Szuperhős

Te is imádod a Marvel könyveket és képregényeket? Kínálatunkban megtalálod a legjobb szuperhős témájú olvasmányokat.  

Új
MARVEL regény: Bosszúállók: Végtelen (puhafedeles)
Előrendelhető
James A. Moore
Várható megjelenés: 2024. április 30.
Új
MARVEL regény: Bosszúállók: Végtelen (keménytáblás)
Előrendelhető
James A. Moore
Várható megjelenés: 2024. április 30.
Új
MARVEL regény: A Galaxis Őrzői: Aki mer, az nyer (puhafedeles)
Előrendelhető
M. K. England
Várható megjelenés: 2024. április 24.
Új
MARVEL regény: A Galaxis Őrzői: Aki mer, az nyer (keménytáblás)
Előrendelhető
M. K. England
Várható megjelenés: 2024. április 24.
Új
A Tél Katonája – Hidegfront
Előrendelhető
Mackenzie Lee
Várható megjelenés: 2024. március 22.
ÚjAKCIÓ
Harleen
Rendelhető
Stjepan Šejic
ÚjAKCIÓ
Batman - A Sötét Lovag multiverzuma
Rendelhető
A gyilkos tréfa
Rendelhető
Christa Faust, Gary Phillips
Marvel 1602
Rendelhető
Neil Gaiman
1 - 50 / 216 termék

Leírás

Szuperhős könyvek és képregények


A szuperhősökről ma már teljességgel állítható, hogy a popkultúra egyik, ha nem a legnépszerűbb szegletét képezik, legyen szó bármilyen médiumról. Történeteiket a filmeken túl regényekben és képregényekben is követhetjük, amelyek egyaránt képesek beszippantani az olvasót olyan világokba, ahol szupererejű egyénekre tekinthetünk a remény szimbólumaiként. Ez a mindennapokból való kiszakadási vágy nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a szuperhősök történeteit milliók kövessék nyomon. Kik a legnépszerűbb szuperhősök?

A szuperhősök olyan fantasztikus, kitalált karakterek, akik korai legendák és mítoszok hősi szereplőinek alakjaként keltek életre a modern korban. A szuperhősök hihetetlen erejükről, harci bátorságukról és ravaszságról tesznek tanúbizonyságot. A szuperhősök a 20. század eleji képregények tökéletes vizuális közegének köszönhetően váltak népszerűvé. Te tudod ki volt az első szuperhős karakter? Superman! Joe Shuster, kanadai rajzoló, és Jerry Siegel, amerikai író alkotta meg a világszerte imádott karaktert. 1938-ban Superman a Detective Comics - napjainkban Marvel Comics - képregények sztárja lett.

A szuperhősök a populáris kultúra tartós kiegészítőinek bizonyultak, végül elterjedtek a rádióban, filmben, televízióban és az elektronikus játékokban. Superman mellett rengeteg másik Marvel szuperhős karakter született, köztük Batman, a csodálatos Pókember, Thor, Hulk, Vasember, Wonder Woman, Amerika Kapitány, Hangya, és még sokan mások.


Légy te is Marvel figurák  tulajdonosa!


Régóta álmodozol egy Marvel figuragyűjtemény után? A Szukits ritka és a legnagyobb gondossággal reprodukált Marvel Legends figurák széles kínálatával vár téged a webshopban! Éld át velünk a harcot és légy te is Marvel szuperhős figurák büszke tulajdonosa! Gyűjtsd össze a legnépszerűbb Marvel Movie Collection egyedülálló, valósághű és részletekben gazdag figuráit! A Marvel figura kollekciónkban megtalálható többek között VasPók, Hulk, Amerikai Kapitány, Vasember, Vihar figura, Küklopsz figura, Zöld Manó figura, Megtorló, Thor, Hangya, Vörös Koponya. Szerezd be a ritka Marvel figurákat, hogy a te polcodon is összecsaphassanak a Marvel hősök!

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Szuperhős

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Szuperhős

1.Harleen
Rendelhető
8.995 Ft7.196 Ft
3.A gyilkos tréfa
Rendelhető
4.299 Ft3.869 Ft
5.Marvel 1602
Rendelhető
8.995 Ft8.096 Ft

Szűrés - Szuperhős