% A Viskó - lapról lapra

Szerző:

Ár: 2.950 Ft 1.475 Ft
Megtakarítás: 50 %
Megjelenés:
2016
Kiadó:
Immanuel Alapítvány
Oldalszám:
274
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
133 x 204 mm
Szállítás:
január 21 - 27.

Amit A Viskóról és a szerzőjéről mindig is tudni szerettél volna!
Milliók lelki éhségét elégítette ki...

Wm. P. Young regénye, A Viskó a New York Times első számú bestsellere - egy olyan ember története, aki a kétségbeesés mélységéből emelkedett fel az életét megváltoztató találkozás során. Most pedig C. Baxter Kruger, A Viskó - lapról lapra szerzője Papa, Jézus és Sarayu jobb megismeréséhez vezeti el az olvasót, segítséget nyújtva ahhoz, hogy még közelebb kerüljön A Viskó központi üzenetéhez - az Isten szeretet.

"Mindazoknak, akik rászánták az időt, hogy elolvassák és tanulmányozzák A Viskót; azoknak, akik vásároltak belőle néhány példányt, vagy egy bőröndnyit vagy még többet, és továbbadták...azt akarom mondani: "Köszönöm, és legyetek szívesek olvassátok el A Viskó - lapról lapra című könyvet is!" (Wm. Paul Young)

Kruger, A Viskó régi rajongója és a szerző jó barátja, rámutat arra, hogy miért lelkesedik világszerte olyan sok ember ezért a regényért. A Viskó - lapról lapra előszavában Wm. P. Young így ír erről: "Baxter Kruger lenyűgözi az olvasót briliáns elméje és alkotó tehetsége különleges együttesével, ahogyan egyre mélyebbre vezeti A Viskó csodálatos, intim, és lehetőségekkel teli világába."

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás