# Káosz-Őrség

Szerző:

Ár: 2.990 Ft 2.542 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2012
Kiadó:
Metropolis Media
Oldalszám:
264
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
125 x 205 mm
Szállítás:
november 30 - december 6.

Szentpéterváron egy mágikus katasztrófa után nem maradtak Másfélék, aki túlélte, elmenekült. Az újonnan születetteket nem volt, aki hasonítsa és tanítsa, így azóta maguktól kénytelenek felismerni különleges képességeiket. A most már kamaszkorú vad Másfélék semmit sem tudnak a Megállapodásról, a szabályokról, az Õrségekrõl, kiválasztottaknak, felsõbbrendû lényeknek tekintik magukat. Az Inkvizíció ezért úgy dönt, közbe kell lépni, és mivel az "autodidakta" Másfélék irányítás híján zömmel Setétek, a Nappali Õrség kapja a feladatot, hogy teremtsen rendet.
Pétervárra érkezve kellemetlen meglepetések érik a Setét mágusokat: egyikükön megmagyarázhatatlan dühroham vesz erõt, és megöl néhány vad Másféle kölyköt. Egy másik a boszorkánypalánták rendkívüli erejû vezetõnõjében szerelmét ismeri fel. Ráadásul az is kiderül, hogy az itteniek nem a megszokott módon, a Homályból merítik erejüket, hanem valami megmagyarázhatatlan forrásból képesek azt egyetlen pillanat alatt megsokszorozni. Elkerülhetetlennek tûnik egy nagy összecsapás, amelyben az emberi lények talán csak valami sokkal nagyobb hatalom egyszerû sakkfigurái lesznek.

Szergej Lukjanyenko nagy sikerû városi fantasy-sorozata nem ért véget az Utolsó Õrséggel. A Nappali Õrség társszerzõje most egymaga mutatja meg, hogy otthonosan mozog ebben az elképzelt világban, újabb fejezettel gazdagítva a nagy történetet.

 

A szerző további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Legendák

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban