Jane Austen naplója

Jane Austen naplója
Akció végéig hátralévő idő:
-
Eredeti ár:3.290 FtAktuális ár:2.632 Ft
Jane Austen naplója
Szerző: Syrie James
Műfaj:
Oldalszám:
312 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789632675237
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. április 3 - 6.
VIP pont:
88 pont

Számos szóbeszéd kering egy titokzatos úriemberről, aki állítólag Jane életének szerelme volt. Talán most feltárul az igazság...

Mi volt Jane Austen titka? Elegendő volt pusztán az istenáldotta tehetség, hogy a sokgyerekes angol vidéki lelkész vénkisasszony lányának sercegő lúdtolla alatt olyan fordulatos regények szülessenek, amelyek ma is világszerte a sikerlisták éllovasai, s amelyeket révült boldogsággal bámulunk, ha filmvászonra kerülnek? Hogyan tudhatott egy nő - akinek alig volt módja valóságos élményeket gyűjteni - olyan életteli figurákat teremteni? S főként: hogyan volt képes akkora beleérzéssel írni a szerelemről, ahogyan tette, hiszen e téren végképp nem volt tapasztalata?

Nos, az utóbbi kérdésre ad választ kitűnő regényében a sikeres amerikai író, Syrie James, aki felhasználja, hogy Jane Austen életrajzából eddig hiányzott valami, életének egy olyan szakasza, amelynek minden dokumentumát gondosan eltüntették a családtagok. Syrie James szerint ebben az időszakban az élet megajándékozza Austen kisasszonyt egy csodálatos, lobogóan szenvedélyes szerelemmel. S a fikció szerint ennek hol vidám, hol fájdalmas, bonyodalmakban bővelkedő történetét hagyja az utókorra az egyik bátyja padlásán, egy vén tengerészládába elrejtett, s a közelmúltban megtalált emlékirataiban Jane Austen.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Jane Austen összes regénye 2.
Előjegyezhető
7.990 Ft5.593 Ft
AKCIÓLady Susan
Rendelhető
2.490 Ft1.992 Ft

Utoljára megnézett termékek

AKCIÓJane Austen naplója
Rendelhető
3.290 Ft2.632 Ft