Szerelem és párkapcsolat

Érdekel a pszichológia világa? Különösen a szerelem és az emberi kapcsolatok alapvető dinamikáiba szeretnél betekintést? A pszichológiai könyvek kategóriában megtalálod a bestseller pszichológia könyveket, amelyek a párkapcsolatok kérdéseivel és problémáival foglalkoznak.

Új
A nők a rosszfiúkra buknak - Párkapcsolati hiedelmek egy pszichológuspár szemével
Előrendelhető
Csonka Balázs - Sákovics Diana
Várható megjelenés: 2024. április 12.
A napos B oldal
Rendelhető
Gabriella Jakupcsek
Én és te
Rendelhető
Dr. Csernus Imre
Mit akar a férfi?
Rendelhető
AKCIÓ
Love Hurts - A szerelem fáj
Rendelhető
Tina Bremer-Olszewski
Szerelem 50 felett
Rendelhető
Francine Russo
AKCIÓ
Félkemény
Rendelhető
István Dombóvári
AKCIÓ
Lélek és gyógyítás
Rendelhető
Menjek vagy maradjak?
Rendelhető
Dr. Ramani Durvasula
Szerelmes Budapest
Rendelhető
Pályi Brigitta
1 - 50 / 79 termék

Leírás

Legjobb pszichológia könyvek: Szerelem és párkapcsolat


Vajon mi a sikeres és boldog párkapcsolatok titka? Sokan felteszik maguknak ezt a kérdést, azonban nehéz egyértelmű választ adni rá. Minden párkapcsolat különböző, hiszen nem vagyunk egyformák. Teljesen más igényekkel, problémákkal, vágyakkal, motivációkkal, személyiséggel, célokkal rendelkezünk, így nehéz alkalmazkodni a másik félhez. Vannak azonban univerzális ,,igazságok", amiket nem lehet vitatni az emberi kapcsolatok terén.

Gyakran a gyerekkorból hozott rossz viselkedési minták, a bizalmi problémák, a féltékenység, az önzőség, a kommunikációs problémák vagy éppen okoznak nehézségeket a párkapcsolatban, amik rövid és hosszú távon is megnehezítik azt, hogy megfelelően tudjatok kapcsolódni egymáshoz. Ezeket a rossz beidegződéseket tudatos terápiával orvosolni lehet, de sok esetben a legjobb pszichológia könyvek is kiegészítő segítséget nyújthatnak, hogy fejleszd önmagadat, és ezáltal a kapcsolataidat is.Ha úgy érzed nem működik megfelelően a párkapcsolatod, a házasságod vagy bármely más emberi viszonyod, akkor fel kell tárni az okokat szakember segítségével. Egy szakképzett pszichológus vagy pszichiáter képes fényt deríteni arra, hogy mi állhat a háttérben, és elindít a gyógyulás útján. Sokan sajnos csak akkor veszik észre, hogy komoly gondok vannak a házasságban vagy a párkapcsolatban, amikor a problémák már falat emeltek a felek közé, amiket külső segítség nehéz lebontani. Ahhoz, hogy egy kapcsolat kielégítően működjön, mindkét fél akaratára és nyitottságára szükség van.

A legjobb párkapcsolati könyvek sok évnyi tapasztalattal rendelkező pszichológusok, szakemberek értékes ismereteit gyűjtik össze annak érdekében, hogy segítsenek jobban megérteni a párkapcsolatod működését és alapvető dinamikáit. Legyen szó szerelmi kapcsolatról, élettársi kapcsolatról vagy házasságról, a pszichológia könyvek között megtalálod azokat, amelyek a jelen élethelyzetekben most a legnagyobb segítséget és támogatást nyújtanak a számodra.

Szűrés - Szerelem és párkapcsolat