#T Botrány Kentben

Szerző:

Ár: 3.490 Ft 2.792 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2021
Kiadó:
Gabo
Oldalszám:
360
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789635660643
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
december 7 - 13.

Két választási lehetőség...

 

Georgiana Bridgerton nem ellenzi a házasság gondolatát. Csak épp azt hitte, lesz némi beleszólása a dologba. A hírnevét azonban sárba tiporták, mert a hozománya miatt elrabolták, és most két lehetőség közül választhat: vagy vénlányként éli le az életét, vagy hozzámegy ahhoz a gazemberhez, aki tönkretette az életét.

 

A harmadik megoldás...

 

Nicholas Rokesby, Manston grófjának negyedik fia a saját útját járja. Edinburghban tanul, hamarosan befejezi az orvosi egyetemet, és nincs ideje arra - sőt nem is érdekli -, hogy feleséget találjon. Ám amikor tudomására jut, hogy Georgie Bridgertont, aki szó szerint a szomszédban lakik, kompromittálták, pontosan tudja, mit kell tennie.

 

Érdekházasság...

 

A lánykérés nem sikerült túlságosan romantikusra, de Nicholasban fel sem merült, hogy a lány nemet mond. Georgie nem kéri senkitől, hogy áldozatot hozzon érte, különben is, egészen eddig gyerekkori barátként tekintettek egymásra, ez mégis hogyan változhatna meg?

 

A szokatlan udvarlás során azonban a sors meglepő fordulatot hoz. Előbb botrány, majd házasság. És végül a szerelem beteljesülése.

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban