# Razorland: Menedék - Enclave

Szerző:

Ár: 2.995 Ft 2.546 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2012
Kiadó:
Fumax
Oldalszám:
256
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
140 x 197 mm
Szállítás:
március 9 - 15.

Ann Aguirre jónevû romantikus sci-fi/paranormális író Amerikában, de ez az elsõ young adult könyve, és kirobbanó sikert ért el vele, valamint a nemrég megjelent folytatásával is. A Menedék tele van akcióval, elég sötét és véres, de olyan romantikus szálat tartalmaz, ami egyaránt érdekes lehet mindkét nem számára.

A második világégéskor születtem. Legendák szóltak egy olyan korról, amikor az emberek hosszú ideig éltek. Én dajkamesének tartottam. Az én világomban senki sem érte meg a negyven évet. Egy enklávéban éltem, ahol a legidõsebb közülünk huszonöt éves volt. Némelyek azt suttogták, megváltás lenne számára a halál, de igazából csak nem akarták a saját maguk jövendõjét látni.
Pikk amióta csak az eszét tudja, vadásznõ szeretett volna lenni. A vadászok feladata élelmet szerezni a közösségnek a föld alatti menedéket körülölelõ, életveszélyes alagútrendszerbõl, amelyben örök sötétség honol, miközben igyekeznek elkerülni a Korcsokat, ezeket a zombiszerû, vérszomjas szörnyetegeket. Amikor az örök kívülálló, Fakó nevû vadászt osztják be mellé társul, aki titokzatos körülmények között került az enklávéba, a lányt tiltott érzelmek kerítik hatalmukba.
Fakóval hamarosan rádöbbennek, hogy a Korcsok egyre szervezettebben lépnek fel ellenük, ám az idõsek nem hallgatnak figyelmeztetésükre. Megszokott kis világuk szertefoszlik, így rákényszerülnek, hogy szembenézzenek az ismeretlennel.
Köszöntünk az apokalipszisben!

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kathi Szabolcs

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Könyv értékelés

Horror
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Horror
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban