódottság, a szomorúság, a düh.

A kötet célja, hogy a gyermek belássa a beszélgetések, feldolgozás során, hogy amellett, hogy helytelenek ezek a viselkedések, még az eredetinél biztos, hogy több nehézséget is okoznak a számára.

Mindezek után a könyv átvezeti kis olvasóját a megoldási stratégiákra: ebbe a részbe is praktikus, eszköz nélkül megvalósítható és bármilyen körülmények között alkalmazható megoldások kerültek.

A kiadvány azt hangsúlyozza, hogy saját magunk lelki jólléte miatt érdemes társas életünk során mindenkiben inkább a jót keresnünk; és a békés és minél örömtelibb egymás mellett élés miatt mindenképpen ez a bölcs és felnőttes attitűd egy olyan közösségben, ahol a mindennapjainkat töltjük.

Utoljára megnézett termékek