Charlotte

Charlotte
Eredeti ár:3.290 FtAktuális ár:2.961 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
Charlotte
Szerző: Jane Austen
Műfaj:
Oldalszám:
296 oldal
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789632674759
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
99 pont

Julia Barrett, az Austen-regények folytatója, az Önteltség és önámítás és A harmadik nővér szerzője irodalmi kinccsel bukkant elő. E regény Jane Austen utolsó, befejezetlen műve és annak kiegészítése, melynek az író maga eredetileg A fivérek, családja pedig a Sanditon címet adta. A történet új Austen-hősnőt kelt életre, aki méltó helyet foglalhat el Elizabeth, Emma és Anne mellett. Megismerkedhetünk Charlotte Heywooddal.

A történet Sanditonban, egy fejlődésnek induló, tengerparti településen játszódik. A fiatal leány vidékről érkezik, s szembetalálja magát a pezsgő városi élet kifinomultságával és közönyösségével. Az ártatlan, de éles elméjű Charlotte-ot minden igyekezete ellenére mégis rabul ejtik a bámulatos Parker família különcségei, az álmodozók és semmittevők előkelő családja; a békétlen Denham testvérek; a betegeskedő, ám rendkívül tevékeny Parker nővérek és a mindent kényszeresen megfigyelő Emmeline Turner. Charlotte hamar felismeri, mi is a feladata. Azonban még e bájos, ifjú hölgy legnagyobb erőfeszítései sem tűnnek elegendőnek ahhoz, hogy megmentsék a fürdőhelyet.

,,A Charlotte méltó folytatása azoknak a kitűnő műveknek, melyeket már joggal elvárhatunk Julia Barrett-től. A meseszövés üde és fordulatos, a szereplők jelleme lenyűgöző, a stílus elbűvölő. Az Austen-rajongókat bizonnyal megörvendezteti a sanditoni történet leleményes befejezése."

Natalie Tyler

,,Barrett ugyanazzal az éles szemmel, rokonszenvvel és szellemességgel alakítja szereplői jellemét, ahogyan Austen megalkotta őket."

The Washington Post

Utoljára megnézett termékek

Charlotte
Előjegyezhető
3.290 Ft2.961 Ft