Vele tűrök, vele szenvedek

Vele tűrök, vele szenvedek
Akció végéig hátralévő idő:
-
Eredeti ár:3.499 FtAktuális ár:2.799 Ft
Vele tűrök, vele szenvedek
Szerző: Fiala Borcsa
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
288 oldal
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789634754657
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. április 3 - 6.
VIP pont:
93 pont

"Miért pusztítjuk el azt, akit szeretünk? Hogyan válik a szülői, házastársi kapcsolat mérgezővé? Miért van a pokolhoz vezető út jószándékkal kikövezve? Miért fontos, hogy felismerjük a sorsdöntő pillanatokat, tűnjenek akármilyen jelentéktelennek az adott helyzetben? Hogyan válhat a gyönyörű királylány és a snájdig herceg idővel varangyos békává a másik szemében? És vajon segíthet-e még rajtuk a csók?

Fiala Borcsa ízig-vérig mai "egypercesei" rólunk szólnak, amint párkapcsolatok útvesztőiben bukdácsolunk, kapcsolódni igyekszünk, hogy aztán szenvedjünk a kötelék szorításától. Hősei életközepi válságokban, félrecsúszott házasságokban, friss szerelmekben és bonyolult családi viszonyokban igyekeznek jól-rosszul helytállni, elrejteni gyengeségüket, félelmeiket, olykor megalkuvásaikat. A szerző görbe tükröt tart esendő szereplői elé, de nem hiányzik belőle az empátia és a humor, írásait olvasva így sokszor egyszerre sírunk és nevetünk...

FIALA BORCSA a wmn.hu főszerkesztője, két gyerek édesanyja, író, újságíró. Kíváncsi emberként nagyon sok téma foglalkoztatja a gasztronómiától kezdve a furcsa halotti szertartásokon át a döntési fáradtságig. Írt ifjúsági regényeket és reklámfilm-forgatókönyvet is. A Vele tűrök, vele szenvedek a harmadik, felnőtteknek szóló kötete.

Utoljára megnézett termékek

AKCIÓVele tűrök, vele szenvedek
Rendelhető
3.499 Ft2.799 Ft