#T 28 nyár

Szerző:

Ár: 3.699 Ft 3.144 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2021
Kiadó:
I.P.C. Könyvek
Oldalszám:
464
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789636357788
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
szeptember 25 - október 1.

A #1 New York Times bestsellerszerzőjének, a '69 nyara írójának új, "elragadó és keserédes" regénye... Egy titkos szerelmi viszonyról, mely évtizedeken keresztül tart - de lehet, hogy ez a nyár mindent megváltoztat. (People)

 

 

 

"A történet nem elsősorban egy titkos viszonyról szól, inkább az édes nosztalgia és a sorsszerűség meséje."

 

-Library Journal

 

A Jövőre veled ugyanitt című klasszikus filmet alapul véve (amelyet Mallory és Jake minden nyáron megnéznek), a 28 nyár feltárja egy évente egyetlen víkendre korlátozódó viszony gyötrelmeit, romantikáját, és azokat a drámai pillanatokat, amelyekkel ez a kapcsolat bonyolítja vagy éppen gazdagítja a saját és a szeretteik életét.

 

Amikor Mallory Blessing a halálos ágyán arra kéri a fiát, hogy hívjon fel egy számot, amelyet az íróasztala fiókjába eldugott papírcsíkon talál, a fiú nem tudja, mire készüljön. Arra azonban a legkevésbé sem számít, hogy a telefont Jake McCloud veszi fel. 2020 késő tavasza van, és Jake felesége, Ursula DeGournsey a közelgő elnökválasztás biztos jelöltje.

 

Repüljünk vissza 1993 andalító nyarára: Mallory nemrég örökölt a nagynénjétől egy tengerparti nyaralót Nantucket szigetén, és beleegyezik, hogy a bátyja nála tartsa a legénybúcsúját. Ezen Cooper egyetemi barátja, Jake McCloud is részt vesz, és Jake és Mallory között olyan kötelék alakul ki, amely - házasságot, gyerekek születését és Ursula politikai karrierjének csillagászati magasságokba emelkedését átvészelve - egészen addig tart, amíg Mallory megtudja, hogy gyógyíthatatlan beteg.

 

 

"Nantucketen sosem unalmas a nyár. A szerző ezúttal egy párt állít a fókuszba, akik sok évvel ezelőtt összejöttek, ám azóta külön élik az életüket, de évente egyszer együtt van részük egy szigeti idillben. Elragadó és keserédes." -People

 

"Ez a lendületes regény Hilderbrand eddigi legjobbja... A történeteit el lehetne mesélni nagy vonalakban is, de a részletekre fordított figyelme teszi a karaktereit olyan élő, lélegző emberekké, akiket mi is ismerni szeretnénk." -Elisabeth Egan, New York Times Book Review

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban