#T Tolkien meséi

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2012
Kiadó:
Partvonal
Oldalszám:
232
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Szállítás:
bizonytalan

A nagy mesélõ most újabb kalandokra hívja olvasóit. "A Kóborló és a varázsló" címû írásban egy kiskutyának varázslók és hableányok közt kell megállnia a helyét, miközben az élete nemegyszer veszélyben forog. A Göncz Árpád tolmácsolásában megszólaló.
"A sonkádi Egyed gazda" mese egy távoli és varázslatos múltból, amelyben megismerhetjük a kissé lomha, ámde bátor Egyed gazdát, aki megfutamít egy óriást, majd az országra törõ sárkányt is. Egyszerû ember a woottoni kovácsmester, mégis Tündérországba jut, a filozofikus hangvételû "A levél" címû történetben pedig Niggle, a festõ veszi a nyakába a világot, hogy megtalálja és lefesse a tökéletes fát. Egytõl-egyig sziporkázó írások, és talán az sem véletlen, ha bájtalanított hétköznapjaink alakjaira és helyzeteire emlékeztetnek bennünket.
Tolkien meséi igazi bemelegítésnek számítanak, mielõtt elmerülnénk A Hobbit és A Gyûrûk Ura csodás-félelmetes világában, vagy éppenséggel kellemes levezetésül szolgálnak a nagyregények után, ha még nem tudunk és nem is szeretnénk elszakadni a tündék, sárkányok és varázslók birodalmától. A négy történet így, egy kötetben most elõször jelenik meg magyarul - ezúttal Peter Jackson Tolkien-filmjeinek Oscar-díjas rajzmestere, Alan Lee illusztrációival.


Tartalom:

Kóborló és a varázsló
A sonkádi Egyed gazda
A woottoni kovácsmester
A levél

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Báló Mihály
Dávid Krisztián
Németh Dániel
Szalai Viktor

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Sithek és gonosztevők akció

Képregény, figura akár féláron

Star Wars Legendák

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban