Pedagógia könyvek

A pedagógia könyvek iránymutatást nyújthatnak az oktatás terén. Kínálatunkban pedagógia könyvek széles választéka található meg változatos témakörhöz kapcsolódóan.

Új
Disney - Az első éveim
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024. június 28.
Új
Gyerekek érzelmi intelligenciája - Nevelés szívvel-lélekkel
Előrendelhető
Joan DeClaire - John Gottman
Várható megjelenés: 2024. április 12.
Új
Intenzív gyerekek - Kézikönyv a kimerítő, szuperérzékeny, de kreatív és izgalmas gyerekek szüleinek
Előrendelhető
Apaidő
Rendelhető
András Kertész
Bohém szülők kézikönyve
Rendelhető
Ordításmentes gyereknevelés
Előjegyezhető
Szárnyalók
Rendelhető
Michele Borba
Olvasásmotiváció
Előjegyezhető
Vass Dorottea
1 - 50 / 219 termék

Leírás

Pedagógia könyvek


A pedagógia, másnéven neveléstudomány, a tanítási és nevelési módszerek művészete, összessége. Magába foglalja azokat gyakorlatokat és tevékenységeket, amelyek hozzájárulnak a változatos korú gyermekek és felnőttek oktatásához, valamint képességeik és készségeik fejlesztéséhez. A pedagógusok különböző szakmai kompetenciák elsajátítása révén otthonosan mozognak a társadalmat, a kultúrát, a tanulást és a tanítást érintő fontos területeken. A szakmai tudásuk folyamatos karbantartását részben pedagógia könyvek, másrészt továbbképzések segítségével végzik, ezáltal új ismeretekre tesznek szert például az oktatást érintő trendekkel, tanulási módszerekkel, és a speciális igényekkel rendelkező diákok készségeinek fejlesztésével kapcsolatban. A gyermeknevelés témakörében íródott pedagógiai könyvek többek között vizsgálják a pedagógusok tanítási és értékelési módszereit, oktatási stílusukat, tanítói magatartásukat és nevelési szokásaikat, továbbá mindent, ami a diákok oktatásához és neveléséhez kapcsolódik. 

A pedagógusok alapos elméleti és gyakorlati tudásra tesznek szert a pedagógia területén, a pszichológia nevelésben, az oktatásban, valamint a megszerzett tudás emberi kapcsolatokban való alkalmazásáról. A pedagógusok nevelési feladatokat látnak el, így rendkívül nagy a társadalmi felelősségük. Részben rajtuk múlik, hogy a gyermekből mennyire lesz kreatív, a világ dolgai iránt érdeklődő, nyitott személyiségű és kíváncsi ember, aki képes önállóan gondolkodni és a társadalom értékes és hasznos tagjává válni. A tanulók egyedi személyiség jellemzőinek feltárásával, valamint a célirányos fejlesztéssel szakmailag képzett, erkölcsös egyének nevelésére van lehetőség.

A gyermekpszichológusok által kidolgozott módszerek eredményekkel teli látásmódot tárhatnak a szülők és a pedagógusok elé és rengeteget segíthetnek a nevelésben. Kínálatunkban pedagógia könyvek széles választéka található meg változatos témakörhöz kapcsolódóan.

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Pedagógia könyvek

Szűrés - Pedagógia könyvek