# Az erő benned van!

Szerző:

Ár: 4.490 Ft 3.817 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2021
Kiadó:
Édesvíz
Oldalszám:
234
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
141 x 210 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 27 - június 2.

"A minap ezzel fordult hozzám valaki: A legcsodálatosabb ajándékot adta nekem - megajándékozott önmagammal."

Ki vagy? Mi a célod ezen a világon? Mit gondolsz az életről? Mindnyájunkban van egy belső Erő, amely választ adhat a kérdéseinkre, eljuttathat bennünket a tökéletes egészséghez, az ideális kapcsolathoz és a virágzó karrierhez. Elnyerhetjük a jólét valamennyi formáját, csak hinnünk kell a lehetőségekben.

Ez a könyv feltárja előttünk, mekkora hatalmunk van valójában, és arra biztat, hogy ne kívül keressük az erőt, hiszen bennünk is adott, és bármikor pozitív célok szolgálatába állíthatjuk!

Louise L. Hay, az Éld az életed! című nagysikerű könyv szerzője tovább fűzi az ÉN szeretetéről vallott gondolatait. Személyesen szól minden olvasóhoz, s a következőket üzeni:
- Figyelj a belső hangodra!
- Nyilvánítsd ki szabadon az érzéseidet!
- Vállald a felelősséget sorsod alakításáért!
- Szabadulj meg a félelmeidtől!
- Gyógyítsd meg önmagadat és a Földet a meditáció erejével!
- Bízz az életedben, mert mindaz, amire szükséged van, rendelkezésedre áll!

Emlékszel arra az időre, amikor utoljára szerelmes voltál? A szíved csordultig telt. Csodálatos érzés volt. Ugyanezt éled át, amikor saját magadat szereted, csakhogy te sosem távozol. Ha egyszer megszeretted magadat, ez az érzés életed végéig elkísér, így önmagaddal kell kiépítened a legbensőségesebb kapcsolatot! Azonban a világ összes elmélete haszontalan, ha nem vezet cselekvéshez, pozitív változáshoz. Ezért bátran tedd meg az első lépést önmagad megismerése felé, bármilyen jelentéktelen legyen is az a lépés! Tudatosítsd, hogy tanulni akarsz, s meglátod, csodák történnek!

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

azmostTitok
A 30. oldalnál jártam és szerelmet vallottam egy lánynak akit csak kerülgettem évekig pedig atom oda vagyok érte. Olyan belső késztetést éreztem hogy hihetetlen, belső küzdelmet váltott ki a meg tegyem ne tegyem és megtettem oda se néztem mikor elküldtem az üzenetet. Pedig csak egy üzenet volt de olyan öröm és izgalom fogott el hogy még soha nem éreztem ilyet. És jól esett mindegy mi lesz a vége. Belese merek gondolni hogy mi lesz itt még. :D
2016-12-23 21:02:11

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Ezotéria
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Ezotéria
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban