Szabadság - A szabadság ötven árnyalata Christian szerint

Szabadság - A szabadság ötven árnyalata Christian szerint
Akció végéig hátralévő idő:
-
Eredeti ár:4.999 FtAktuális ár:3.999 Ft
Szabadság - A szabadság ötven árnyalata Christian szerint
Szerző: E. L. James
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
700 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789634339007
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. március 30 - április 2.
VIP pont:
133 pont

Éld át A szabadság ötven árnyalatának érzékiségét, románcát és fordulatait Christian Grey gondolatain, megfigyelésein és álmain keresztül!

E L James újra ellátogat az Ötven Árnyalat világába, hogy feltárja a világszerte több millió olvasót rabul ejtő szerelmi történet sötét oldalát és rejtett mélységeit.

Szeretettel meghívja az olvasót az évtized esküvőjére, ahol Christian Grey feleségül veszi Anastasia Steele-t. Vajon fel tud nőni a feladathoz? Az apja kételkedik ebben, miközben a bátyja emlékezetes legénybúcsút szervez, a menyasszonya pedig nem hajlandó engedelmességet fogadni...

Csakhogy a házasság kihívásokkal jár. Egymás iránti szenvedélyük forróbb és perzselőbb, mint valaha, Ana konok személyisége azonban felkavarja Christian legsötétebb félelmeit, és megkérdőjelezi a kontrollmániáját. Amikor régi riválisok és ellenségek veszélyeztetik az életüket, egyetlen félreértés örökre elválaszthatja őket.

Vajon Christian képes lesz felülkerekedni gyermekkori démonjain és fiatalkori gyötrelmein, hogy megmentse önmagát? S miután felfedezte az igazságot saját gyökereiről, kiérdemli a megbocsátást és Ana feltétel nélküli szerelmét?

Elnyerheti Christian végre a szabadságot?

Mások ezeket vették a termékkel együtt

AKCIÓA szabadság ötven árnyalata
Rendelhető
3.999 Ft3.199 Ft
AKCIÓA Twilight titkai
Rendelhető
299 Ft269 Ft

Utoljára megnézett termékek