Monstress - Fenevad 1.: Ébredés (képregény)

Monstress - Fenevad 1.: Ébredés (képregény)
Eredeti ár:4.995 FtAktuális ár:4.496 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
Monstress - Fenevad 1.: Ébredés (képregény)
A sorozat 1. része
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
208 oldal
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789634700883
Megjelenés éve:
2019
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
150 pont

Farkasvérű Maikát szörnyetegnek csúfolják… és nem is állnak messze a valóságtól.

A világot felforgatta a szörnyű háború, amit az emberek gyűlölt ellenségeik, az arkánok ellen vívtak. Maika nem csak a fél karját, de szabadságát is elvesztette a harcokban, rabszolgaként adják el Zamora boszorkányainak, akik az arkánok véréből nyerik erejüket. Azt azonban még a nagyhatalmú mágusnők sem tudják, hogy a lány testében egy ősi, kozmikus erejű, éhező fenevad szunnyad, amely csak az alkalomra vár, hogy kitörhessen…

A MONSTRESS – FENEVAD az utóbbi évek egyik legnagyobb fantasy szenzációja, amely egyszerre lopta be magát a képregényolvasók és a fantasy-rajongók szívébe. Marjorie Liu és Sana Takeda sorozata hihetetlen díjesőt söpört be: többek között kétszeres British Fantasy-, ötszörös Eisner- háromszoros Hugo- és Harvey-díjjal jutalmazták, de a Washington Post mellett a Newsweek és az Entertainment Weekly is többször az év legjobb könyvének választotta.

„MARJORIE LIU és SANA TAKEDA fogják a keleti és nyugati képregényhagyományokat és -stílusokat, és valami egyedit és lenyűgözőt alkotnak: egy csodálatos mesét varázslatról és félelemről, embertelenségről és kizsákmányolásról, hogy mit jelent embernek lenni és milyen szörnyeket cipelünk magunkban. Valamint a képregény-zsáner legremekebb macskái közül néhányat. Lenyűgöző élmény.”

NEIL GAIMAN

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek