% Acélbarlangok

Szerző:

Ár: 3.300 Ft 990 Ft
Megtakarítás: 70 %
Megjelenés:
2012
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
268
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
március 2 - 8.

A távoli jövőben az emberiség két részre szakadt. Míg a földiek elfordultak a csillagok világától és hatalmas városaikba, ún. acélbarlangokba menekültek, addig a hajdani telepesek leszármazottai, az űrlakók ötven világot népesítettek be. Mielőtt azonban teljesen elszakadnának egymástól, a felek egy utolsó kísérletet tesznek az együttműködésre, létrehozva egy űrlakó nagykövetséget New Yorkban. A közeledés viszont veszélybe kerül, amikor meggyilkolnak egy űrlakót a Földön. Elijah Baley nyomozó kapja azt a feladatot, hogy találja meg a gyilkost, mielőtt az űrlakók végleg hátat fordítanak a túlnépesedett, katasztrófa szélén egyensúlyozó Földnek. Ebben kéretlen társat is kap egy emberszabású robot, R. Daniel Olivaw személyében, aki a meggyilkolt tudós szakasztott mása. Baley és gépi társa közösen veti bele magát a hatalmas metropolisz világába, hogy felgöngyölítsék a megoldhatatlannak és végzetesnek tűnő ügyet.

 
A robotika atyja, Isaac Asimov mesterien ötvözi a krimit a sci-fivel. Első robotregénye máig szórakoztató és izgalmas mű, mellyel a szerző megteremti két emlékezetes alakját, Baley nyomozót és R. Danielt, akik későbbi műveiben is fontos szerepet kapnak majd.

 

A szerző további termékei:

8. Isaac Asimov
Asimov teljes science fiction univerzuma 8.
Ár: 1.497 Ft
10. Isaac Asimov
Asimov teljes science fiction univerzuma 10.
7. Isaac Asimov
Asimov teljes science fiction univerzuma 7.
6. Isaac Asimov
Asimov teljes science fiction univerzuma 6.
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

asimovclarke
Az infláció is komoly. Az már más kérdés, hogy a fizetés nem tart lépést vele.
Nagyon várom a könyvet. Örülök ha kötetenként is megjelenik az Alapítvány-Birodalom-Robot Univerzum (15 kötet lenne). Így ha egy jót akarok olvasni utazás közben, ha újra át akarom élni a kalandokat, könnyebben magammal vihetem a művet.
Én mindenesetre megveszem minden megjelenő kötetét és szerintem sokan így lesznek vele.
2012-01-24 05:11:52
Zoltán Kolozsi
Ez most komoly? Mármint a könyv ára. Föleg ugy hogy 4800-ért megkaphatód kicsit kevésbé kényelmes kiszerelésben sokkalta több müvel. A könyvet különben csak ajállani tudom minden krimi és sci-fi kedvelönek.
2012-01-16 21:16:58

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Képregény, figura akár féláron

Star Wars Legendák

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban