Részlegesek: Partials - Részben ember

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2012
Kiadó:
Fumax
Oldalszám:
480
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
140 x 197 mm
Szállítás:
bizonytalan

Dan Wells hazánkban is ígéretesen mutatkozott be a külföldön hatalmas sikert aratott "Nem vagyok sorozatgyilkos" címû kötetével, a Partials viszont ennél is jelentõsen sikeresebb Amerikában, ahol mindössze fél évvel ezelõtt jelent meg! A Partials egy trilógia elsõ kötete.

Az emberi faj a teljes megsemmisülés szélén áll, miután a Részlegesekkel - az emberekhez megtévesztésig hasonlító, ám mesterségesen elõállított szerves lényekkel - folytatott háború megtizedelte a népességet. Az ott bevetett RM nevû vírus néhány tízezerre redukálta a túlélõk számát, akik Long Islanden rendezkedtek be, míg a Részlegesek rejtélyes módon visszavonultak. Bármikor lecsaphatnak újra, de ennél is sürgetõbb probléma, hogy egy évtizede nem született az RM-re immúnis csecsemõ.

Kira, egy tizenhat éves orvostanhallgató a saját bõrén tapasztalja meg, ahogy az RM miatt az emberiség maradéka lassan kipusztul, miközben a kötelezõ terhességi törvény a polgárháború szélére sodorja õket. Kira nem hajlandó tétlenül nézni az eseményeket, mindent elkövet, hogy megtalálja a vírus gyógymódját. Erõfeszítései közben döbben rá: mind az emberiség, mind a Részlegesek túlélése azon múlik, sikerül-e felfednie a két faj közötti kapcsolatot - amelyet az emberiség vagy elfelejtett, vagy soha nem is tudott róla.

Dan Wells izgalmas utazásra invitálja az olvasót egy olyan világba, amelyben maga az emberi lét fogalma kérdõjelezõdik meg - ahol emberi mivoltunk egyben a legnagyobb hátrányunk és egyetlen reményünk a túlélésre.

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás