Végállomás: Amalthea

Végállomás: Amalthea
Eredeti ár:3.290 FtAktuális ár:2.961 Ft
Végállomás: Amalthea
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
n. a.
ISBN:
9786155628733
Megjelenés éve:
2018
Szállítás:
2024. március 30 - április 2.
VIP pont:
99 pont

A Tahmaszib fotonmeghajtású teherűrhajó létfontosságú készleteket szállít a Jupiter Amalthea nevű holdján létesített kutatóbázis számára, de egy meteorviharban megsérül, és az óriásbolygó viharos légkörébe zuhan. Legénységére emberpróbáló feladat vár, ha újra működőképes állapotba akarja hozni a hajtóművet, még mielőtt a gigászi nyomás összeroppantaná a hajótestet. A különleges hősökből álló csapat, akik a Hiusz fotonrakétán korábban már a Vénusz pokoli világát is megjárták, tudják, nem veszíthetnek, mert sokkal több a tét a saját életüknél.

Ivan Zsilin fedélzeti mérnök számára azonban az Amalthea nem a végállomás. Űrkalandjaiból hazatérve a Földön is rendet akar teremteni. A Földön, ahol lezajlottak az utolsó háborúk, és immár küszöbön áll a világbéke, a teljes leszerelés. Zsilin íróként érkezik egy tengerparti üdülőhelyre, ahol sorozatos halálesetek borzolják a kedélyeket. A kulcs egy titokzatos, újfajta narkotikum lehet. Zsilin akarva-akaratlan egyre mélyebbre merül a bűnök és félrevezetések ingoványába, mert megszállottan keresi az igazságot a megosztott világ utolsó utáni háborújáról.

A Sztrugackij fivérek kötetünkben szereplő két írása a Delelő-univerzum előtti korokba repíti el olvasóit, ahol a szkafanderes lovagok űrhajóik nyergébe pattanva járják a határvidéket, miközben a Földön könyörtelen eszmerendszerek vívják elkeseredett harcukat a kisemberek lelkéért. Az utolsó utáni háború tétje ugyanis a megváltás... vagy az elkárhozás.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Világvége a szomszédban
Rendelhető
3.290 Ft2.961 Ft
Fiú a pokolból
Rendelhető
3.290 Ft2.961 Ft
AKCIÓRáma II.
Rendelhető
499 Ft
Solaris
Rendelhető
4.299 Ft3.869 Ft

Utoljára megnézett termékek

Végállomás: Amalthea
Rendelhető
3.290 Ft2.961 Ft