A békés harcos szent utazása

A békés harcos szent utazása
Eredeti ár:3.990 FtAktuális ár:3.192 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
A békés harcos szent utazása
Szerző: Dan Millman
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
272 oldal
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
137 x 197 mm
Megjelenés éve:
2016
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
106 pont

Ez a mű a szerző korábbi könyvének A békés harcos útjának a folytatása de a legtöbb folytatástól eltérően nem ott kezdődik, ahol az előző véget ér. A korábbi misztikus-spirituális regény közepén Szókratész, az öreg benzinkutas tanítómester utazásra küldi Dant. Ez a könyv a tanulóút története. Dant Chia Mama, az idős hawaii sámánasszony vezeti, segítségével járja be az emberi gondolkodás, az emberré válás hét szintjét.
Négy évvel a Szókratésztől kapott képzés után Dan Millman - a tanultak dacára - szembesül kudarcaival, és csalódásai egyre gyarapodnak. Egész világa romokban hever, képtelen áthidalni a tudás és a cselekvés közötti látszólagos szakadékot. Dan világkörüli keresésre indul, hogy újra meglelje céljait. Felkutat a hawaii őserdőben egy sámánasszonyt, akit Szókratész korábban gyakran emlegetett. Chia Mama lesz a kapu Millman minden reménységéhez és félelméhez - és csak ő készítheti fel mindarra, ami következik.
Az árnyék és fény világában Dan belső próbákon megy keresztül, megrázó látomásokat tapasztal és feledhetetlen jellemekkel találkozik. A békés harcos útjára lép - a bölcsesség és a szeretet útjára. Szent utazása mindannyiunk szívét megvilágítja.

"Soha nem sejtettem, hogy egyszer meg kell majd tanulnom, hogyan kell élni, és hogy léteznek a világlátásnak olyan különleges szabályai és módszerei, amelyeket el kell sajátítanom, mielőtt egyszerű, boldog és elégedett életemre ráébredhetnék." (Dan Millman)

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek

A békés harcos szent utazása
Előjegyezhető
3.990 Ft3.192 Ft