Politikusok és vezetők

Ha érdekel a politikusok izgalmas és sokszor rejtélyes világa, jó helyen jársz! Ismerd meg a világ leghíresebb politikai aktorainak élettörténetét és politikai karrierjét a legjobb életrajzi könyvek által!

Új
Merkel – Eszmény és valóság
Előrendelhető
Nógrádi György
Várható megjelenés: 2024. június 7.
Életem
Rendelhető
Göncz Árpád
Zelenszkij smink nélkül
Rendelhető
Merkel
Rendelhető
Kati Marton
Így lettem
Rendelhető
Michelle Obama
Antikvár (szépséghibás) termék
1 - 15 / 15 termék

Leírás

Életrajzi könyvek: Politikusok és vezetők


Érdekel, hogyan vált Donald Trump az amerikai elnökké? Megismernéd az ikonikus amerikai elnök, John Fitzgerald Kennedy élettörténetét? Ha lebilincselő politikai életrajzokat olvasnál, jó helyen jársz!

Kennedy elnök életrajza nélkülözhetetlen olvasmány azoknak, akik meg akarják érteni a 20. század második felének legikonikusabb politikai vezetőjét, és rajta keresztül Amerika fénykorát.

Esetleg Angela Merkel, a nemzetközi politikában oly nagy befolyással rendelkező nő életébe szeretnél mélyebben betekinteni? Vajon ő hogyan vált a világ egyik legnagyobb hatalommal rendelkező, és egyben a legnehezebben kiismerhető asszonyává. 

A szűkebb környezetében készült interjúk és más források alapján nyomon követheted a német kancellár és politikus figyelemre méltó felemelkedését, egyúttal politikai zsenialitását is.

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Politikusok és vezetők

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Politikusok és vezetők

Szűrés - Politikusok és vezetők