#T Jane Austen naplója

Szerző:

Ár: 3.290 Ft 2.468 Ft
Megtakarítás: 25 %
Megjelenés:
2021
Kiadó:
Lazi
Oldalszám:
312
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789632675237
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
december 6 - 12.

Számos szóbeszéd kering egy titokzatos úriemberről, aki állítólag Jane életének szerelme volt. Talán most feltárul az igazság...

 

Mi volt Jane Austen titka? Elegendő volt pusztán az istenáldotta tehetség, hogy a sokgyerekes angol vidéki lelkész vénkisasszony lányának sercegő lúdtolla alatt olyan fordulatos regények szülessenek, amelyek ma is világszerte a sikerlisták éllovasai, s amelyeket révült boldogsággal bámulunk, ha filmvászonra kerülnek? Hogyan tudhatott egy nő - akinek alig volt módja valóságos élményeket gyűjteni - olyan életteli figurákat teremteni? S főként: hogyan volt képes akkora beleérzéssel írni a szerelemről, ahogyan tette, hiszen e téren végképp nem volt tapasztalata?

Nos, az utóbbi kérdésre ad választ kitűnő regényében a sikeres amerikai író, Syrie James, aki felhasználja, hogy Jane Austen életrajzából eddig hiányzott valami, életének egy olyan szakasza, amelynek minden dokumentumát gondosan eltüntették a családtagok. Syrie James szerint ebben az időszakban az élet megajándékozza Austen kisasszonyt egy csodálatos, lobogóan szenvedélyes szerelemmel. S a fikció szerint ennek hol vidám, hol fájdalmas, bonyodalmakban bővelkedő történetét hagyja az utókorra az egyik bátyja padlásán, egy vén tengerészládába elrejtett, s a közelmúltban megtalált emlékirataiban Jane Austen.

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban