Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig - Szukits Internetes Könyváruház

Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
Előjegyezhető
Teljes ár:7.500 FtFizetendő ár:4.875 FtKorábbi ár:4.500 Ft
Megjelenés éve:
2022
ISBN:
9789635652815
Kiadó:
Oldalszám:
304 oldal
Kötés:
Keménytáblás
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
163 pont

Leírás

Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük.
A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.
Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf.
A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra.

Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, recepteket fejleszt. Tej- és gluténérzékenyeknek tart mentes főzőtanfolyamokat, így nekik sem kell nélkülözniük a finom fogásokat, a jó kenyeret vagy a hagyományos süteményeket.

Király Ágnes A fermentálás akkor vált az élete részévé, amikor egészségügyi problémáira kereste a megoldást. A fermentálás mára a hivatásává vált. A FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás - tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója. Egyszerűen fermentálj c. könyve 2021. egyik legnagyobb gasztronómiai könyvsikere volt.