20 önismereti kérdés és válasz a kapcsolatokról

20 önismereti kérdés és válasz a kapcsolatokról
Eredeti ár:3.999 FtAktuális ár:3.599 Ft
20 önismereti kérdés és válasz a kapcsolatokról
Szerző: Herendi Kata
Kiadó:
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789634339137
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. március 30 - április 2.
VIP pont:
120 pont

Társas kapcsolataink életünk első pillanatától az utolsóig formálnak bennünket. Általuk válunk azzá, akik vagyunk, és nekik köszönhetően változunk és fejlődünk folyamatosan. Ám nem mindegy, milyen irányba. A kapcsolataink építhetnek és rombolhatnak, jó helyekre és tévutakra is vihetnek bennünket.

Minden kapcsolat tükör, amely megmutathatja a válaszokat életünk fontos kérdéseire. Minden emberi kapcsolat esély arra, hogy tanuljunk valamit önmagunkról. Egymás szemében olyasmit is megláthatunk magunkról, ami egyébként rejtve maradna.

Ehhez az önvizsgálathoz, az őszinte tükörbe nézéshez ad kapaszkodókat és újszerű szempontokat ez a könyv, hogy ezáltal közelebb kerülhessünk önmagunkhoz és egymáshoz is. A Pszichoforyou online magazin szerzőinek második kötete a szülő-gyerek kapcsolatokat, a baráti kapcsolatokat, a testvérkapcsolatokat, a munkakapcsolatokat és a párkapcsolatokat egyaránt érintő kérdésekkel foglalkozik. A fejezetek és a könyvben található gyakorlati feladatok olyan felismerésekhez vezethetnek, amelyek révén szorongás nélkül, bátran indulhatunk egymás, és ezzel együtt egy teljesebb élet felé.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Tudd meg, ki normális, és ki nem
Rendelhető
4.490 Ft4.041 Ft
Star Wars: Kóbor lovag (ELFOGYOTT)
Előjegyezhető
4.990 Ft3.992 Ft
AKCIÓStar Wars: Battlefront II.- Inferno osztag

Utoljára megnézett termékek